- 25 Kasım 2014
- 2.880
- 2.227
- 33
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.221
Aynı durum bendede var. Sanki adet olcam. Kasıklarda batma gibi bişey. Hele şu yaptığım testler beni deli etti. Baştan yok. Sonradan ikinci çizgi beliriyor.hanımlar bnm bata 5 gün var da sol kasıkta acı desem acı değil,batma desem batma değil değişik dolgun bi his var hatta kalçadan bacağa vuruo zaman zaman.minumum adet sancısı gbi belimde ağrıo zaman zaman özellkle sol taraf sağda bişey yok
heee bak bu pozitif gösterio ne kdar snra çıktı?Eki Görüntüle 1349164 Offf kızlar bu ne şimdi /: yine sonradan böyle bişey oldu.
bnm 5 gün önce adete 9 gün kala yaptğm test hmen silik verdi sonrakiler de hayalet czgiAynı durum bendede var. Sanki adet olcam. Kasıklarda batma gibi bişey. Hele şu yaptığım testler beni deli etti. Baştan yok. Sonradan ikinci çizgi beliriyor.
Valla bu testler benle dalga geçiyo dünden beri. Ilk yapışta ikinci çizgi yok resmen yok. Daha sonra gidip baktığımda böyle olmuş. Kafayı sıyırtcamheee bak bu pozitif gösterio ne kdar snra çıktı?
sıyırtma sıyırtmaValla bu testler benle dalga geçiyo dünden beri. Ilk yapışta ikinci çizgi yok resmen yok. Daha sonra gidip baktığımda böyle olmuş. Kafayı sıyırtcam
Aman tanrım hepimiz aynı şeyi yaşıyoruzzzAynı durum bendede var. Sanki adet olcam. Kasıklarda batma gibi bişey. Hele şu yaptığım testler beni deli etti. Baştan yok. Sonradan ikinci çizgi beliriyor.
Ya kuzum bu bildiğin pozitif yaaEki Görüntüle 1349164 Offf kızlar bu ne şimdi /: yine sonradan böyle bişey oldu.
Hayıııııııııııııııııııııırr olamazzz senden güzel cevap bekliyordum ben canım yaa... Tüh olsun inşallah gelecek aya canım hiç sıkma canını... Benimki daha açık renkti... Ümitsiz vaka anlayacağınMaalesef dün adet oldum canm.birdaha asla erken gebelik testi yapmicam çok yanıltıcı sonuçlar veriyor.inş sen hamişsindir:)
Kuzucum yaa yemin ediyorum aynı şeyleri yaşıyorum bi de ayakta kaldıkça artıyorhanımlar bnm bata 5 gün var da sol kasıkta acı desem acı değil,batma desem batma değil değişik dolgun bi his var hatta kalçadan bacağa vuruo zaman zaman.minumum adet sancısı gbi belimde ağrıo zaman zaman özellkle sol taraf sağda bişey yok
Ilk yatım saat içinde tek çizgi. Daha sonradan böyle oldu. :/ adetime 4 gün varYa kuzum bu bildiğin pozitif yaasonradan derken ne kadar sonradan? Bi de bat ne zamandı??
Canım seni üzmek istemem ve umutlanmanida istemiyorum bu yüzden yazıyorum hamile kalmadığım aylar bendede çıkıyordu yarım saat sonra çok olmuş bende bekletince sapitiyordu.Eki Görüntüle 1349431 Ilk yaptığım zaman böyleydi. Yarım saati geçti değişti.
Testi yenileyin bu test bozuk galiba.Eki Görüntüle 1349431 Ilk yaptığım zaman böyleydi. Yarım saati geçti değişti.
Yok tatlım ne üzülmesi. Benim anlamadığım şey sonradan nasıl oluyor bu. Hiç bugüne kadar başıma gelmemişti. Ayrıca çok şükür Rabb'ime. İki tane melek annesiyim zatenCanım seni üzmek istemem ve umutlanmanida istemiyorum bu yüzden yazıyorum hamile kalmadığım aylar bendede çıkıyordu yarım saat sonra çok olmuş bende bekletince sapitiyordu.
ama şunu unutma hamile kaldığında damlalar değer değmez çizgi hemen beliriyor ve diyorsun ben geçmişte yanlış yapıp boşuna heves etmişim diye.
Inşallah hamile kalırsın şekerim senin uzulmeni istemem ama doğru olan bu
Ya başka yapmadn mı? Doğru olabilir bence, onlarca test var bu şekilde doğru sonuç veren..Ilk yatım saat içinde tek çizgi. Daha sonradan böyle oldu. :/ adetime 4 gün var
Canım dünde yaptım aynısı oldu. Bügünde aynısı oldu.Ya başka yapmadn mı? Doğru olabilir bence, onlarca test var bu şekilde doğru sonuç veren..
Yok tatlım ne üzülmesi. Benim anlamadığım şey sonradan nasıl oluyor bu. Hiç bugüne kadar başıma gelmemişti. Ayrıca çok şükür Rabb'ime. İki tane melek annesiyim zatenbu üçüncü olcaktı olursa tabi :) ve kazayla olmuş bi gebelik olcaktı aslında.