Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Genelde yumurtlama akıntıdan 2 gün sonra falan oluyor 26sında yumurtlamış olabilirsin bu hesaba göre 17 gün olmuş hamilelik yeni ise değerin düşük çıkması normal doktor ne dedi? Gününü 3 gün geçmiş geç döllenme olabilir.
Şöyle söyleyim, geçen haftada buraya yazmıştım. Predictor ile silik çizgi çıktı ama çok ucuk silik. Adetime vardı baya. Ama ona güvenemedim. Cuma günü yani 7 Kasımda Özel laboratuvarda kan verdim. 0,10 çıktı. Doktora gözükmedim açıkcası, bi tanıdık istek yaptı direk kan verdim sonucu aldım. Doktora hafta sonu gidebiliri ancak.

Merhaba hanimlar,gecenlerde adetime 1hafta kala ucuz testimin sonucunu paylasmstim var yok gibiydi. Hemen Kan testi verdim negatif cikti..dun ve bugun kasik agrim inanilmazdi predictor erken gebelik testi yaptim ikiside hafif silik cikti sizce durum nedir? Daha once bu testten kullandim ve hic iz vs olmamisti bu sefer olunca heycanlandim ama internette pek olumlu seyler duymadim bu testle ilgili kimisi yanlis demis kimisi cok guvenilir bulmus. Siz ne dusunurdunuz acaba? Kan vermek icin acele etmek istemiyorum.adetime 3gun var.

Eklentiler

• CAM00498.jpg
    CAM00498.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 436
  • CAM00493.jpg
    CAM00493.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 483
  • CAM00465.jpg
    CAM00465.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 428
Merhaba hanimlar,gecenlerde adetime 1hafta kala ucuz testimin sonucunu paylasmstim var yok gibiydi. Hemen Kan testi verdim negatif cikti..dun ve bugun kasik agrim inanilmazdi predictor erken gebelik testi yaptim ikiside hafif silik cikti sizce durum nedir? Daha once bu testten kullandim ve hic iz vs olmamisti bu sefer olunca heycanlandim ama internette pek olumlu seyler duymadim bu testle ilgili kimisi yanlis demis kimisi cok guvenilir bulmus. Siz ne dusunurdunuz acaba? Kan vermek icin acele etmek istemiyorum.adetime 3gun var.
Bence gebelik var yapsana kuşum kan testi

Yapcam canim bi tabe daha. Simdi predictore guvenmiyim desem daha oncede yapmistim hic belirti cikmamisti t bolumunde. Bu sefer her ikisindede cikti biri hatali desem her ikiside mi denk geldi dicem bilemedim tekrsrlicam testimi. Renkte koyulasma olcak mi merak ediyorum kan testine hemen gitmek istemiyorum

Şöyle söyleyim, geçen haftada buraya yazmıştım. Predictor ile silik çizgi çıktı ama çok ucuk silik. Adetime vardı baya. Ama ona güvenemedim. Cuma günü yani 7 Kasımda Özel laboratuvarda kan verdim. 0,10 çıktı. Doktora gözükmedim açıkcası, bi tanıdık istek yaptı direk kan verdim sonucu aldım. Doktora hafta sonu gidebiliri ancak.
Merhaba canim tebrik ederim seni .masallah. Testini merak ettim acaba seninkide benimki gibi bir sekilde mi cikti bakabilir misin?

Kızlar benim pek belirtim yok arada hafif batmalar ve bas donmeleri disinda. Regla bugün le birliktw 3 gün var. Sabah kahverengi leke gordum kokusuz. Devami gelirse regl oldum demektir.. Hayırlı si :)

Kızlar günaydın:KK50: bat 16 kasım bu sabah test yaptım ama test mi bozuk silik çixgi mi var anlayamadım. Renk dalgalanması var çünkü:KK57:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    406,2 KB · Görüntüleme: 403
kızlar günaydın :KK54: benim bir sorum olacak adetim 2 gün geçti ama bu sabah test yaptım negatif acaba çokmu erken daha çıkmazmı ne kadar beklemem lazım ? yarın tekrarlasammı

kızlar günaydın :KK54: benim bir sorum olacak adetim 2 gün geçti ama bu sabah test yaptım negatif acaba çokmu erken daha çıkmazmı ne kadar beklemem lazım ? yarın tekrarlasammı
Daha erken olabilir canım döllenme tarihine göre adetin de geçmiş en güzel kan testinden belli olur

Sabredip yarın sabah deneyeceğim :KK51: bu ay çok bel ağrım oldu 4 aydır deniyoruz böyle olmamıştım. Bir umut var içimde :eek:
Insallah pozitifi görürsün canım ben adetim geceli 4 gün cizgi belirmeye başlamıştı ilk günü yaptıgımda çıkmadı çok agladım aradan 3 saat gecince hafif cizgi çıkmıştı ama saatler sonra çıkan sonuca güvenmeyin dedikleri için ümitlenemedim ama umudumuda kırmadı inşallah bebişin gelmiştir canım yarın ilk idrarınla yap 3 damla dan fazla damlatma birde hamilelerin idrarında beyaz uçuşan parçalar olurmuş bende doğru olduguna inanıyorum benbir çay bardagı kullanmıştım çay bardaguna idrarımı bıraktıktan sonra baktım içinde beyaz beyaz uçuşan maddeler vardı

Ne mutlu ya inşallah o günleri göreceğim:KK49: ben idrarımı takip ediyorum okumuştum bunu ama 4 aydır ben ip gibi uçuşan parçalar zaten görüyorum bu ay da gördüm bende o tutmuyor sanırım ya:mad:

X