Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar adet bitiminden beri 21. Gün iki defa icime b.. Oldu yarısındayken p... Ayak kaldirma bekleme falan yaptim. Sizce tutma ihtimali nedir yumurtlarmi dersiniz?

Kızlar reglim 3 gün var. 2 gün önce PRODICTOR 2li test aldım, erken olan test negatif çıktı, normal olan test önce yatay çıktı sonra o kayboldu çook hafif hayali bi dikey çizgi çktı. Bunun üzerine 2 farklı marka daha aldım ucuz olandan negatif çıktı. BUgün tekrar prodictor aldım üzerinde fiyatı 15 lira yazıyor ama kadın 10 lira dedi neyse aldım yine 2.çizgi YATAY çıktı sonra geri kaybuldu. Fikriniz var mı hiç sonuç kısmında YATAY çizgi çıkıp hamile olanlar var mı?

Kızlar reglim 3 gün var. 2 gün önce PRODICTOR 2li test aldım, erken olan test negatif çıktı, normal olan test önce yatay çıktı sonra o kayboldu çook hafif hayali bi dikey çizgi çktı. Bunun üzerine 2 farklı marka daha aldım ucuz olandan negatif çıktı. BUgün tekrar prodictor aldım üzerinde fiyatı 15 lira yazıyor ama kadın 10 lira dedi neyse aldım yine 2.çizgi YATAY çıktı sonra geri kaybuldu. Fikriniz var mı hiç sonuç kısmında YATAY çizgi çıkıp hamile olanlar var mı?
Canım aynı durumu gecen hafta yasadım predictor ile aynı yatay cıktı sonra kayboldu sonra dıkey hafif ama gebe değil mişim güzelim ya

Canım aynı durumu gecen hafta yasadım predictor ile aynı yatay cıktı sonra kayboldu sonra dıkey hafif ama gebe değil mişim güzelim ya
Tşk cvp için. Ne gıcık bi durum ama yaa. Bu arada 3 gündür felaket esniyorum gün içinde sürekli esneme var. Hamilelik belirtisi mi acaba? Kan versem mi vermesem mi yaa

Hanımlar telden baktığımda çok çok silik bi çizgi görüyorum sanki :) Ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum iki gün önce çekmiştim:) regl olmama 5 gün var
10351237_10152459888822966_4060798030359848445_n.jpg

Arkadaşlar adet gününe 9 gün var biliyorum çok var ama dayanamadım göğüsleri m sis koyulasti bu sabah hiç olmazdim ama ogurdum midem bulandı dün özellikle çok ağrım oldu belim de sol kasigimda ve sol bacağından ayaklarım da hiç ısınmiyor ben bi çizgi görüyor gibiyim ben mi yanlış görüyorum yardimci olur musunuz çok hafif bi çizgi var sanki galiba

Eklentiler

• 2014-11-07 17.58.19.jpg
    2014-11-07 17.58.19.jpg
    161,9 KB · Görüntüleme: 439
Canim ben goremedim yani fotografta gozukmuyor ama adet gununu bekle derim adet olmazsan kan ver en garantisi.

Inşallah tatlım ya zaten çok az görünüyo hafif de daha çok var bekleyeceğim bakalım 9 gün daha :)
Canim birkac sayfa once bende kendi testimi paylasmistim adetime yaklasik bir hafta kadar vardi .3gun sonra yani dun kan verdim ama malesef gebelik yokmjs o yuzden en guzeli adet gunumuzu bekleyip oayinca umutlanmak.oncesi hayal kirikligi olabiliyor :KK43:

Canim birkac sayfa once bende kendi testimi paylasmistim adetime yaklasik bir hafta kadar vardi .3gun sonra yani dun kan verdim ama malesef gebelik yokmjs o yuzden en guzeli adet gunumuzu bekleyip oayinca umutlanmak.oncesi hayal kirikligi olabiliyor :KK43:

Öyle canım hayırlısı bakalim duaların da unutma beni de

Selam kızlar adetim 4 gün geçti.
Bir sürü belirtim bi anda yok oldu gitti.
Sabah idrar testi yaptım negatifti.
Şimdi öğlen geldim bu şekil.
Renk mi dağılmış silik çizgi mi çıkmış anlamadım.
Sizin yorumlarınız neler?
Merhaba canim, ne durumdasin kan verdin mi? Var mi bebis haberi :KK36:

Bende goruyorum canim kesiblikle pozitif insallah :emir_bebek::KK36:
Bi test yapsana sabah sen

Dün dayanamadım bi test daha yaptım canım negatifti bu ay zor hasta olacağım yakında diğer aya büyük ihtimal:)
Bir de merak ettiğim hastalıktan 2 3 gün önce hamile kalabilme şansı var mı? Varsa onda da regl gecikiyor mu? yoksa diğer ayın adet döneminde mi gecikme yapıyor:)

X