- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.941
Ay canm gebe olsam adet olmam normal midir ki ?bayağı adet oldum yani şaştım kaldım.biz birdahaki aya denemelere başlayacaktık daha pıhtılaşma testleri(gebelik oluştuğu andan itibaren iğneye başlamam gerek) vs birsürü işimiz vardı ama hamileysemde gerçekten çok sevinicem çok tuhaf oldum.
Sağol canm hayırlısı artık bakalımDedigim gibi biz bilemeyiz en garantisi kan testi yaptirmalisin.. hersey gönlünce olsun
inşaallah en yakin zamanda hamlile kalırsınız.herşeyin hayırlısıBende ağustosta kimyasal gebelik yaşadım ama hala hamile kalamadım hayırlısı.
Gecen sene kurtaj oldum 3 ayda anca sıfırlandı hcg gebe degılsındır 2 gün aralıkla kan testi yaptır azalış göreceksinYa kızlar ben hiç birşey anlamadım.2 ay önce kürtaj oldum.doktor 3 ay korunun dedi.bu ayda hep korunduk fakat bir gün sanki bir kaçamak oldu gibi.nerdeyse bütün hamilelik belirtilerini yaşadım kesin hatta az önce çift çizgiyide gördüm ama adet oldum anlamadım sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum siz ne dersiniz?
Hmm aslında mantıklı geldi olabilir gerçekten. Yarın doktoruma kontrole gidicektim kist vs nedeniyle,o sırada bunuda anlatıcam ,büyük ihtimalle kan testi yaptırır emin oluruz zaten. Normal adet dönemime göre aşırı kanamam oldu o nedenle acaba düşük mü diye düşündüm aslında herkese yarın herşey belli olur bakalım artık çok teşekkürler :)Gecen sene kurtaj oldum 3 ayda anca sıfırlandı hcg gebe degılsındır 2 gün aralıkla kan testi yaptır azalış göreceksin
Rc bende aynı seyı yasamıstım cunku ama gebe olmadıgıma emındım cunku hıc ılıskıye gırmemıstık o donem kurtajdan sonra mol gebelıgımfalan dıye doktorum tedırgın olmustu o sebepten takıp ettık degerlerıHmm aslında mantıklı geldi olabilir gerçekten. Yarın doktoruma kontrole gidicektim kist vs nedeniyle,o sırada bunuda anlatıcam ,büyük ihtimalle kan testi yaptırır emin oluruz zaten. Normal adet dönemime göre aşırı kanamam oldu o nedenle acaba düşük mü diye düşündüm aslında herkese yarın herşey belli olur bakalım artık çok teşekkürler :)
ACillll YARDIM BİLGİ LTFFFF ARKADAŞLARRRR az önce predictor erken gebelik testi yaptım yatay çizgi cıktı 1 dk sonra kayboldu yatay çizgi nedir yaaa allahaskına ?????
Merhaba canim bence var mutlaka kan testi yaptir derim en dogru sonuc o. Bende hafif cizgi cikti adet olmazsam kan testi vercem.guzel haberlerini bekliyozSelam kızlar adetim 4 gün geçti.
Bir sürü belirtim bi anda yok oldu gitti.
Sabah idrar testi yaptım negatifti.
Şimdi öğlen geldim bu şekil.
Renk mi dağılmış silik çizgi mi çıkmış anlamadım.
Sizin yorumlarınız neler?
Sağol canım inşallah çıkar.Canim v
Merhaba canim bence var mutlaka kan testi yaptir derim en dogru sonuc o. Bende hafif cizgi cikti adet olmazsam kan testi vercem.guzel haberlerini bekliyoz
Bir sürü belirtim derken adet belırtın mı vardı onlar mı kaybolduCanim v
Merhaba canim bence var mutlaka kan testi yaptir derim en dogru sonuc o. Bende hafif cizgi cikti adet olmazsam kan testi vercem.guzel haberlerini bekliyoz
Bana mi sordun canim ?Bir sürü belirtim derken adet belırtın mı vardı onlar mı kayboldu