- 6 Ağustos 2012
- 445
- 38
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.981
Dün dayanamadım bi test daha yaptım canım negatifti bu ay zor hasta olacağım yakında diğer aya büyük ihtimal:)
Bir de merak ettiğim hastalıktan 2 3 gün önce hamile kalabilme şansı var mı? Varsa onda da regl gecikiyor mu? yoksa diğer ayın adet döneminde mi gecikme yapıyor:)
Merhaba canim, ne durumdasin kan verdin mi? Var mi bebis haberi
Canim bende en sonki silik cikan idrar testimden iki gun sonra kan testi verdim malesef benimde negatif ama adet olmadim.bekliyorum 3gunum varMerhaba canım. ..
Cumartesi günü kan tahlili yaptırdım negatifi gördüm.
Biraz önce de kırmızılar yavaş yavaş gelmeye başladı.
Hayırlısı nasip değilmiş.
Demek ki daha zamanı gelmemiş.
Ben umudumu kaybetmeden yola devam ediyorum.
Sen ne durumdasın canım?
Hayirli olsun canimdün yaptıgım test...
inş canım sağlıklı hayırlı evlatlar versin biran önce rabbim aratmasınHayirli olsun canimdarisi basimiza
Hayırlı olsun, gözünüz aydın, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :)dün yaptıgım test...
tsk ederim darisi basiniza ins..... 10 ekim adetim basladi 15 ekim bitti 21-23 yumurtlama donemimdi canimHayırlı olsun, gözünüz aydın, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :)
Test laboquick strip test galiba.Bende de var benim de bugün adet günüm sabah yaptım ama çıkmadı.
Yumurtlama gününüz ne zamandı hatırlıyor musunuz yumurtlamadan sonra kaçıncı günde gördünüz çift çizgiyi?
tsk ederim darisi basiniza ins..... 10 ekim adetim basladi 15 ekim bitti 21-23 yumurtlama donemimdi canim
Hayırlısı olsun canım.Canim bende en sonki silik cikan idrar testimden iki gun sonra kan testi verdim malesef benimde negatif ama adet olmadim.bekliyorum 3gunum var
silik olarak bariz belli bence hamilesn kan verip emin olmanı tavsiye ederimkızlar erken idrar testi yaptım ama testen bişe anlamadım çizgi çok silik birde siz bakarmısınız lütfen acill cevapp(Eki Görüntüle 1298555
Gün aşırımı yaptınız yumurtlamaya yakın günlerdedün yaptıgım test...
Gün aşırımı yaptınız yumurtlamaya yakın günlerde
Şimdi gördüm 3 gün varmıs bence biraz daha bekle cnm net sonucu gör
Genelde yumurtlama akıntıdan 2 gün sonra falan oluyor 26sında yumurtlamış olabilirsin bu hesaba göre 17 gün olmuş hamilelik yeni ise değerin düşük çıkması normal doktor ne dedi? Gününü 3 gün geçmiş geç döllenme olabilir.Bu arada belirtilerimi söyleyim. C.tesi günü midem acayip bulandı ve istifar ettim. Kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. Geçen hafta gündüz sürekli esniyordum ve gözlerim kapanıyordu. Benim belirtilerim biraz erken başladı reglime 1 haftadan fazla varken göğüslerim az büyüdü ve içinde sertlik oluştu. Ateş basıyordu sürekli. Bugünlerde de yumurtlama akıntısına benzer ama daha koyu kıvamda çok acık sarı beyaza yakın diyelim akıntı oluyordu.
Bu arada 23 Ekimde yumurtladım yani akıntıyı görür görmez not almıştım. Ama aynı akıntıdan 26 Ekimde de gördüm.