- 13 Ekim 2014
- 126
- 67
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.021
İnşallah canım. Allah bir yola koymuştur bu işi inşallahc.tesi inşaAllah gidiceğim inşaAllah o güne kadar regl olmam çok ümitliyim
inşaAllah yaradanım ol demeden olmaz yiyecek lokması varsa bebeğim gelir ümitlerimizi boşa çıkarmazİnşallah canım. Allah bir yola koymuştur bu işi inşallah
2. çizgi var gibi ama renk dalgalanması da olmuşKızlar bu test pozitif mi bozuk mu bi bakin ne olur heyecanlanmak istemiyorum
Evet pozitif güzel haberler alın inşallahYumurtlama sonrası 19. Gün sonuç pozitif mi?
Gebelik testi ise pozitifYumurtlama sonrası 19. Gün sonuç pozitif mi?
Testlerde bir gariplik var renk dalgalanması olmuş tekrarlayın derimKızlar merhaba, adetim 5 gün gecikti burda bahsedilen belirtilerden çoğu bende varKasıklarımda sancı oluyor, normalde çok az su içerim çok susuyorum, belim ağrıyor ben adet olcam zannettim ama 4 gündür falan çok az bazen kahverengi bazen pembe akıntım oluyor
Dün akşam bir test yaptım, sabah tekrar yaptım sabahkinde bir gariplik var gibi ama daha belirgin , ilki akşamki ikincisi de sabah yaptığım, çok heyecanlıyım lütfen bir bakınBana yok gibi geldi ama buradaki örneklere bakınca da var gibi geldi emin olamadım Eki Görüntüle 1302501 Eki Görüntüle 1302502
Testi tekrarladın mı negatif mi? Ben dün akşam yaptım negatif çıktıEvet pozitif güzel haberler alın inşallahben her sabah ateşimi ölçüyorum birden düştü 35.9 sanırım adetim gelecek
ben testi tekrarlamadım ateşin düştüğünü görünce. Benim test bozuktu büyük ihtimal çünkü ateş değerime göre geliyor kırmızılar her ay 35.9 dan 1 gün sonra geliyorTesti tekrarladın mı negatif mi? Ben dün akşam yaptım negatif çıktı
Dün kan testi yaptırdık <3 beta hcg 755.12 çıktı :) :) <3Testlerde bir gariplik var renk dalgalanması olmuş tekrarlayın derim
Oncelikle hayirli olsun arkadasim bence yeni dollenme gibi olmus yani var gibi duruyor:)Testim pozitif mi
Arkadasim hayirli olsun benimdr bugun gelmesi gerekiyordu denedim negatif cikti..Kızlar günaydınbat 16 kasım bu sabah test yaptım ama test mi bozuk silik çixgi mi var anlayamadım. Renk dalgalanması var çünkü
Oncelikle hayirli olsun arkadasim bence yeni dollenme gibi olmus yani var gibi duruyor:)
Adetine kac gun kala yada sonra yaptin ogrenebilir miyim..
Benim bugun gelmesi lazimdi gelen yok test yaptim negatif cikti
Bence pozitif canim tebrikler :) Erken gebelik testi sanirim o ne kadar var adetine..
gozun aydın Allah saglıkla kucagınada almayı nasıp etsınTestim pozitif mi
Allah kucagina almayi nasip etsin arkadasim:)son adet tarihin neydi bende hesaplayayim ona gore bir de hangi gebelik testi iyi bu konuda fikrim yok:)sagol cnm adetım 2 gun gectı ve kan verdım degerım 26 hamıleyım yenı daha 2 haftalıkmıs
sagol cnm 2 gun gectı cnm adetım kan degerım 26 hamıleyım cok sukur