Kızlar selam...
Bu ay bende bir gariplik var. Deli gibi uykum geldi son 5 gün falan. bulduğum yerde içim geçiyor. bazen dr ofisten çıkınca ofise girip kapıyı kapatıp yarım saat yatıyorum muayene masasında bir iyi geliyor..
Acayip yiyorum ama öyle böyle değil, tadı o kadar güzel geliyor ki yediklerimin (ki zayıfımdır 168 boya 53 kg falan) ve duramıyorum ne var ne yok yiyorum... canım çekiyor bir şeyi alıp tokken yiyorum falan (ilk defa başıma geliyor)
Belim kopacakmış gibi ağrıyor kalkamıyorum yataktan. ortopedist bir şeyin yok çakı gibisin dedi elle muayene etti. hayda benim yatağım sanki bana çivi..
Son adet tarihim 28 ağustos... 21 gün olmuş yani.. şimdi bu belirtilerden şüphelenip test yaptım silüet silik milik hiçbir şey çıkmadı bembeyazdı kontrol çizgisi dışında...
Bugün arkadaşım sen çok sarısın hasta mısın dedi.
Hastanede çalışıyorum istesem çok kolay b-hcg, ama geçen ay şiddetli karın ağrısı şikayetiyle bakmışlardı hiçbir şey çıkmadı. şimdi de yaptırmaya utanıyorum ne görmemiş sevindirik her ay baktırıyor hamile mi değil mi diye diyecekler...
Bilmiyorum hamile miyim değil miyim, bu ay çok farklı diyorum, geçen ay da çok farklıydı benim için, acaba psikolojik mi diyorum kafamda mı yaratıyorum bunları diyorum... Öyle ikilemdeyim..
Size sorularım; sizce testi erken mi yapmışım, hala ihtimal var mı?
Adet döngüm ortalama 27 gün. ne zaman baktırmalıyım eğer gelmezse?
Çok teşekkürler kızlar, hepinize sıkıca sarıldım...