Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Adete 3 gün kala yapmaya başladığım testler sırasıyla,
1.resim adete 3 gün kala sabah ilk idrar ile
2.resim adete 3 gün kala öğlen yapılan test
3.resim adete 2 gün kala sabah idrarıyla yapılan test

Eklentiler

• unnamed (1).jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 9.348
  • unnamed (2).jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 5.413
  • unnamed (5).jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 1.347
Vallahi benim 5 günüm var, silik çizgi görmekten fenalık geldi
Kan testi yapmaya da korkuyorum, en iyisi beklemek sanırım

hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
adte 9 gün geri saym

Eklentiler

• WP_20141220_019[1].jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 1.266
Kızlar bugün adet günüm ve adet olmadım.ama göğüs sızlamasından tutunda ,gaz,kasık ağrısı herşey var.her zamanki adet belirtilerim yani.aslında bu ay korunmuştuk diğer aya düşünüyorduk gebelik ,pıhtılaşma testimin sonucunu bekliyordum 15 gün sonra çıkacak,ona göre bir önlem alınıp gebelik düşünecektik diğer ay.bugün erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı.sizce gebemiyim?geçen ayda erken gebelik testinde ikinci çizgi siltik çıkmıştı ve adet olmuştum,sanırım kimyasal gebelikti,o nedenle pek güvenmiyorum bu teste ama yinede size bir sorayım dedim:)her iki sonuçta beni mutlu eder aslında :)

Adet günün olduğu için bence hamile olsaydin daha koyu cikardi.Bir de bu teste cok güvenme derim.

merhaba kızlar bnmde adet günüm 19uydu ama 2 gün gecikti bu sabh ilk idrarımla test yaptım ama negatif olsa çıkardı dimi

hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
adte 9 gün geri saym
daha erken değil mi :)) inşallah bebiştir peki ilk 5 dakkada mı çıktı 2. çizgi
benim de bat 28 i bende bekliyorum bukez test yapmıycam her ay hüsran çünkü..

sabah tekrarla canım inşallah vardır ben bile heycanlandım 1 tane daha yap istersen..
yok btanem salı başlıorum adete braz daha yakn olsun.salıdan başlıcam yapmaya atarm resmlerini.1 gün arayla bat lar inşallah regly olmayz bu ayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…