Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Arkadaslar.adt gunum 6 gun gcti. 2. Gun tahlilde hcg 12 ckmsti.idrarda hala negatf.sizce nrmal mi.ptsi tahlil ypcm tekrar
Bt hcg once kanda daha sonra idrarda artiyor gec yumurtlamis da olabilirsiniz ayrica idrar tahlilinin s kullanma tarihine de dikkat edin . Ins hamissinizdir hayirlisiyla kesin sonuc olmadan ne cok kaptirmali ne de moral bozmamaliyiz bence cok etkiliyor insani pozitf düşünün derim

Değerlendirdik canım sen hangi gün koyu görmüştün
Canim ben ovulasyon testini siprais verdim stoklarda sorun yasamislar elime 13. gun ulasti bir onceki ay 14 16 gunlerde denemistik testsiz. Test almamistim ilk ay ikinci ay bu aralıkda da elime gec ulasti.14 16 .gunlerde olmayinca bizde one cektik 9.11.13.14.16 denedik .birde satde geriye 14 15 gun sayin o gun yumurtlama gunu yazanlar vardi hepsini degerlendirdim.yataktan hemen kalkmadim ayaklarimi havaya kadirio salladim iki uc dk .iki aydirda foliksit b 12 alıyorum hayirlisi bakalim az once yine test yaptim bunlarda sondu surekli deniyorum yanlissa diye ama sonuc ayni cok şükür darisi sana .yalniz kafana takma ben ne kadar takmiyorum desemdr ilk ay esimi bezdrdim simdi kan testine kadar soylemiyecegim

Ck tskkr edrm.

Kizlar Günaydın... bu ay clearblue ile ovulasyon takibi yapmistik. O yuzden cok merak ediyorum sonucu. Adete 4 gun var sizce bu test silik pozitif midir yoksa buharlasma cizgisi midir? Ilk 5 dk golge gibi duruyordu, kuruyunca boyle oldu. Beklemek ne zor

Eklentiler

• 20141227_111626.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 529
April biraz sabirli olmalisin baska seylere odaklan kullanma talimatina gore torumlamak daha dogru olur. Tarin sabah tekrar yap ben 14 test aldim toplamda yarin regli olmam lazim son 4 gun kala basladim yavas yavas cizgi belli oluyor sende fatk edersin

Doğru söylüyorsun, gerçekten insan bir süre sonra paronaya yapıyor sen pozitifi yakaladın sanırım haydi inşallah

Kizlar bi bakin hele 3. Bucukyillik evlilik 2 asilama 1 tup negatif yeniden tupe baslayacakken dogru mu bu hayaal ruya mi yine Allahim sana sukurler olsun rabbin herkese nasip etsin

Eklentiler

• 14196758694861356990076.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 423
Kizlar bi bakin hele 3. Bucukyillik evlilik 2 asilama 1 tup negatif yeniden tupe baslayacakken dogru mu bu hayaal ruya mi yine Allahim sana sukurler olsun rabbin herkese nasip etsin
masallaahh allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin bariz ben burdayim annree diyor ne zaman yaptiniz testi

Hayırlı olsun hepinize lütfen bana acil yardim adetime 1 hafta var mide bulantim göğüs hassasiyetim kasık batmalari var ama bugün midem çok kötü ve çok hastayim ayakta duramiyrom ateşli hasta gibi ama atesi falan yok agriyan yerimde yok ama kendime gelemiyorum bu gebelik olabilir mi

masallaahh allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin bariz ben burdayim annree diyor ne zaman yaptiniz testi
Allahım inanamıyorum çok şükür Rabbim nolur bekleyen isteyen herkesede, bu ay tedaviye başlayacaktık bazen 26 bazen 29 günde oluyorum, bugün sabah yaptım 30. gün kan vereceğim arkadaşımla buluşup birazdan eşim yok gerçekten süpriz olacak şükürler olsun nolur kanda da çıksın Yarabbim

Ne kadae sevindirici bir haber, supriz oldu size de ne guzel, masallah. Darisi biz bekleyenlerin isteyenlerin basina hayirlisiyla en kisa zamanda ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…