- 30 Haziran 2013
- 21.056
- 16.337
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.621
Hadi insallah cizgin koyulasir cnmBen 1 gun daha bekliyim oyle yapicam canim hem bugun yaptigim testle arasinda fark olursa daha rahat anlayabilirim sonrada insallah kosa kosa kan testineee
Insallah canim bugunde ses yok bakalim adetten yarin sabaha kadar nasil dayanicam benHadi insallah cizgin koyulasir cnm
baska seyler dusun :) :)Insallah canim bugunde ses yok bakalim adetten yarin sabaha kadar nasil dayanicam ben
Yeni sayilir yani bende 2 bucuk yillik evliyim ama bizde 1 yil filan oldu korunmayi birakali ben ama ben tedaviye martta baslamistim doktor geri gonderir diye yalan attim 1 yildir korunmuyoruz dedim oysaki daha tam calismalara baslayali 3,4 ay olmustu3 ay klomen tedavisi 2. Ay klomen +catlatma ignesi olmustum olmadi sonra rahim filmi istedi doktorum bende korkumdan 3 ay filan gidemedim tam cesaret ettim carsamba gorusmeye gittim adet olunca ara gun vereyim dedi bu sefer de adet olmadim bebisim supriz olacak yani olursa
Cok zor ya of yapacak bisey de yoko yuzden kac gundur surekli uyumaya calisiyorumbaska seyler dusun :) :)
Insallah guzel haberlerle gelirim yarinInşallah sürpriz olur size hadi bakalım bak şimdi bende heyecanlandim :)
Insallah guzel haberlerle gelirim yarindaha sonra da senden mutlu haberi aliriz
Evet canim sabah kalkinca odrar testi yapicam eger biraz koyulastiysa cizgi hemen gidicem kan testine yeter artik bugun 4 gun oldu adet geceli 4 gundur olup olup dirildimInşallah tatlım yarın kan testi mi yaptiricaksin?
Evet canim sabah kalkinca odrar testi yapicam eger biraz koyulastiysa cizgi hemen gidicem kan testine yeter artik bugun 4 gun oldu adet geceli 4 gundur olup olup dirildim
canım aslında sılık çıkmıssa pozıtıftır dr a gıtsene kan testı yaptırCok zor ya of yapacak bisey de yoko yuzden kac gundur surekli uyumaya calisiyorum
ohooooo sen hamılesın anacımmm daha ne duruyosunEvet canim sabah kalkinca odrar testi yapicam eger biraz koyulastiysa cizgi hemen gidicem kan testine yeter artik bugun 4 gun oldu adet geceli 4 gundur olup olup dirildim
Amin canim benim hepimizin insallahAy inşallah şekerim benim Rabbim gönlüme göre versin :)
Ayy oyle mi diyosun canim benimohooooo sen hamılesın anacımmm daha ne duruyosun
öyle öyle sen gıt dra 4 gun gecmısse 4+4 dur suanda muhtemelen ultrasonda gorunmez kan tahlılı ıster bıde tıroıt falan onemlı onlar gıt hemen yaptır :) hadı hayırlı olsun bebısın allah kucagına almayı da nasıp etsınAyy oyle mi diyosun canim beniminsallah ya hadi bakalim hayirlisi
Ya cok belli belirsiz o yuzden cesaret edemiyorum canim tekrar gidip bos donmek istemiyorum bugu gitmeyi dusundum aslinda ama esimde gelmek istedi yarina izin alacakmis onu beklicem bende eger varsa bu guzel haberi onunla birlikte ogrenmek istiyorum kac gundr bebek konusu acilinca hemen gozlerim doluyor aglamaya basliyorum iyice sulu gozlu oldumcanım aslında sılık çıkmıssa pozıtıftır dr a gıtsene kan testı yaptır
Daha once onlara bakildi zaten bi problem yoktu canim ayy cok heycanlandirdin beni ya nasil dayanicam yarina ben uykuda tutmaz bu geceöyle öyle sen gıt dra 4 gun gecmısse 4+4 dur suanda muhtemelen ultrasonda gorunmez kan tahlılı ıster bıde tıroıt falan onemlı onlar gıt hemen yaptır :) hadı hayırlı olsun bebısın allah kucagına almayı da nasıp etsın
onun belırlı veya belırsız olması onemlı dııl canım onemlı olan 2. cızgının varlıgı :)Ya cok belli belirsiz o yuzden cesaret edemiyorum canim tekrar gidip bos donmek istemiyorum bugu gitmeyi dusundum aslinda ama esimde gelmek istedi yarina izin alacakmis onu beklicem bende eger varsa bu guzel haberi onunla birlikte ogrenmek istiyorum kac gundr bebek konusu acilinca hemen gozlerim doluyor aglamaya basliyorum iyice sulu gozlu oldum
yooo bak benımde hep normaldır ama gebelıkte tsh hormonum cıkıo ılaç kullanmıstım onun ıcın gebelıkle normal donemını kıyaslama bıle :)Daha once onlara bakildi zaten bi problem yoktu canim ayy cok heycanlandirdin beni ya nasil dayanicam yarina ben uykuda tutmaz bu gece
Evet vardi ya hatta esimde gordu ama belli belirsiz oldugu icin o da inanmak kendini kaptirmak istemedi lakin ben coktaaaaan kendimi kaptirmis hayallere dalmis bulunmaktaydimonun belırlı veya belırsız olması onemlı dııl canım onemlı olan 2. cızgının varlıgı :)
kaptır kaptır hakkındır :)Evet vardi ya hatta esimde gordu ama belli belirsiz oldugu icin o da inanmak kendini kaptirmak istemedi lakin ben coktaaaaan kendimi kaptirmis hayallere dalmis bulunmaktaydim