Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Dedigim gibi biz bilemeyiz en garantisi kan testi yaptirmalisin.. hersey gönlünce olsun

Gecen sene kurtaj oldum 3 ayda anca sıfırlandı hcg gebe degılsındır 2 gün aralıkla kan testi yaptır azalış göreceksin

Gecen sene kurtaj oldum 3 ayda anca sıfırlandı hcg gebe degılsındır 2 gün aralıkla kan testi yaptır azalış göreceksin
Hmm aslında mantıklı geldi olabilir gerçekten. Yarın doktoruma kontrole gidicektim kist vs nedeniyle,o sırada bunuda anlatıcam ,büyük ihtimalle kan testi yaptırır emin oluruz zaten. Normal adet dönemime göre aşırı kanamam oldu o nedenle acaba düşük mü diye düşündüm aslında herkese yarın herşey belli olur bakalım artık çok teşekkürler :)

Rc bende aynı seyı yasamıstım cunku ama gebe olmadıgıma emındım cunku hıc ılıskıye gırmemıstık o donem kurtajdan sonra mol gebelıgımfalan dıye doktorum tedırgın olmustu o sebepten takıp ettık degerlerı

ACillll YARDIM BİLGİ LTFFFF ARKADAŞLARRRR az önce predictor erken gebelik testi yaptım yatay çizgi cıktı 1 dk sonra kayboldu yatay çizgi nedir yaaa allahaskına ?????

Slm kizlar lutfen yardim edin bu ay regl tarihlerimde acayip bi durum yasadim ilk defa boyle oldu adetlerim bazen 30 bazen 32, 33 gunlerde oldugundan tam emin degilim ama sat 23 eyluldu 23 ekimde sabah cok az akintiyla karisik lekelenmem oldu adet oluyorum sandim ped koydum sonra kesildi bidaha olmadim kasik agrilarim da vardi arada bir gelip geciyodu suan agrilarim da kesildi sadece arada bir batma oluyo ve kac gundur gaz
Sancisi cekiyorum 25inde test yaptim negatif 28inde yine yaptim negatif gec dollenme olmus olabilir mi sınırda pkosum var pkoslularda gec dollenme sik rastlanan bir durummus negatif cikacak diye idrara testinde pozitifi gormeden kan testi de yaptirmak istemiyorum aranizda boyle bir durum yasayip hamile olan var mi acaba

ACillll YARDIM BİLGİ LTFFFF ARKADAŞLARRRR az önce predictor erken gebelik testi yaptım yatay çizgi cıktı 1 dk sonra kayboldu yatay çizgi nedir yaaa allahaskına ?????

canım sonradan hıc cızgı cıkmadımı? benımde normal predıctorle yaptığımda ılkın hıc cızgı çıkmadı gıbı oldu belırmeye calıstı altta senın dedıgın gıbı yataya benzer cızgı oluştu gubu sonradan kontrol cızgısı cıktı sılık olarak bıraz daha koyulaştı sanıyeler ıcınde 15 dık sonrda pozıtıf cızgısını gördüm cok sılık . gecmıs sayfalarda paylaşımım vardı bulabılrısen umarım gebesındr

çok kendini dinlememek lazım..geçen ay çok az pembe ve kahve lekelenme yaşadım... sonra adetimi 2 gün geçince evde test yaptım çok silik çizgi çıktı..bi an sevincimden ağladım hatta..inanamadık tekrarladık yine çok silik de olsa gözle görülür pozitifti..ertesi gün sabah da kanama başladı.. hem de tuhaf bir şekillde..yataktan ayağa kalkar kalkmaz avcumun içi kadar canlı kırmızı kan geldi..sonra da devam etti adet olarak...ben geçen haziranda da aynı şeyi yaşadım..galiba kimyasal oluyor..bu ay doktora gidecem artık zamanı geldi.6-7 aydır deniyoruz..ama bi türlü olmuyor..Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar...

Hanimlar sabah test yaptim kasik sancim ve yorgunluk hissim vardi .agustosta dusuk yasadim ayni belirtilerim olmustu suphelendim birkac gundur normalde adet oncesi hic belirtilerim olmaz benim. Yaptim ve hazirlanip evden cikana kadar kenara koydum o zaman bakarim diye hafif cok acik cizgi belirdi yanlis gormuyorum dimi? normalde adet dongum 40_45 gunde bir. Yaklasik 5_7 gun kadar var adetime

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-04-12-26-21.png
    595,8 KB · Görüntüleme: 1.257
  • CAM00253-1.jpg
    388,3 KB · Görüntüleme: 6.411
Buraya yukleyince baktim simdi pek gozukmemis nedense .teste direk bakinca daha belli.birkacgun sonra tekrarlicam ins bakalim nasil sonuc cikacak

Selam kızlar adetim 4 gün geçti.
Bir sürü belirtim bi anda yok oldu gitti.
Sabah idrar testi yaptım negatifti.
Şimdi öğlen geldim bu şekil.
Renk mi dağılmış silik çizgi mi çıkmış anlamadım.
Sizin yorumlarınız neler?

Eklentiler

• 20141104_130322.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 2.408
Canim v
Merhaba canim bence var mutlaka kan testi yaptir derim en dogru sonuc o. Bende hafif cizgi cikti adet olmazsam kan testi vercem.guzel haberlerini bekliyoz

Canim v

Merhaba canim bence var mutlaka kan testi yaptir derim en dogru sonuc o. Bende hafif cizgi cikti adet olmazsam kan testi vercem.guzel haberlerini bekliyoz
Sağol canım inşallah çıkar.
Kan testini haftasonu yaptırabilirim.
Tabi o zamana kadar adet olmazsam.
Benim çizgiden çok renk dağılması gibi geldi.
Inşallah senden de güzel haberler alırız..

Merhaba bayanlar . Burada pek çok hamile kalan arkadaş var. Rabbim bizlere de nasip etsin. Peki suvilceleriniz çıkmış mıydı yüzünüzde ? Ben de boy göstermeye başladı da . Yine olmadı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…