- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.601
Kuruyunca acildi biraz fotografta belli olmuyor malesef
Canım klişe olucak ama bence kan testi yaptır için rahatlar en iyisi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruyunca acildi biraz fotografta belli olmuyor malesef
silikse vardırSelamlar kizla ben napicagimi sasirmis durumdayim yardim edin lutfen persembe adet olmam gerwkiyodu olmadim test aldim yaptim negatifti 3 saat sonra cope atarken bi baktim cok cok silik 2. Cizgi ertesi gun tekrar yaptim bu sefer sabah ilk idrarla baktim yine tık yok yattim uyudum kalkinca bi baktim yine cok cok silik 2. Cizgi sonra bir gun ara verdim gecikmenin 3. Gunu yani bugun farkli bi marka testle tekrar denedim 4,5 dakika sonra ikinci cizgiyi gordum ama yine cok cok asiri silik sizce hamilelik var midir
Kan testi mi çok geç yahu?
ben de öyle dedim o da dedi ki en az 15 gün geçmesi lazımmış ilişkiden sonra, çıkması için. erken bakılırsa gebelik oluşsa da kanalda daha rahimde olmadığı için beta hcg hormonu salgılanmıyormuş.
bir de kimyasal gebelikle anne adayı üzülmesin diye sanırım
Hmm anladım canım yok okadar bekleyemem ben aşırı sabırsızim :)
bi de geç döllenme oluyor ya.
hassas gebelik testlerinden alsana canım netten, depola
Bende onu düşünüyorum suan bakalım aslında pek onlarada güvenim kalmadi geçen ay Predictor silik çıktı sevindik ertesi gün regl oldum :)
ya ben kan testinde beklerken ölüp ölüp diriliyorum...
Uzun mu sürüyor 2 saatte özel hastaneden sonuç alıyorum ben.. beklemek tabi ayrı bir heyecan ama negatifi gördün mü dünya başına yikilio resmen
Haklisin canim en azindan 2 gun daha bekleyip tekrar test yapmak istiyorum umarim bu sefer hayal kirikligi olmaz herzamankinden daha umutluyumCanım klişe olucak ama bence kan testi yaptır için rahatlar en iyisi bu
Umarim vardir canim daha once boyle bisey olmamisti hic ustelik adete daor hicbir belirti yok sadece rahimde ortada arada batmalar ve bacaklarima vuran cok hafif kramplar o kadarsilikse vardır
zaten testı yaptıktan sonra on dakıka beklemek gerekıo eger hormon olmassa ikinci çizgi asla belirmez hanı negatıf çıkınca yanlış olabılıo da pozıtıf cıkınca genelde yanlış olmuo benim bhcg değerim 116 iken çok silik bı cızgı cıkmıstıUmarim vardir canim daha once boyle bisey olmamisti hic ustelik adete daor hicbir belirti yok sadece rahimde ortada arada batmalar ve bacaklarima vuran cok hafif kramplar o kadar
Haklisin canim en azindan 2 gun daha bekleyip tekrar test yapmak istiyorum umarim bu sefer hayal kirikligi olmaz herzamankinden daha umutluyum
Insallah sende hamilesindir canim amin insallah bence hepimiz icin bi zaman var rabbim en hayirlisi ve sagliklisini jasip etsin hepimize insallah sen ne kadardir istiyosun bebis tedavi filan gordunmuBekle bakalım şekerim inşallah hamilesindir bende beklemedeyim Rabbim herkeze nasip eder inşallah
Ne kadar silikti canim benimki 4-5 dakikada cikti cok asiri silikti ama belli oluyodu esimde gordu hatta tabi sonra kuruyunca renk tamamen gitti izi kaldi ordazaten testı yaptıktan sonra on dakıka beklemek gerekıo eger hormon olmassa ikinci çizgi asla belirmez hanı negatıf çıkınca yanlış olabılıo da pozıtıf cıkınca genelde yanlış olmuo benim bhcg değerim 116 iken çok silik bı cızgı cıkmıstı
silik işte belli belirsizdi yarın tekrar yap derım sanaNe kadar silikti canim benimki 4-5 dakikada cikti cok asiri silikti ama belli oluyodu esimde gordu hatta tabi sonra kuruyunca renk tamamen gitti izi kaldi orda
CanimInsallah sende hamilesindir canim amin insallah bence hepimiz icin bi zaman var rabbim en hayirlisi ve sagliklisini jasip etsin hepimize insallah sen ne kadardir istiyosun bebis tedavi filan gordunmu
Ben 1 gun daha bekliyim oyle yapicam canim hem bugun yaptigim testle arasinda fark olursa daha rahat anlayabilirim sonrada insallah kosa kosa kan testineeesilik işte belli belirsizdi yarın tekrar yap derım sana
Yeni sayilir yani bende 2 bucuk yillik evliyim ama bizde 1 yil filan oldu korunmayi birakali ben ama ben tedaviye martta baslamistim doktor geri gonderir diye yalan attim 1 yildir korunmuyoruz dedim oysaki daha tam calismalara baslayali 3,4 ay olmustu 3 ay klomen tedavisi 2. Ay klomen +catlatma ignesi olmustum olmadi sonra rahim filmi istedi doktorum bende korkumdan 3 ay filan gidemedim tam cesaret ettim carsamba gorusmeye gittim adet olunca ara gun vereyim dedi bu sefer de adet olmadim bebisim supriz olacak yani olursaCanim
1 senelik evliyim 10 aydır deniyorum bu ay Klomen+ çatlama iğnesi oldum 10 eylülde beklemedeyim benimde 3 gün kaldı regl