- 11 Haziran 2013
- 756
- 113
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.181
Evet çok şükür :)
HCG 1000 cikmis ama kendim sonucumu göremedim ebe arkadasim aradi söyledi. Yarin k.doğuma gidicez.kaç hagtaliktir bilmiyorum :)
canım en geç 20 dk dan sonra ki sonuçlar geçersiz ve maksimum yanıltıcı oluyor genelde ama bat ne zmn?Eki Görüntüle 1348029 Kızlar bi bakın. Gündüz yaptığım test. Bişey yoktu. Sonradan böyle hafif çizgi belirdi anlamadım
28 Aralık. Canım.C
canım en geç 20 dk dan sonra ki sonuçlar geçersiz ve maksimum yanıltıcı oluyor genelde ama bat ne zmn?
bnm de 2928 Aralık. Canım.
çizgi t ye yakın mı yoksa ortada mı oluo bu testlerde hayatm bilmiorum ki.bi çzgi var ama ortadaEki Görüntüle 1348129 Kızlar bakın çizgi net görülüyor. Yoksa banamı öyle geliyor.
bebeğm 5 günün var daha bnm de 6 istersen bnm gbi oluruna brak erken test ypma az daha sabret ki kesn sonuç al.bugn bnde yaptm gecen yapmştım pozitifti bugunkinde sadece belli belrsiz bbi gölge vardı.moralm bozuldu beklemeye karar verdmEki Görüntüle 1348129 Kızlar bakın çizgi net görülüyor. Yoksa banamı öyle geliyor.
Canım valla bende anlayamadım. Çizgi ortada mı olmalı. Daha kenardamı. :/çizgi t ye yakın mı yoksa ortada mı oluo bu testlerde hayatm bilmiorum ki.bi çzgi var ama ortada
Ayyy testin resmini eklermisin lütfen. Çok merak ettim. Benle aynımı diyebebeğm 5 günün var daha bnm de 6 istersen bnm gbi oluruna brak erken test ypma az daha sabret ki kesn sonuç al.bugn bnde yaptm gecen yapmştım pozitifti bugunkinde sadece belli belrsiz bbi gölge vardı.moralm bozuldu beklemeye karar verdm
bak bu geçen yaptğm test 3 gün önce.bugun kini yükleyemiorumAyyy testin resmini eklermisin lütfen. Çok merak ettim. Benle aynımı diye
İkinci çizgi var ama belli.bak bu geçen yaptğm test 3 gün önce.bugun kini yükleyemiorum
bugünknde neredeyse yok gbi cnmBugün yaptığınıda görmek isterdim canım.
Ama bu eklediğin testi nezaman yapmıştın? Yen mi. Yoksa geçen ayki testin mi.bugünknde neredeyse yok gbi cnm
3 gün önce cnm yeniAma bu eklediğin testi nezaman yapmıştın? Yen mi. Yoksa geçen ayki testin mi.
Ama nasıl olur ikinci çizgi belli oluyor. Sende ben gibi belirsiz bi durum içindeyiz canım :/3 gün önce cnm yeni