- 25 Aralık 2014
- 648
- 1.156
- 37
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.261
Yorum icin tesekkur ederim yani bos gebelik ya da kimyasal gebelik degilse ins değildir fotoya gore hamileyim degil migecen ay tum belirtiler vari cok uzuldum simdi hicbir belirti yok inanamıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=238991&page=355&p=35117763#post35117763 topuklupolyana daha once okudugum yorumlara bakarak yerlesme kanamasi oldu diyen arkadaslarin soylediklerine cok benziyor yazdiklarin ins hamilesindir
Bende her gun yaptim hatta ovulasyon testinde t koyu çıkarsa da hamilesin seklinde yorumlar var diye hem idrar hem ovulasyon testi yapiyordum.o yuzden cizgiyi yeni gördüm iki gun var reglime.yarin sabah tekrar yapicam .kan tahlili konusunda karasizim pzts mi yoksa yarin miHaklısınız ama insan meraktan hergün yapıyor işte
Ins hayirli haberlerlrle gelerim sağolun.bugun gitmedim saglik ocagina direk ise geldim aklim kalbimi yendi.pzts saliyi beklemeye karar verdim .yarin tekrar idrar testini yapicam bu sabah da pozitifti ama belki test bozuktr farkli bir test almayi düşünüyorumHaklısınız inşallah hayırlı haberle gelirsiniz