Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kimyasal gebelik vs. değildir ins. Hic anlamadigim konular bunlar. Ilk defa gördüm cizgiyi böyle. Heyecan yaptim ama biraz forum okudum boyle olup da adet olan da varmis.Yarin test sonucunda bi seyler cikana kadar beklemek lazim artık.

Kimyasal gebelik vs. değildir ins. Hic anlamadigim konular bunlar. Ilk defa gördüm cizgiyi böyle. Heyecan yaptim ama biraz forum okudum boyle olup da adet olan da varmis.Yarin test sonucunda bi seyler cikana kadar beklemek lazim artık.
inşaallah kimyasal falan değildir.İyi düşün iyi olsun.Ben de geçen aylarda çizgim aynı senin gibiydi ama adet oldum.Bu ay hamileyim inşaallah 4 test yaptım hepsi pozitif çıktı.Senin bata var daha artar değerin tekrarla testi

İnşallah güzel olur her şey; ))

İnşallah güzel olur her şey; ))
benim durumum da senin gibi ..dün adet günümdü test yaptım gece..baktım negatif..kenara koydum sonra çok hafif bi çizgi çıktı..tekrar yaptım yine aynı şekilde çok silik bir çizgi..hatta ben yanlış mı görüyorum acaba diye eşime de baktırdım o da gördü çizgiyi.. sonra pembe su gibi 3 damla peçeteye akıntı geldi..eyvah dedim.. daha da gelen giden bir şey yok..sadece sabah çok çok az kahve -pembe renkte bi damla akıntım oldu..sabah yaptığım ilk idrar testinde ise negatif çıktı..anlamadım ben bu işi...

Bugün kanda baktırdım. 24 çıktı. Perşembe çağırdı tekrar değerin artışına bakmak için. Hala meraktayım :S Bu arada lekelenme de var bende.Birkaç damla da kanama oldu.Çok yürümüştüm o gün. Yerleşmedir diyorlar ama adet mi gelecek acaba diye de insan düşünüyor.Üç gündür idrar testlerimde silik çizgi görüyorum.Hayırlısı olsun inş. senin için de.Kırmızılar gelmezse ümidini kesme hemen

Bugün kan verdim 24 çıktı. Bat'a 5 gün var. Perşembe tekrar çağıdılar artışları kontrol etmek için. Acayip heyecanlandım ama sonucu görünce :) Rabbim hayırlısını versin inş.Beklemedeyim :)

Canim hayırlı olsun belirtiler. Nelerdi az bahsedermisin

Hadi gözün aydın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben de kanda baktırdım 75.57 çıktı değerim.Artık eminiz bebişimiz içimizde sağlıkla gelsin inşaallah

Canim hayırlı olsun belirtiler. Nelerdi az bahsedermisin
Teşekkürler. Valla belirti yok gibi aslında. Normalde beklenen adetime bi hafta varken lekelenme oldu. Bi iki damla da kanama oldu.Çok yürümüştüm o gün ondan mı diye düşündüm. Sonra acaba yerleşme mi diye düşünüp test yaptım. 3 gün hep silik çizgi gördüm. Bugün de kanda baktırdım. Eğer belirti ise karnım gurulduyor sanki sürekli ÇAbuk acıkıyorum sanki ama bunun aksine canım da bi şey yemek istemiyor.Hep tatlı isterdi canım şimdi tatlı bile yiyesim yok:) Benim midem adet dönemleri geldiğinde hep hassaslaşır o yüzden tam olarak belirtiden sayamayacağım mide ile ilgili şeyleri.

Hadi gözün aydın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben de kanda baktırdım 75.57 çıktı değerim.Artık eminiz bebişimiz içimizde sağlıkla gelsin inşaallah

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Senin son adet tarihin neydi acaba ? Beklenen adet tarihin ne zamandı ?

Amin inşaallah canım.Bak ben 9. ayımda kaldım hamile.Bu ay boşverdim herşeyi pozitif düşündüm bebek konusu hiç düşünmedim.

Bende 1 sene oldu bekliyorum canım takmiyorum ama bazen elde olmuyor.
Benimde regl günüm bugün.
Normalde 3.gun önceye kadar idrar test silik ti gir gide silindi şimdi hep negatif
Göğüslerim patlayacak sanki sis ve acıyor.
Herşeyin hayırlısı..

Acaba kimyasal gebelik mi yaşıyorsun.Ben geçen ay yaşadım.Kimyasal gebelik yaşayınca daha hızlı hamile kalınıyormuş.Hakkında hayırlısı üzme kendini.

Acaba kimyasal gebelik mi yaşıyorsun.Ben geçen ay yaşadım.Kimyasal gebelik yaşayınca daha hızlı hamile kalınıyormuş.Hakkında hayırlısı üzme kendini.
Bende ağustosta kimyasal gebelik yaşadım ama hala hamile kalamadım hayırlısı.

Ya kızlar ben hiç birşey anlamadım.2 ay önce kürtaj oldum.doktor 3 ay korunun dedi.bu ayda hep korunduk fakat bir gün sanki bir kaçamak oldu gibi.nerdeyse bütün hamilelik belirtilerini yaşadım kesin hatta az önce çift çizgiyide gördüm ama adet oldum anlamadım sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum siz ne dersiniz?

En garantisi kan testi canım değer yuksekse hamilesin.
2 ay önce kürtaj olmussun yani hcg 15 gün sonra sifirlansa.
Bence gebesin bacim sen :)

En garantisi kan testi canım değer yuksekse hamilesin.
2 ay önce kürtaj olmussun yani hcg 15 gün sonra sifirlansa.
Bence gebesin bacim sen :)
Ay canm gebe olsam adet olmam normal midir ki ?bayağı adet oldum yani şaştım kaldım.biz birdahaki aya denemelere başlayacaktık daha pıhtılaşma testleri(gebelik oluştuğu andan itibaren iğneye başlamam gerek) vs birsürü işimiz vardı ama hamileysemde gerçekten çok sevinicem çok tuhaf oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…