- 31 Temmuz 2014
- 1.140
- 911
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.561
tatlım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik dr a göründünmü 22 sinde gidecegim demiştinm inşallah ğüzel haberlerini bekliyorum :)
Aradım kızlar sonuç 133 :) Allah'a şükürler olsun Rabbim isteyene de yaşatsın ve utandırmasın. Hayırlı bir gebelik olur inşallah ya çok sağolun beklemedim sayenizde. Sanırım daha çok yeni. 9 unda yumurtladık sanırım :-D
Merhaba kızlar hepinize hayırlı günler..Ben 7 haftalık hamileyim doktor muayenemde bana progestan yazdı kanaman oldugu an hemen iç ve doktora başvur dedi.Bugün eczaneden ilacı aldım ve 2 günde bir sabah ve akşam için dedi.Şu ana kadar hiç kanamam olmadı.Hapı kullanmaya başlayım mı yoksa kanama oluştugunda mı başlayım ?
aaa dedik bak sana test yap diye canım
maşallah çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
en son adet tarihinden saycaksın kaç haftalık olduğunu canım bilgin olsun
Evet çok teşekkürler, öğrendiğim iyi oldu idrartestlerine ara verdim en azından :)
Son adetimin başlangıç gününden değilmi :)
Bu arada Allah sana da hayırlı bir hamilelik dönemi ve hayırlı bir doğum nasip etsin, yolu yarılamışsın :)
sakın sıkıntı yapma canım stres sıkıntı oluyor ama düzeliyor hemen bnde ilk defa 18 inde gittim dr a bndede normal ult ile görünmedi kese nasıl korktum boş gebelik mi felan diye sonra hcg testi yaptırdı sonuç yüksek olunca vajinal ult ile baktı göründü ama o hcg testi çıkana kadar neler çektim anlatamam çok stresli o yüzden lütfen sıkıntı yapma hepsi zamanı gelince tek tek görünüyor tatlım asalı günü tekrar gidecegiz inş bi sıkıntı çıkmaz kaç haftalık oldun :)Daha iyiyim tatlım sen nasılsın gittim kese büyümüş ama bebişi göremedik henüzpazartesi tekrar gidicem umarım görürüz bu sefer sende ne var ne yok neler yaptın :)
sakın sıkıntı yapma canım stres sıkıntı oluyor ama düzeliyor hemen bnde ilk defa 18 inde gittim dr a bndede normal ult ile görünmedi kese nasıl korktum boş gebelik mi felan diye sonra hcg testi yaptırdı sonuç yüksek olunca vajinal ult ile baktı göründü ama o hcg testi çıkana kadar neler çektim anlatamam çok stresli o yüzden lütfen sıkıntı yapma hepsi zamanı gelince tek tek görünüyor tatlım asalı günü tekrar gidecegiz inş bi sıkıntı çıkmaz kaç haftalık oldun :)
geç döllenme oldugunu nasıl anlıyorsunuz canım dr mu diyor neye göre tespit ediyorsunİnşallah canım rabbim gönlümüze göre versin dilerim. 8 haftalık oldum ama geç döllenme olduğu için geriden geliyor
geç döllenme oldugunu nasıl anlıyorsunuz canım dr mu diyor neye göre tespit ediyorsun
Merhaba arkadslar benim adetim 1inde olmasi gerekiyordu fakat hala adet olmadim kasik ve bel agrim var sabah test yapcam hayirlisi olsun bakalim
Test yaptim cift cizgi gorundu persrmbe gunu randevum varhadi bakalım inşallahsabah buraya yazmayı unutma bide fotograflandır
Test yaptim cift cizgi gorundu persrmbe gunu randevum var Eki Görüntüle 1238041 Eki Görüntüle 1238041 Eki Görüntüle 1238041
Ay çok. Çok güzel maşallah gözünaydın:)Test yaptim cift cizgi gorundu persrmbe gunu randevum var Eki Görüntüle 1238041 Eki Görüntüle 1238041 Eki Görüntüle 1238041
Tesekkur ederim arkadaslar isteyen herkese nasip etsin ins.
Amin canim darisi tum isteyenlereAmin tatlım en kisa zamanda darısı başımıza artık