Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Yeni sayilir yani bende 2 bucuk yillik evliyim ama bizde 1 yil filan oldu korunmayi birakali ben ama ben tedaviye martta baslamistim doktor geri gonderir diye yalan attim 1 yildir korunmuyoruz dedim oysaki daha tam calismalara baslayali 3,4 ay olmustu:confused: 3 ay klomen tedavisi 2. Ay klomen +catlatma ignesi olmustum olmadi sonra rahim filmi istedi doktorum bende korkumdan 3 ay filan gidemedim tam cesaret ettim carsamba gorusmeye gittim adet olunca ara gun vereyim dedi bu sefer de adet olmadim :KK70: bebisim supriz olacak yani olursa :emir_bebek:

Inşallah sürpriz olur size hadi bakalım bak şimdi bende heyecanlandim :)

Ayy oyle mi diyosun canim benim :KK60: insallah ya hadi bakalim hayirlisi :KK73:
öyle öyle sen gıt dra 4 gun gecmısse 4+4 dur suanda muhtemelen ultrasonda gorunmez kan tahlılı ıster bıde tıroıt falan onemlı onlar gıt hemen yaptır :) hadı hayırlı olsun bebısın allah kucagına almayı da nasıp etsın

canım aslında sılık çıkmıssa pozıtıftır dr a gıtsene kan testı yaptır
Ya cok belli belirsiz o yuzden cesaret edemiyorum canim tekrar gidip bos donmek istemiyorum bugu gitmeyi dusundum aslinda ama esimde gelmek istedi yarina izin alacakmis onu beklicem bende eger varsa bu guzel haberi onunla birlikte ogrenmek istiyorum kac gundr bebek konusu acilinca hemen gozlerim doluyor aglamaya basliyorum iyice sulu gozlu oldum :KK36:

öyle öyle sen gıt dra 4 gun gecmısse 4+4 dur suanda muhtemelen ultrasonda gorunmez kan tahlılı ıster bıde tıroıt falan onemlı onlar gıt hemen yaptır :) hadı hayırlı olsun bebısın allah kucagına almayı da nasıp etsın
Daha once onlara bakildi zaten bi problem yoktu canim ayy cok heycanlandirdin beni ya nasil dayanicam yarina ben uykuda tutmaz bu gece:rolleyes:

Ya cok belli belirsiz o yuzden cesaret edemiyorum canim tekrar gidip bos donmek istemiyorum bugu gitmeyi dusundum aslinda ama esimde gelmek istedi yarina izin alacakmis onu beklicem bende eger varsa bu guzel haberi onunla birlikte ogrenmek istiyorum kac gundr bebek konusu acilinca hemen gozlerim doluyor aglamaya basliyorum iyice sulu gozlu oldum :KK36:
onun belırlı veya belırsız olması onemlı dııl canım onemlı olan 2. cızgının varlıgı :)

Daha once onlara bakildi zaten bi problem yoktu canim ayy cok heycanlandirdin beni ya nasil dayanicam yarina ben uykuda tutmaz bu gece:rolleyes:
yooo bak benımde hep normaldır ama gebelıkte tsh hormonum cıkıo ılaç kullanmıstım onun ıcın gebelıkle normal donemını kıyaslama bıle :)

onun belırlı veya belırsız olması onemlı dııl canım onemlı olan 2. cızgının varlıgı :)
Evet vardi ya hatta esimde gordu ama belli belirsiz oldugu icin o da inanmak kendini kaptirmak istemedi lakin ben coktaaaaan kendimi kaptirmis hayallere dalmis bulunmaktaydim:KK36:

X