Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar bu test pozitif mi bozuk mu bi bakin ne olur heyecanlanmak istemiyorum

Eklentiler

• 20141113_125231.jpg
    2,3 MB · Görüntüleme: 759
Kızlar merhaba, adetim 5 gün gecikti burda bahsedilen belirtilerden çoğu bende var Kasıklarımda sancı oluyor, normalde çok az su içerim çok susuyorum, belim ağrıyor ben adet olcam zannettim ama 4 gündür falan çok az bazen kahverengi bazen pembe akıntım oluyor

Dün akşam bir test yaptım, sabah tekrar yaptım sabahkinde bir gariplik var gibi ama daha belirgin , ilki akşamki ikincisi de sabah yaptığım, çok heyecanlıyım lütfen bir bakın Bana yok gibi geldi ama buradaki örneklere bakınca da var gibi geldi emin olamadım

Testlerde bir gariplik var renk dalgalanması olmuş tekrarlayın derim

Testi tekrarladın mı negatif mi? Ben dün akşam yaptım negatif çıktı
ben testi tekrarlamadım ateşin düştüğünü görünce. Benim test bozuktu büyük ihtimal çünkü ateş değerime göre geliyor kırmızılar her ay 35.9 dan 1 gün sonra geliyor

Kızlar günaydın bat 16 kasım bu sabah test yaptım ama test mi bozuk silik çixgi mi var anlayamadım. Renk dalgalanması var çünkü
Arkadasim hayirli olsun benimdr bugun gelmesi gerekiyordu denedim negatif cikti..
Ama sende silikte olsa var:))..bisey sormak isterim gebelik testinin markasi nedir ve akintin var mi,tesekkur ederim

Oncelikle hayirli olsun arkadasim bence yeni dollenme gibi olmus yani var gibi duruyor:)
Adetine kac gun kala yada sonra yaptin ogrenebilir miyim..
Benim bugun gelmesi lazimdi gelen yok test yaptim negatif cikti

sagol cnm adetım 2 gun gectı ve kan verdım degerım 26 hamıleyım yenı daha 2 haftalıkmıs

Al
sagol cnm adetım 2 gun gectı ve kan verdım degerım 26 hamıleyım yenı daha 2 haftalıkmıs
Allah kucagina almayi nasip etsin arkadasim:)son adet tarihin neydi bende hesaplayayim ona gore bir de hangi gebelik testi iyi bu konuda fikrim yok:)
sagol cnm 2 gun gectı cnm adetım kan degerım 26 hamıleyım cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…