Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Acaba pazartesi mi gitsem düşününce dusuk cikarsa cok canim sıkılır diyorum.gecen ay stresten iki gun reglim gecikti . Kararsizim

Kızlar iyi akşamlar ben yeni üye oldum ama uzun zamandır takıp ediyorum hoşuma gidiyor.bende reglime 9 gün kala adet öncesi testten yaptım pozitif ti ama şimdi yaptığımda negatif nedersiniz

Idrar testlerine cok guvenmemek lazim kanda daha erken belli oluyor ama en sagliklisi regki gununden sonra tahlil yaptirmak. Insan sabirsizlaniyor bende beklemekte zorlanıyorum

Ben ara ara yaptim idrar testini dun nerdetse gorunmuyordu bugun iki gun kaldi cizgi gorundu arkadaslar gorduler cok sukur. biraz bekleyin derim

Haklısınız ama insan meraktan hergün yapıyor işte
Bende her gun yaptim hatta ovulasyon testinde t koyu çıkarsa da hamilesin seklinde yorumlar var diye hem idrar hem ovulasyon testi yapiyordum.o yuzden cizgiyi yeni gördüm iki gun var reglime.yarin sabah tekrar yapicam .kan tahlili konusunda karasizim pzts mi yoksa yarin mi

Haklısınız inşallah hayırlı haberle gelirsiniz
Ins hayirli haberlerlrle gelerim sağolun.bugun gitmedim saglik ocagina direk ise geldim aklim kalbimi yendi.pzts saliyi beklemeye karar verdim .yarin tekrar idrar testini yapicam bu sabah da pozitifti ama belki test bozuktr farkli bir test almayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…