Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar bugün adet günüm ve adet olmadım.ama göğüs sızlamasından tutunda ,gaz,kasık ağrısı herşey var.her zamanki adet belirtilerim yani.aslında bu ay korunmuştuk diğer aya düşünüyorduk gebelik ,pıhtılaşma testimin sonucunu bekliyordum 15 gün sonra çıkacak,ona göre bir önlem alınıp gebelik düşünecektik diğer ay.bugün erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı.sizce gebemiyim?geçen ayda erken gebelik testinde ikinci çizgi siltik çıkmıştı ve adet olmuştum,sanırım kimyasal gebelikti,o nedenle pek güvenmiyorum bu teste ama yinede size bir sorayım dedim:)her iki sonuçta beni mutlu eder aslında :)
2w3njly.jpg

2r3gpz9.jpg
Tatlım naptn ya merak ettim tekrar test yaptn mı? Ben de buna benzer bir sonuçla karşılaştım da?

aslında bu ultrason cihazlarından basit sistemle üretilip satılsa uygun fiyata ne iyi olur, dün de benim aklıma bu gelmişti. :) Herkes alır valla, ama işte hastaneler müşteri kaybetmek istemez. :)

Beta hcg 12 ckti negatf mi
inşallah hamilesinizdir... yeni bugün katılmışsınız siteye.. adetinize kaç gün var. ben bu konularda pek iyi değilim. geç döllenme filanda diyorlar. belki daha ondan düşüktür değeriniz. inşallah bebeğiniz tutunmuştur size... bende kimyasal gebelik yaşamıştım, klomen tedavsinde doktor adet gününden 5 gün önce hamilesin dedi, sonra iki gün sonra değerlerim düşmüştü. :) inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. :)

inşallah hamilesinizdir... yeni bugün katılmışsınız siteye.. adetinize kaç gün var. ben bu konularda pek iyi değilim. geç döllenme filanda diyorlar. belki daha ondan düşüktür değeriniz. inşallah bebeğiniz tutunmuştur size... bende kimyasal gebelik yaşamıştım, klomen tedavsinde doktor adet gününden 5 gün önce hamilesin dedi, sonra iki gün sonra değerlerim düşmüştü. :) inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. :)
2 gun gecti adetimdn.ck istyrm.ins gebeymdr

X