- 19 Kasım 2013
- 1.202
- 63
- 34
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.961
Canım aynı durumu gecen hafta yasadım predictor ile aynı yatay cıktı sonra kayboldu sonra dıkey hafif ama gebe değil mişim güzelim yaKızlar reglim 3 gün var. 2 gün önce PRODICTOR 2li test aldım, erken olan test negatif çıktı, normal olan test önce yatay çıktı sonra o kayboldu çook hafif hayali bi dikey çizgi çktı. Bunun üzerine 2 farklı marka daha aldım ucuz olandan negatif çıktı. BUgün tekrar prodictor aldım üzerinde fiyatı 15 lira yazıyor ama kadın 10 lira dedi neyse aldım yine 2.çizgi YATAY çıktı sonra geri kaybuldu. Fikriniz var mı hiç sonuç kısmında YATAY çizgi çıkıp hamile olanlar var mı?
Tşk cvp için. Ne gıcık bi durum ama yaa. Bu arada 3 gündür felaket esniyorum gün içinde sürekli esneme var. Hamilelik belirtisi mi acaba? Kan versem mi vermesem mi yaaCanım aynı durumu gecen hafta yasadım predictor ile aynı yatay cıktı sonra kayboldu sonra dıkey hafif ama gebe değil mişim güzelim ya
Cnm regline kaç gün vardıTşk cvp için. Ne gıcık bi durum ama yaa. Bu arada 3 gündür felaket esniyorum gün içinde sürekli esneme var. Hamilelik belirtisi mi acaba? Kan versem mi vermesem mi yaa
Şimdi gördüm 3 gün varmıs bence biraz daha bekle cnm net sonucu görCnm regline kaç gün vardı
Ok, p.tesi kan vereyim o zaman. Bu predıctor niye böle hatalı yaa hem pahalı hem hatalıŞimdi gördüm 3 gün varmıs bence biraz daha bekle cnm net sonucu gör
Bosver alma ondan erken gebelik testlerine inanmıyorum ben sen adet gününde kan ver cnm erken yaptırma habrrdar etOk, p.tesi kan vereyim o zaman. Bu predıctor niye böle hatalı yaa hem pahalı hem hatalı
Bende goruyorum canim kesiblikle pozitif insallahHanımlar telden baktığımda çok çok silik bi çizgi görüyorum sanki :) Ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum iki gün önce çekmiştim:) regl olmama 5 gün var Eki Görüntüle 1295713
Bi test yapsana sabah senHanımlar telden baktığımda çok çok silik bi çizgi görüyorum sanki :) Ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum iki gün önce çekmiştim:) regl olmama 5 gün var Eki Görüntüle 1295713
Canim ben goremedim yani fotografta gozukmuyor ama adet gununu bekle derim adet olmazsan kan ver en garantisi.
Canim birkac sayfa once bende kendi testimi paylasmistim adetime yaklasik bir hafta kadar vardi .3gun sonra yani dun kan verdim ama malesef gebelik yokmjs o yuzden en guzeli adet gunumuzu bekleyip oayinca umutlanmak.oncesi hayal kirikligi olabiliyorInşallah tatlım ya zaten çok az görünüyo hafif de daha çok var bekleyeceğim bakalım 9 gün daha :)
Canim birkac sayfa once bende kendi testimi paylasmistim adetime yaklasik bir hafta kadar vardi .3gun sonra yani dun kan verdim ama malesef gebelik yokmjs o yuzden en guzeli adet gunumuzu bekleyip oayinca umutlanmak.oncesi hayal kirikligi olabiliyor
Merhaba canim, ne durumdasin kan verdin mi? Var mi bebis haberiSelam kızlar adetim 4 gün geçti.
Bir sürü belirtim bi anda yok oldu gitti.
Sabah idrar testi yaptım negatifti.
Şimdi öğlen geldim bu şekil.
Renk mi dağılmış silik çizgi mi çıkmış anlamadım.
Sizin yorumlarınız neler?
Bende goruyorum canim kesiblikle pozitif insallah
Bi test yapsana sabah sen