- 25 Kasım 2014
- 2.880
- 2.227
- 33
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.201
aynen cnm al bnden de o kadar yani gel bz 28 29 u bekleyelmAma nasıl olur ikinci çizgi belli oluyor. Sende ben gibi belirsiz bi durum içindeyiz canım :/
O güne kadar ben hergün bi test harcarım bu gidişleaynen cnm al bnden de o kadar yani gel bz 28 29 u bekleyelm
Tatlım naptn ya merak ettim tekrar test yaptn mı? Ben de buna benzer bir sonuçla karşılaştım da?Kızlar bugün adet günüm ve adet olmadım.ama göğüs sızlamasından tutunda ,gaz,kasık ağrısı herşey var.her zamanki adet belirtilerim yani.aslında bu ay korunmuştuk diğer aya düşünüyorduk gebelik ,pıhtılaşma testimin sonucunu bekliyordum 15 gün sonra çıkacak,ona göre bir önlem alınıp gebelik düşünecektik diğer ay.bugün erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı.sizce gebemiyim?geçen ayda erken gebelik testinde ikinci çizgi siltik çıkmıştı ve adet olmuştum,sanırım kimyasal gebelikti,o nedenle pek güvenmiyorum bu teste ama yinede size bir sorayım dedim:)her iki sonuçta beni mutlu eder aslında :)
Hepberaber bekliyoruz diycem yo yooo ben hayalet çizgi görmeye bayılıyorumaynen cnm al bnden de o kadar yani gel bz 28 29 u bekleyelm
prensesimmmmmm c ye çok yakın gibi bence dalgalanma olmuş s yarın bir daha dene yada bekle derim çıkasaydi azıcık uzaginda cikmaliydi.Eki Görüntüle 1348129 Kızlar bakın çizgi net görülüyor. Yoksa banamı öyle geliyor.
Evet canım banada öyle geliyor yakın olmaması gerek. :/prensesimmmmmm c ye çok yakın gibi bence dalgalanma olmuş s yarın bir daha dene yada bekle derim çıkasaydi azıcık uzaginda cikmaliydi.
biz önümüzde ki ay bu levha işini düşünelm yada içeri ışık mı tutsak ilişkiden snra belki karanlık göremiolar hahahahaHepberaber bekliyoruz diycem yo yooo ben hayalet çizgi görmeye bayılıyorum
Evet canım banada öyle geliyor yakın olmaması gerek. :/
Aslında en mantıklı hareketler bunlar yaww, yanarım yanarım şu güne kadar nasıl düşünmedik ona yanarımbiz önümüzde ki ay bu levha işini düşünelm yada içeri ışık mı tutsak ilişkiden snra belki karanlık göremiolar hahahaha
tabi cnm yok ovulasyon yok çatlatma ışık tutun ışık içerisi çok karanlık puhahahahAslında en mantıklı hareketler bunlar yaww, yanarım yanarım şu güne kadar nasıl düşünmedik ona yanarım
Beta hcg 12 ckti negatf miaslında bu ultrason cihazlarından basit sistemle üretilip satılsa uygun fiyata ne iyi olur, dün de benim aklıma bu gelmişti. :) Herkes alır valla, ama işte hastaneler müşteri kaybetmek istemez. :)
Beta hcg 12 ckti negatf mi
inşallah hamilesinizdir... yeni bugün katılmışsınız siteye.. adetinize kaç gün var. ben bu konularda pek iyi değilim. geç döllenme filanda diyorlar. belki daha ondan düşüktür değeriniz. inşallah bebeğiniz tutunmuştur size... bende kimyasal gebelik yaşamıştım, klomen tedavsinde doktor adet gününden 5 gün önce hamilesin dedi, sonra iki gün sonra değerlerim düşmüştü. :) inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. :)Beta hcg 12 ckti negatf mi
2 gun gecti adetimdn.ck istyrm.ins gebeymdrinşallah hamilesinizdir... yeni bugün katılmışsınız siteye.. adetinize kaç gün var. ben bu konularda pek iyi değilim. geç döllenme filanda diyorlar. belki daha ondan düşüktür değeriniz. inşallah bebeğiniz tutunmuştur size... bende kimyasal gebelik yaşamıştım, klomen tedavsinde doktor adet gününden 5 gün önce hamilesin dedi, sonra iki gün sonra değerlerim düşmüştü. :) inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. :)
Yeniyms derken gebe mym.d5 ten yukarısi pozitif şekerim çok yeniymis...
2 gün sonra tekrarla hayırlı olsun
Yeniyms derken gebe mym.d
Herangbir tedavi grmdm.3 aylik evlym.adtmden 2 gun gcti.belim agriyo brz.normal mi
Maalesef dün adet oldum canm.birdaha asla erken gebelik testi yapmicam çok yanıltıcı sonuçlar veriyor.inş sen hamişsindir:)Tatlım naptn ya merak ettim tekrar test yaptn mı? Ben de buna benzer bir sonuçla karşılaştım da?