Pozitif İdrar Testi Örnekleri

bu durumda benım bıldıgım üstüne görme denılen olay oluyor =) hamıle kalma sansın oluyor tabıkı gec yumurtlamış oluyorsun adet oluyorsun ama normal adetden bıraz farklı oluyor. ben ilk gebeliğimde yasadım bu durumu gelen adet kanı cok koyu çamur gıbıydı ve 3-4 gün sürmüiştü. bıdahakı adet günümü beklerken yoğun bır sekılde gebelik belırtılerını yasadım ve adetımı bekledıgım gün şüphelerime ıstınaden test yaptım kopkoyu pozıtıf cızgısını gördüm.

Ben 7 aylık evliyim ve 6 ay boyunca korunmak için hap kullandım. Çok yan etki gördüğüm için biraktim. Nasılsa olmaz diye düşünerek bir kac korunmasız ilişkimiz oldu.. adetime 6 gün kala bir test yaptım ve negatif çıktı .Ama şimdi adetim 4 gün gecikti .Haptan olabilir mi test yapsam çıkar mı yardımcı olabilir misiniz

Adetim bugundu ama bibhaftadir adet olacakmisim gibi karnim agriyo belim agriyo hasta olacam diye bekliyorum dayanamadim test yaptim cift cizgi cikti ama kan testide yaptirmak istiyorum emin olmak istiyorum cunku...rabbim isteyen herkes e biran once bebek versin

Merhaba canim, ne durumdasin kan verdin mi? Var mi bebis haberi

Merhaba canım. ..
Cumartesi günü kan tahlili yaptırdım negatifi gördüm.
Biraz önce de kırmızılar yavaş yavaş gelmeye başladı.
Hayırlısı nasip değilmiş.
Demek ki daha zamanı gelmemiş.
Ben umudumu kaybetmeden yola devam ediyorum.
Sen ne durumdasın canım?

Canim bende en sonki silik cikan idrar testimden iki gun sonra kan testi verdim malesef benimde negatif ama adet olmadim.bekliyorum 3gunum var

dün yaptıgım test...
Hayırlı olsun, gözünüz aydın, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :)
Test laboquick strip test galiba.Bende de var benim de bugün adet günüm sabah yaptım ama çıkmadı.
Yumurtlama gününüz ne zamandı hatırlıyor musunuz yumurtlamadan sonra kaçıncı günde gördünüz çift çizgiyi?

tsk ederim darisi basiniza ins..... 10 ekim adetim basladi 15 ekim bitti 21-23 yumurtlama donemimdi canim

tsk ederim darisi basiniza ins..... 10 ekim adetim basladi 15 ekim bitti 21-23 yumurtlama donemimdi canim

Teşekkür ederim cevabınız için :)
Adet dönemlerimiz aynıymış 10 ekim benim de son adet tarihim.28-29 ekim adetin 19-20. günleri yumurtlamada çift çizgiyi gördüm.Geç yumurtlama oldu.Beklemedeyim şimdilik ama olsa çıkardı herhalde.Hayırlısı kısmet artık...Dediğiniz gibi darısı başıma :)

Canim bende en sonki silik cikan idrar testimden iki gun sonra kan testi verdim malesef benimde negatif ama adet olmadim.bekliyorum 3gunum var
Hayırlısı olsun canım.
Ama benim testim silik değildi renk dağılması gibiydi.
Bu ay nasip olur inşallah. .

kızlar erken idrar testi yaptım ama testen bişe anlamadım çizgi çok silik birde siz bakarmısınız lütfen acill cevapp(

Eklentiler

• FullSizeRender.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 186
Bu arada belirtilerimi söyleyim. C.tesi günü midem acayip bulandı ve istifar ettim. Kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. Geçen hafta gündüz sürekli esniyordum ve gözlerim kapanıyordu. Benim belirtilerim biraz erken başladı reglime 1 haftadan fazla varken göğüslerim az büyüdü ve içinde sertlik oluştu. Ateş basıyordu sürekli. Bugünlerde de yumurtlama akıntısına benzer ama daha koyu kıvamda çok acık sarı beyaza yakın diyelim akıntı oluyordu.

Bu arada 23 Ekimde yumurtladım yani akıntıyı görür görmez not almıştım. Ama aynı akıntıdan 26 Ekimde de gördüm.

Genelde yumurtlama akıntıdan 2 gün sonra falan oluyor 26sında yumurtlamış olabilirsin bu hesaba göre 17 gün olmuş hamilelik yeni ise değerin düşük çıkması normal doktor ne dedi? Gününü 3 gün geçmiş geç döllenme olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…