- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.581
Merhaba arkadaşlar adetime 1 hafta kala kan testi yaptırmıştım sonuc 0.100 çıkmıştı adetime 3 gün kala uani bugün testi yeniledim 18.59 çıktı. Bu değer normal mi scaba?
Hayırlı olsun:)Test yaptim cift cizgi gorundu persrmbe gunu randevum var Eki Görüntüle 1238041 Eki Görüntüle 1238041 Eki Görüntüle 1238041
Hayırlı olsun:)
Merhaba kızlar benimde adetim 2 gün gecikti hic bir adet belirtim yok genelde cok sancısı ağrısı olurdu gelmeden bu sabah yaptik test ama negatif yarin sabahta yapicam sizce hamilelik olabilir mi
Erken yapmissin kuzum idrarda varsa bile cikmamasi cok normal 21 gunde adet gununu bekle tatlimKızlar selam...
Bu ay bende bir gariplik var. Deli gibi uykum geldi son 5 gün falan. bulduğum yerde içim geçiyor. bazen dr ofisten çıkınca ofise girip kapıyı kapatıp yarım saat yatıyorum muayene masasında bir iyi geliyor..
Acayip yiyorum ama öyle böyle değil, tadı o kadar güzel geliyor ki yediklerimin (ki zayıfımdır 168 boya 53 kg falan) ve duramıyorum ne var ne yok yiyorum... canım çekiyor bir şeyi alıp tokken yiyorum falan (ilk defa başıma geliyor)
Belim kopacakmış gibi ağrıyor kalkamıyorum yataktan. ortopedist bir şeyin yok çakı gibisin dedi elle muayene etti. hayda benim yatağım sanki bana çivi..
Son adet tarihim 28 ağustos... 21 gün olmuş yani.. şimdi bu belirtilerden şüphelenip test yaptım silüet silik milik hiçbir şey çıkmadı bembeyazdı kontrol çizgisi dışında...
Bugün arkadaşım sen çok sarısın hasta mısın dedi.
Hastanede çalışıyorum istesem çok kolay b-hcg, ama geçen ay şiddetli karın ağrısı şikayetiyle bakmışlardı hiçbir şey çıkmadı. şimdi de yaptırmaya utanıyorum ne görmemiş sevindirik her ay baktırıyor hamile mi değil mi diye diyecekler...
Bilmiyorum hamile miyim değil miyim, bu ay çok farklı diyorum, geçen ay da çok farklıydı benim için, acaba psikolojik mi diyorum kafamda mı yaratıyorum bunları diyorum... Öyle ikilemdeyim..
Size sorularım; sizce testi erken mi yapmışım, hala ihtimal var mı?
Adet döngüm ortalama 27 gün. ne zaman baktırmalıyım eğer gelmezse?
Çok teşekkürler kızlar, hepinize sıkıca sarıldım...
Erken yapmissin kuzum idrarda varsa bile cikmamasi cok normal 21 gunde adet gununu bekle tatlim
Canım ya ben 10 eylülde çatlama iğnesi oldum. Bu sabah test negatif düz certain markalı sizce dogrumu
Erken yapmissin kuzum idrarda varsa bile cikmamasi cok normal 21 gunde adet gununu bekle tatlim
Canim yumurta dollendiyse bile testte cikmasi icin en 15 gun gecmesi gerekiyor senin daha 11 gun olmus 4-5 gun daha bekle derim en dogru sonucu alabilmek icin. Bazen adet geviktiginde bile idrarda yapilan test negatif cikabiliyor bence bat geldiginde kanda test yaptir en axindan icinde suphe kalmz. Umarim hamissindir. Ins. Hepimiz bebislerimizi aliriz kucagimizaCanım ya ben 10 eylülde çatlama iğnesi oldum. Bu sabah test negatif düz certain markalı sizce dogrumu
Selamlar kizla ben napicagimi sasirmis durumdayim yardim edin lutfen persembe adet olmam gerwkiyodu olmadim test aldim yaptim negatifti 3 saat sonra cope atarken bi baktim cok cok silik 2. Cizgi ertesi gun tekrar yaptim bu sefer sabah ilk idrarla baktim yine tık yok yattim uyudum kalkinca bi baktim yine cok cok silik 2. Cizgi sonra bir gun ara verdim gecikmenin 3. Gunu yani bugun farkli bi marka testle tekrar denedim 4,5 dakika sonra ikinci cizgiyi gordum ama yine cok cok asiri silik sizce hamilelik var midir[/QUO
testin resmi yokmu?
Canim yumurta dollendiyse bile testte cikmasi icin en 15 gun gecmesi gerekiyor senin daha 11 gun olmus 4-5 gun daha bekle derim en dogru sonucu alabilmek icin. Bazen adet geviktiginde bile idrarda yapilan test negatif cikabiliyor bence bat geldiginde kanda test yaptir en axindan icinde suphe kalmz. Umarim hamissindir. Ins. Hepimiz bebislerimizi aliriz kucagimiza
bat ne zaman
24 eylül tatlım 3 gün kaldı :)
canım bir 5-10 gün geçsin öyle yaptır.
çünkü benim dr da öyle dedi. en net sonuç adet tarihini on gün geçince oluyormuş