- 25 Aralık 2014
- 648
- 1.156
- 37
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.281
Ins ins ...isteyen herkese versin raabbim.simdi tmyeni bi test yaptim bebe time adi bekliyorum 5-20 dk bekleyin diyor surelab da 5 dk idiBence hamilesiniz yani inşallah öyledir..hepsi yanlış çıkmazya
Sonuc ne cikti ?Ins ins ...isteyen herkese versin raabbim.simdi tmyeni bi test yaptim bebe time adi bekliyorum 5-20 dk bekleyin diyor surelab da 5 dk idi
Uyuyakalmisim pozotif gibi bu da ilk idrar degildi cok sivi tüketmistm. Pzts gidicem artik bakalim hayirlisiSonuc ne cikti ?
Hala biraz acik gibi t c ye gore ama yine de bugunu de degerlendirin derim ben ovulasyon denemeden 9-11-13-14-16 . Gunleri degerlendirmistim 25 gun suruyor dongumEki Görüntüle 1352072 Kızlar bugün 14. Günüm testlerimi yorumlar mısınız siZce yumurtlamış mıyım
Bt hcg once kanda daha sonra idrarda artiyor gec yumurtlamis da olabilirsiniz ayrica idrar tahlilinin s kullanma tarihine de dikkat edin . Ins hamissinizdir hayirlisiyla kesin sonuc olmadan ne cok kaptirmali ne de moral bozmamaliyiz bence cok etkiliyor insani pozitf düşünün derimArkadaslar.adt gunum 6 gun gcti. 2. Gun tahlilde hcg 12 ckmsti.idrarda hala negatf.sizce nrmal mi.ptsi tahlil ypcm tekrar
Değerlendirdik canım sen hangi gün koyu görmüştünHala biraz acik gibi t c ye gore ama yine de bugunu de degerlendirin derim ben ovulasyon denemeden 9-11-13-14-16 . Gunleri degerlendirmistim 25 gun suruyor dongum
Canim ben ovulasyon testini siprais verdim stoklarda sorun yasamislar elime 13. gun ulasti bir onceki ay 14 16 gunlerde denemistik testsiz. Test almamistim ilk ay ikinci ay bu aralıkda da elime gec ulasti.14 16 .gunlerde olmayinca bizde one cektik 9.11.13.14.16 denedik .birde satde geriye 14 15 gun sayin o gun yumurtlama gunu yazanlar vardi hepsini degerlendirdim.yataktan hemen kalkmadim ayaklarimi havaya kadirio salladim iki uc dk .iki aydirda foliksit b 12 alıyorum hayirlisi bakalim az once yine test yaptim bunlarda sondu surekli deniyorum yanlissa diye ama sonuc ayni cok şükür darisi sana .yalniz kafana takma ben ne kadar takmiyorum desemdr ilk ay esimi bezdrdim simdi kan testine kadar soylemiyecegimDeğerlendirdik canım sen hangi gün koyu görmüştün
Ck tskkr edrm.Bt hcg once kanda daha sonra idrarda artiyor gec yumurtlamis da olabilirsiniz ayrica idrar tahlilinin s kullanma tarihine de dikkat edin . Ins hamissinizdir hayirlisiyla kesin sonuc olmadan ne cok kaptirmali ne de moral bozmamaliyiz bence cok etkiliyor insani pozitf düşünün derim
April biraz sabirli olmalisin baska seylere odaklan kullanma talimatina gore torumlamak daha dogru olur. Tarin sabah tekrar yap ben 14 test aldim toplamda yarin regli olmam lazim son 4 gun kala basladim yavas yavas cizgi belli oluyor sende fatk edersinKizlar Günaydın... bu ay clearblue ile ovulasyon takibi yapmistik. O yuzden cok merak ediyorum sonucu. Adete 4 gun var sizce bu test silik pozitif midir yoksa buharlasma cizgisi midir? Ilk 5 dk golge gibi duruyordu, kuruyunca boyle oldu. Beklemek ne zor
April biraz sabirli olmalisin baska seylere odaklan kullanma talimatina gore torumlamak daha dogru olur. Tarin sabah tekrar yap ben 14 test aldim toplamda yarin regli olmam lazim son 4 gun kala basladim yavas yavas cizgi belli oluyor sende fatk edersin
Evet canim ama pozotif gormeme ragmen hala acaba diyorum cok sey okudum cok bilmek de iyi degilDoğru söylüyorsun, gerçekten insan bir süre sonra paronaya yapıyorsen pozitifi yakaladın sanırım haydi inşallah
Gözün aydin canim Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin.Kizlar bi bakin hele 3. Bucukyillik evlilik 2 asilama 1 tup negatif yeniden tupe baslayacakken dogru mu bu hayaal ruya mi yine Allahim sana sukurler olsun rabbin herkese nasip etsin
masallaahh allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin bariz ben burdayim annree diyorKizlar bi bakin hele 3. Bucukyillik evlilik 2 asilama 1 tup negatif yeniden tupe baslayacakken dogru mu bu hayaal ruya mi yine Allahim sana sukurler olsun rabbin herkese nasip etsin
Allahım inanamıyorum çok şükür Rabbim nolur bekleyen isteyen herkesede, bu ay tedaviye başlayacaktık bazen 26 bazen 29 günde oluyorum, bugün sabah yaptım 30. gün kan vereceğim arkadaşımla buluşup birazdan eşim yok gerçekten süpriz olacak şükürler olsun nolur kanda da çıksın Yarabbimmasallaahh allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin bariz ben burdayim annree diyorne zaman yaptiniz testi
Ne kadae sevindirici bir haber, supriz oldu size de ne guzel, masallah. Darisi biz bekleyenlerin isteyenlerin basina hayirlisiyla en kisa zamanda insAllahım inanamıyorum çok şükür Rabbim nolur bekleyen isteyen herkesede, bu ay tedaviye başlayacaktık bazen 26 bazen 29 günde oluyorum, bugün sabah yaptım 30. gün kan vereceğim arkadaşımla buluşup birazdan eşim yok gerçekten süpriz olacak şükürler olsun nolur kanda da çıksın Yarabbim