- 21 Nisan 2011
- 10.853
- 709
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.521
Canım ya çok kötüyüm sanırım regl oluyorum pembe kan geldi peçete ye Ağlıyorum suan
Sizce durum ne arkadaşlar? Eki Görüntüle 1226664
silik bir çizgi var ben de 7 aydır bebek düşünüyorum en az 3 defa silik çizgi gördüm ve peşine adet oldum.Bir de ilk 5 dakka da mı çıktı çizgi.o zaman çıktıysa bir kaç gün sonra tekrarla.inşaallah hamilesindir.Sizce durum ne arkadaşlar? Eki Görüntüle 1226664
Canım silik çizgi çıkmış gene dene derim ilk ıdrarla. Yani ben heves ini kırmak istemem ama bendede çok çıktı böyle kızlar bilir predictorle silik çıktı 11 gün geçmişti ama regl oldum sen gene tekrarla şekerim ama sanki var gibi :)
silik bir çizgi var ben de 7 aydır bebek düşünüyorum en az 3 defa silik çizgi gördüm ve peşine adet oldum.Bir de ilk 5 dakka da mı çıktı çizgi.o zaman çıktıysa bir kaç gün sonra tekrarla.inşaallah hamilesindir.
Sizce durum ne arkadaşlar? Eki Görüntüle 1226664
canım aynı sonuç bende sadece bir kez çıktı silik çizgi ve hamileydim
ama yaptığın teste filanda bağlı bazen yanlış sonuç veriyor
başka bi markayla tekrarla veya yarın yeniden yap bakalım koyulaşacakmı
hemen çıktıysa hamilesin bence kan versene kesin sonucu görmüş olursunHayırlısı olsun inşallah sağolun. Evet ben de ondan ümitlendim hemen çıktı. Sürekli wc durumu var göğüslerim şişti iştah artışı yok da yemek yiyorum bir saat geçmeden yine acıkıyorum.
Bir de anlamlandıramadığım bir bacak ağrısı dünden beri geçmiyor
hemen çıktıysa hamilesin bence kan versene kesin sonucu görmüş olursun
İnşallah ben de öyleyimdir yaaa şu yanlış çıkma olasılığı korkutuyor beni :) haklısın yarın yeniden bakayım umarım koyulaşır :)
Hamile arkadaşlarım hemen gitme bekle biraz daha somra daha çok üzülürsün dediler kafam karıştı. Aslında sün bu sonucu görünce bugün hastaneye gideyim diye düşünmüştüm
ya da en garantisi kan ver canım ben öyle yaptım adetimede 1 gün vardı ve sonucum 81 çıkmıştı
ama belki hemen öğrenirsen herhangi bir olumsuzluğa karşı hemende önlem alabilirsin
zaten varsa çok sevineceksin yoksada aynı üzüntü hiç değimiyor ben çok yaşadım
Benim adet döngün 26 gün . Sat ım da 27 Temmuz. Şuanda 30. Günümdeyim. Oyüzden düşük çıkabilir dediler. Yanlış mı yönlendirildim dersiniz.
Sonuçta netlik kazanırsın varsa gerekli kontrolleri yaptırırsın.Eğer yoksa zaten bir şekilde adet olacaksın.Belirsiz beklemek daha zorHamile arkadaşlarım hemen gitme bekle biraz daha somra daha çok üzülürsün dediler kafam karıştı. Aslında sün bu sonucu görünce bugün hastaneye gideyim diye düşünmüştüm
Peki bugün gidiyorum ozaman çok teşekkürler :) zaten idrarda da çıkmıyormuş kolay kolay ben kendimde de geç döllenmeden şüpheleniyorum. Bakalım bugün ne çıkacak
Sonuçta netlik kazanırsın varsa gerekli kontrolleri yaptırırsın.Eğer yoksa zaten bir şekilde adet olacaksın.Belirsiz beklemek daha zor
Tabiki yazarım buraya gelinceaynen bi cesaret gitmen lazım bencede
ee bizede haber edersin sana zahmet artık
İnşallah vardır ben daha önce silik çizgi görmemiştim hiç. Predictor bende işe yaramadı hiç Ya da idrarım beklememişti. Bir kaç gün beklicem sanırım sağolun :)
Hayırlısı olsun inşallah sağolun. Evet ben de ondan ümitlendim hemen çıktı. Sürekli wc durumu var göğüslerim şişti iştah artışı yok da yemek yiyorum bir saat geçmeden yine acıkıyorum.
İnşallah vardır ben daha önce silik çizgi görmemiştim hiç. Predictor bende işe yaramadı hiç Ya da idrarım beklememişti. Bir kaç gün beklicem sanırım sağolun :)
Canım bekle bakalım koyulasirsa kana git bence hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun dikkat et genede kendine
Hayırlısı olsun inşallah sağolun. Evet ben de ondan ümitlendim hemen çıktı. Sürekli wc durumu var göğüslerim şişti iştah artışı yok da yemek yiyorum bir saat geçmeden yine acıkıyorum.