Pozitif İdrar Testi Örnekleri

silikse vardır

Hmm anladım canım yok okadar bekleyemem ben aşırı sabırsızim :)

Uzun mu sürüyor 2 saatte özel hastaneden sonuç alıyorum ben.. beklemek tabi ayrı bir heyecan ama negatifi gördün mü dünya başına yikilio resmen

yok canım acil girilirse 45 dkda çıkar...
acil girilmezse akşam 3te....

benimki acil girilmemiş....
ve bizde lab. daki kızlar olumluysa arıyorlar, olumsuzsa hiç aramıyorlar, gidip soruyorum yüzüme öyle bir bakıyorlar ki gözlerindeki o benim merakıma acımayı üzülmeyi görüyorum

Kizlar bence adetiniz gecikmeden ne idrar ne kan testi yaptirmayin cunku bazen dollenme oluyormus ama tam adet zamanlarinda dusuk oluyormus ve cogu bayan onu adet zannettigi icin farkina bile varmiyormus adetten once kanla ogrenebilirsiniz ama eger sonradan adet olursaniz o daha buyuk bi yikim olur bende o yuzden de korkuyorum simdi testteki cizginin biraz daha koyulasmasini bekliyorum

Umarim vardir canim daha once boyle bisey olmamisti hic ustelik adete daor hicbir belirti yok sadece rahimde ortada arada batmalar ve bacaklarima vuran cok hafif kramplar o kadar
zaten testı yaptıktan sonra on dakıka beklemek gerekıo eger hormon olmassa ikinci çizgi asla belirmez hanı negatıf çıkınca yanlış olabılıo da pozıtıf cıkınca genelde yanlış olmuo benim bhcg değerim 116 iken çok silik bı cızgı cıkmıstı

Bekle bakalım şekerim inşallah hamilesindir bende beklemedeyim Rabbim herkeze nasip eder inşallah
Insallah sende hamilesindir canim amin insallah bence hepimiz icin bi zaman var rabbim en hayirlisi ve sagliklisini jasip etsin hepimize insallah sen ne kadardir istiyosun bebis tedavi filan gordunmu

Ne kadar silikti canim benimki 4-5 dakikada cikti cok asiri silikti ama belli oluyodu esimde gordu hatta tabi sonra kuruyunca renk tamamen gitti izi kaldi orda

Insallah sende hamilesindir canim amin insallah bence hepimiz icin bi zaman var rabbim en hayirlisi ve sagliklisini jasip etsin hepimize insallah sen ne kadardir istiyosun bebis tedavi filan gordunmu
Canim
1 senelik evliyim 10 aydır deniyorum bu ay Klomen+ çatlama iğnesi oldum 10 eylülde beklemedeyim benimde 3 gün kaldı regl

Canim
1 senelik evliyim 10 aydır deniyorum bu ay Klomen+ çatlama iğnesi oldum 10 eylülde beklemedeyim benimde 3 gün kaldı regl
Yeni sayilir yani bende 2 bucuk yillik evliyim ama bizde 1 yil filan oldu korunmayi birakali ben ama ben tedaviye martta baslamistim doktor geri gonderir diye yalan attim 1 yildir korunmuyoruz dedim oysaki daha tam calismalara baslayali 3,4 ay olmustu 3 ay klomen tedavisi 2. Ay klomen +catlatma ignesi olmustum olmadi sonra rahim filmi istedi doktorum bende korkumdan 3 ay filan gidemedim tam cesaret ettim carsamba gorusmeye gittim adet olunca ara gun vereyim dedi bu sefer de adet olmadim bebisim supriz olacak yani olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…