- 17 Kasım 2014
- 1.040
- 2.183
- 39
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.161
Selam canim ne yaptin bir gelisme var mi?
Vallahi bugün mide bulantısından öldüm ilk defa, test yapmadım. Regl günüm salı, sanırım bekleyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim ne yaptin bir gelisme var mi?
bnm yaş 23 hayatm.anladım canım hayırlısıyla olur inşallah yaş kaç??
Hayirlisi olsun Allah gönlüne gore versin insallahhhVallahi bugün mide bulantısından öldüm ilk defa, test yapmadım. Regl günüm salı, sanırım bekleyeceğim
inş. öyledir canım, buarada bebiş geliyodur inş. şimdiden hayırlı olsunnbelki geç dollenmedir?
inşallah btanem snnde güzel haberlrn gelsn inşinş. öyledir canım, buarada bebiş geliyodur inş. şimdiden hayırlı olsunn
2. yide yaparsam 30 yaşnda rahatlamş büyütmş olcm bebişleri ksmetse
Bu güya ultra erken test öyle mi bende normal laboquick var, bat a 4 gün kala yarın yapayım diyordum, imkansız çıkmaz o zaman bu arada tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin inşaallahKizlar adetten uc gun once zaten kan testiyle hamile oldugumu ogrenmistim. Bugum bat a 1 gun kala test yaptim laboquick ultra erken (güya) testiyle silik de olsa belli artık. Insallah darısı isteyen herkese
Merhaba kozlar bende bu sabah ilk kez gebelik testin yaptım.
Bakabilir misiniz ?
Bal gibi hamilesin işteMerhaba kozlar bende bu sabah ilk kez gebelik testin yaptım.
Bakabilir misiniz ?
Benimki bundan soluktu ama hemen cikipta zaman gectikce koyulasirsa gebelik var demek hayirli olsun canim tebrikler :) kac gun geciktinKizlar çok çok teşekkür ederim 3 senedir bekliyorum ama ilk kez test aldim kendime :)
Öğleden sonra da sonuçlarcikacak kkesinlesir inşallah :))
3 gün geciktim canim.adet olcam diye dolaniyordum.sürpriz oldu bize :)
Esimle yaptim bir dakika dolmadan hizla ikiside belirginleşti. Çok acemiyiz heralde olmadi dandik nette okuduk. Hala koyu kaldikca daha koyulasti :)
Merhaba kozlar bende bu sabah ilk kez gebelik testin yaptım.
Bakabilir misiniz ?
Hayırlı olsun Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin. Bizede nasip olur inşAllahMerhaba kozlar bende bu sabah ilk kez gebelik testin yaptım.
Bakabilir misiniz ?
çıktı mı sonuç?hamilesn bnce test bal gibi bebiş var dioCook teşekkür ederim kızlar. Kanda belli olucak bütün sonuçlar rabbim herkes icin enn hayirlusini versin