Pozitif İdrar Testi Örnekleri

ben hayal görmüşüm ... bu sabah yeni test yapmak için çabalarken pembe akıntı geldi. adet oluyorum.. Allah sizlere ömür versin sağ sağlim alın bebişlerinizi kucağınıza. benimki başka bahara inşallah

tatlım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik dr a göründünmü 22 sinde gidecegim demiştinm inşallah ğüzel haberlerini bekliyorum :)

Daha iyiyim tatlım sen nasılsın gittim kese büyümüş ama bebişi göremedik henüz pazartesi tekrar gidicem umarım görürüz bu sefer sende ne var ne yok neler yaptın :)

aaa dedik bak sana test yap diye canım
maşallah çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
en son adet tarihinden saycaksın kaç haftalık olduğunu canım bilgin olsun

canım doktor eğer kanaman olursa iç dediyse kanama olmadan içme
ben o ilacı 4 ay kullandım ama ben vajinadan fitil olarak kullanmıştım
durduk yere kullanma ama dikkat et en ufak kanamada başla hemen
tavsiyem ayıptır demesi beyaz iç çamaşırı giy ve böylece en ufak renklenmede farkedersin

aaa dedik bak sana test yap diye canım
maşallah çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
en son adet tarihinden saycaksın kaç haftalık olduğunu canım bilgin olsun

Evet çok teşekkürler, öğrendiğim iyi oldu idrartestlerine ara verdim en azından :)
Son adetimin başlangıç gününden değilmi :)
Bu arada Allah sana da hayırlı bir hamilelik dönemi ve hayırlı bir doğum nasip etsin, yolu yarılamışsın :)

sağol canım amin bizimde meşekkatli oldu biraz ama en sonunda nasip etti Allahım
evet son adet başlangıç günün canım
inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Daha iyiyim tatlım sen nasılsın gittim kese büyümüş ama bebişi göremedik henüz pazartesi tekrar gidicem umarım görürüz bu sefer sende ne var ne yok neler yaptın :)
sakın sıkıntı yapma canım stres sıkıntı oluyor ama düzeliyor hemen bnde ilk defa 18 inde gittim dr a bndede normal ult ile görünmedi kese nasıl korktum boş gebelik mi felan diye sonra hcg testi yaptırdı sonuç yüksek olunca vajinal ult ile baktı göründü ama o hcg testi çıkana kadar neler çektim anlatamam çok stresli o yüzden lütfen sıkıntı yapma hepsi zamanı gelince tek tek görünüyor tatlım asalı günü tekrar gidecegiz inş bi sıkıntı çıkmaz kaç haftalık oldun :)

İnşallah canım rabbim gönlümüze göre versin dilerim. 8 haftalık oldum ama geç döllenme olduğu için geriden geliyor

Merhaba arkadslar benim adetim 1inde olmasi gerekiyordu fakat hala adet olmadim kasik ve bel agrim var sabah test yapcam hayirlisi olsun bakalim

Merhaba arkadaşlar adetime 1 hafta kala kan testi yaptırmıştım sonuc 0.100 çıkmıştı adetime 3 gün kala uani bugün testi yeniledim 18.59 çıktı. Bu değer normal mi scaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…