Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hmm olsun belki erkendir. Sıkma canını

Kızlar ya testler hakkında bilgi sahibi olan yazamazmi?
Bu benim teslim çizgi Var mı ben mi hayal görüyorum bir bakarmisiniz?
Hafif bır cızgı var canım üçüncü gebeliğini yasayan biri olarak ve buranın süreklı takıpçisi olarak yazıyorum umarım Herkesin ve senınde evlat arzusu bırgün yerıne gelesin kımse evlâtsız kalmasın

Amin Birtanem Sağol Rabbim sağ salim bebegine kavusmayi nasip etsin inşallah

Amin Birtanem Sağol Rabbim sağ salim bebegine kavusmayi nasip etsin inşallah
Amin tatlım Herkesin ınsallah. Dıger testınıde azönce gördüm laboquıck güvenılır degıl pek ama güvenılır olmadığı içinde kaymış olabılırbuyuzdende emin olamıyorum bende adetın geçimi bılmıyorum bıraz daha beklı bakalım ne olcak

2 gün var canım bakalım inşallah test yaniliyordur ben hamileyimdir :)

Merhaba kızlar test sonucuma bakabilir misiniz ?? Üstteki dün yapılmıştı.Kuruyunca öyle bi iz çıktı o yüzden güvenmedim ona.Bugün yine bi test yaptım.Çizgi görünüyor mu size de ??? 27 Eylül-2 Ekim adet gördüğüm zaman. Adet döngüm 36 gün. Dün kahve lekelenme oldu. Adet mi oluyorum dedim ama daha 1 hafta var. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce bu ? Bugün de kahve leke vardı yine.Artış yok miktarında. Sadece bi sızı var gibi karnımda. Yorum yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar.Sizce bu test pozitif mi ??

Eklentiler

• 20141025_165144.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 627
Canim cok acik pembe bi cizgi gordm ben umarim hamilesindir Hayirlisi olur ins .cok yeni hamis olabikirsn kan testi yaptir bence ilk is pazartesi

Canim cok acik pembe bi cizgi gordm ben umarim hamilesindir Hayirlisi olur ins .cok yeni hamis olabikirsn kan testi yaptir bence ilk is pazartesi

Teşekkürler yorum için :) Heyecan yaptım valla.Yarın bi idrar testi daha yapayım. Adet olmazsam pazartesi kan testine giderim. Normalde eşime de gösterirdim göremezdi çizgiyi.Bu sefer o da gördü .Lekelenme var gibi ama ondan endişeliyim adet mi olacağım acaba diye :S

Hadi hayırlısı canim bi gun bile fark eder ins yarin ikinci cizgiyi daha koyu görürüz bize de haber ver :) darisi bizlerin istyenlern basina insallah :)))))

benimde böyle çıkmıştı inş hamişsindir

Sağolun arkadaşlar inşallah isteyen tüm arkadaşlar hamile kalırlar Pazartesiyi bekleyeceğim bakalım.Fazla ümitlenmemeye çalışacağım yine de. İnsan üzülüyor sonra.

Bacim tebrikler senin minik ben buradayim diyor iste...
Saglicakla kucagina alirsin ins. ♥♥♥
Lekelenmeler icin uzulme yerlesme kanamasi olabilir ama dusuk tehlikesi de olabilir bence en kisa zamanda dooktora git canim...
Lekelenmeler icin hap yazabiliyor doktorlar riske atma derim ben...
Hayirli olsun

Teşekkürler umarım dediğin gibi bebiş buradayım diyordur :))

Kızlar dün yaptığım testi paylaşmıştım.Bugün yine yaptım ve dünkü testin yanına koydum. Kanama ollmuştu bi iki damla.Sonra kesildi.Kahve akıntı oldu çok az ve bitti gibi.Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• 20141026_081101.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 3.181
canım çok silik duruyor çizgi bir de kaç dakikada çıktı o da önemli ilk beş dakikada çıkmışsa sonuç doğrudur.batına ne kadar süre var .

Bu da benim testim bat günüm bugün ben testi gece 3 te yaptım ilk 15 saniyede çıktı sonuç.yarın da kanda baktıracağım bakalım değerim nasıl çıkacak

Eklentiler

• IMG_20141026_032254.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 3.644
canım tebrik ederim bence hemen kan testine git :)
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına yarın ilk işim kan testi yaptırmak olacak Allahın izniyle..

Beklenen adet tarihim 1Kasim. İlk 5dakikada belirdi çizgi.
o zaman 5 gün var regline erken öğrenmiş oluyorsun tebrik ederim inşaallah sağlıklı ilerler.kan testi yaptır bence için de rahat etmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…