- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.541
ya da en garantisi kan ver canım ben öyle yaptım adetimede 1 gün vardı ve sonucum 81 çıkmıştı
Sonuçta netlik kazanırsın varsa gerekli kontrolleri yaptırırsın.Eğer yoksa zaten bir şekilde adet olacaksın.Belirsiz beklemek daha zor
dünkünden daha pembe sanki bence hamilesin sonuçta iyi çıkar inşaallahKızlar 3 te belli olacak. Dayanamadım bir test daha yaptım yine silik ama artık yanılma ihtimali olur mu sizce üstTeki dün alttaki şimdi yaptığım. Sabah ilk idrarla deneyemedim bir türlüEki Görüntüle 1226911
dünkünden daha pembe sanki bence hamilesin sonuçta iyi çıkar inşaallah
ama belki hemen öğrenirsen herhangi bir olumsuzluğa karşı hemende önlem alabilirsin
zaten varsa çok sevineceksin yoksada aynı üzüntü hiç değimiyor ben çok yaşadım
Sonuçta netlik kazanırsın varsa gerekli kontrolleri yaptırırsın.Eğer yoksa zaten bir şekilde adet olacaksın.Belirsiz beklemek daha zor
toist çıktı mı sonuç merak ettim
ayy çok sevindim gözün aydın sağlıkla gelsin minişin.Ben demiştim dimi 100 lerde çıkar diye:)Aradım kızlar sonuç 133 :) Allah'a şükürler olsun Rabbim isteyene de yaşatsın ve utandırmasın. Hayırlı bir gebelik olur inşallah ya çok sağolun beklemedim sayenizde. Sanırım daha çok yeni. 9 unda yumurtladık sanırım :-D
Aradım kızlar sonuç 133 :) Allah'a şükürler olsun Rabbim isteyene de yaşatsın ve utandırmasın. Hayırlı bir gebelik olur inşallah ya çok sağolun beklemedim sayenizde. Sanırım daha çok yeni. 9 unda yumurtladık sanırım :-D
ayy çok sevindim gözün aydın sağlıkla gelsin minişin.Ben demiştim dimi 100 lerde çıkar diye:)
Canım gözün aydın tebrik ederim maşallahevet çok yeni.
Sağol canım Allah razı olsun istiyor musun bilmiyorum istiyorsan inşallah en kısa zamanda nasip olsun :)
Evet kaç haftalık diye kestiremedim sanırım 4. Haftadayım
çok sağol Rabbim isteyen herkese nasip eder beni de utandırmaz inşallah :)
Evet canım istiyorum 5 yaşında bir kızım var.2. bebek için 7.ayımız bu ay batıma 3 gün kaldı inşaallah vardır.Sağol canım Allah razı olsun istiyor musun bilmiyorum istiyorsan inşallah en kısa zamanda nasip olsun :)
Evet kaç haftalık diye kestiremedim sanırım 4. Haftadayım
çok sağol Rabbim isteyen herkese nasip eder beni de utandırmaz inşallah :)
Evet canım istiyorum 5 yaşında bir kızım var.2. bebek için 7.ayımız bu ay batıma 3 gün kaldı inşaallah vardır.
şu 6 ayda o kadar belirti yaşadım ki hepsi fosmuş:)bu sefer sırt ve bel ağrım bir de çok uykum var gözümü açamıyorumİnşallah vardır, varmı hiç belirti peki sizde :)
tatlım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik dr a göründünmü 22 sinde gidecegim demiştinm inşallah ğüzel haberlerini bekliyorum :)İnşallah rabbim bize sağlıklı eli ayağı düzgün akıllı bebişler versin. 22. ağustosu sabırsızlıkla bekliyorum.
Gerçekten adet döneminden önceki belirtileri dikkate almamak gerekiyormuş. Çoğu psikolojik sanırım :) ama işte olabilir dediğin gibi inşallah vardırşu 6 ayda o kadar belirti yaşadım ki hepsi fosmuş:)bu sefer sırt ve bel ağrım bir de çok uykum var gözümü açamıyorum
Ben de bir silüet gördüm sanki haydi hayırlısıyla canım. Sabahı beklemiş idrarla yapmak çok önemli gerçekten. Ben aynı gün bir saatlik ve dört saatlikle yaptım. Ilkinde hiç çıkmadıkızlar merhaba saabah test yaptım attım bi kenara eve bi geldim adeta şoktayım fotoda çok belli değil ama ikinci çizgiye ait bi silüet var yoksa bana mı öyle geliyor :) bugün adet olmam gerekiyordu ama süper adet ağrısı çektim gelen giden olmadı.
Ben de bir silüet gördüm sanki haydi hayırlısıyla canım. Sabahı beklemiş idrarla yapmak çok önemli gerçekten. Ben aynı gün bir saatlik ve dört saatlikle yaptım. Ilkinde hiç çıkmadı
yarın sabah tekrarlicam eğer varsa koyulaşır heralde hala adet sancısı çekiyorum ara ara ama hala olmadı çok ama çok umutlandım normalde böyle ağrı sonrası mutlaka gelirdi kırmızılar hatta 3-4 aydır önce kırmızım gelir sonra ağrısı olurdu çok heyecanlıyım çok umutluyum ne olur dua et arkdaşım :)
İnşallah olur muhakkak haber ver :). Bende 3 4 gün ağrı çektim oluıcam olucam diye. Adetim geçitine belirtiler başladı. Hala daha koşarak gidiyorum oldum mu diye. Su gibi akıntı olunca korkuyorumya inşam. İnşallah yarın hayırlı haberini alırız.