Pozitif İdrar Testi Örnekleri

hanımlar bnm bata 5 gün var da sol kasıkta acı desem acı değil,batma desem batma değil değişik dolgun bi his var hatta kalçadan bacağa vuruo zaman zaman.minumum adet sancısı gbi belimde ağrıo zaman zaman özellkle sol taraf sağda bişey yok

neden olabilir szce?adet sancısı desem daha 5 gün var hem bacağa nie vursun artı o kadar şiddetsz

image.jpg Offf kızlar bu ne şimdi /: yine sonradan böyle bişey oldu.

hanımlar bnm bata 5 gün var da sol kasıkta acı desem acı değil,batma desem batma değil değişik dolgun bi his var hatta kalçadan bacağa vuruo zaman zaman.minumum adet sancısı gbi belimde ağrıo zaman zaman özellkle sol taraf sağda bişey yok
Aynı durum bendede var. Sanki adet olcam. Kasıklarda batma gibi bişey. Hele şu yaptığım testler beni deli etti. Baştan yok. Sonradan ikinci çizgi beliriyor.

Aynı durum bendede var. Sanki adet olcam. Kasıklarda batma gibi bişey. Hele şu yaptığım testler beni deli etti. Baştan yok. Sonradan ikinci çizgi beliriyor.
bnm 5 gün önce adete 9 gün kala yaptğm test hmen silik verdi sonrakiler de hayalet czgi :KK70:

Maalesef dün adet oldum canm.birdaha asla erken gebelik testi yapmicam çok yanıltıcı sonuçlar veriyor.inş sen hamişsindir:)
Hayıııııııııııııııııııııırr olamazzz senden güzel cevap bekliyordum ben canım yaa... Tüh olsun inşallah gelecek aya canım hiç sıkma canını... Benimki daha açık renkti... Ümitsiz vaka anlayacağın :KK43: sen bat de mi yaptn?

Kuzucum yaa yemin ediyorum aynı şeyleri yaşıyorum bi de ayakta kaldıkça artıyor o_O

Eki Görüntüle 1349431 Ilk yaptığım zaman böyleydi. Yarım saati geçti değişti.
Canım seni üzmek istemem ve umutlanmanida istemiyorum bu yüzden yazıyorum hamile kalmadığım aylar bendede çıkıyordu yarım saat sonra çok olmuş bende bekletince sapitiyordu.
ama şunu unutma hamile kaldığında damlalar değer değmez çizgi hemen beliriyor ve diyorsun ben geçmişte yanlış yapıp boşuna heves etmişim diye.
Inşallah hamile kalırsın şekerim senin uzulmeni istemem ama doğru olan bu

Canım seni üzmek istemem ve umutlanmanida istemiyorum bu yüzden yazıyorum hamile kalmadığım aylar bendede çıkıyordu yarım saat sonra çok olmuş bende bekletince sapitiyordu.
ama şunu unutma hamile kaldığında damlalar değer değmez çizgi hemen beliriyor ve diyorsun ben geçmişte yanlış yapıp boşuna heves etmişim diye.
Inşallah hamile kalırsın şekerim senin uzulmeni istemem ama doğru olan bu
Yok tatlım ne üzülmesi. Benim anlamadığım şey sonradan nasıl oluyor bu. Hiç bugüne kadar başıma gelmemişti. Ayrıca çok şükür Rabb'ime. İki tane melek annesiyim zaten :KK66: bu üçüncü olcaktı olursa tabi :) ve kazayla olmuş bi gebelik olcaktı aslında.

Yok tatlım ne üzülmesi. Benim anlamadığım şey sonradan nasıl oluyor bu. Hiç bugüne kadar başıma gelmemişti. Ayrıca çok şükür Rabb'ime. İki tane melek annesiyim zaten :KK66: bu üçüncü olcaktı olursa tabi :) ve kazayla olmuş bi gebelik olcaktı aslında.

He sevindim ozaman allah onlarini. sana bagislasin şekerim.
ben çocuğun yok ilk sandım..
sonradan bendede oluyor sanırım geçerliliğini kaybediyor ve renk atiyor

X