- 20 Kasım 2020
- 645
- 380
- 25
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.241
Bu testlere göre kesin hamilesin canim, 2 cizgi görende nasıl mutlu oluyorum yaArkadaşlar merhaba adet günüm 11 gün geçti. Bugün iki test yaptım. Kesin hamile miyim acaba? Eki Görüntüle 2974665
Yarın kan tahlili vereceğim. Çok teşekkür ediyorum.Bu testlere göre kesin hamilesin canim, 2 cizgi görende nasıl mutlu oluyorum ya
Büyük ihtimal keseyide göre bilirsin artık ,inşallah sağlıklı hamileliktirYarın kan tahlili vereceğim. Çok teşekkür ediyorum.
İnşallahBüyük ihtimal keseyide göre bilirsin artık ,inşallah sağlıklı hamileliktir
Sonuç nasıldı, değeriniz kaç çıktıİnşallah
23 aralıkta 10900lerde çıktı. Sonra kese de gözüktü. Haftaya inşallah kalp atışını duyarız.Sonuç nasıldı, değeriniz kaç çıktı
İnşallah duyarsınız, sağlıkla kucağınıza alın inşallah23 aralıkta 10900lerde çıktı. Sonra kese de gözüktü. Haftaya inşallah kalp atışını duyarız.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.İnşallah duyarsınız, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
merhaba bat'tan kaç gün sonra 10900lerde çıktı , keseyi ne zaman gördünüz kaçıcı haftada?23 aralıkta 10900lerde çıktı. Sonra kese de gözüktü. Haftaya inşallah kalp atışını duyarız.
Adetim 13 filan gün geçikmişti.merhaba bat'tan kaç gün sonra 10900lerde çıktı , keseyi ne zaman gördünüz kaçıcı haftada?
Bence görünüyor canım sonra test yaptın mı yada tahlil falanKızlar gruba yeni üye oldum ama sürekli yazılanları okuyorum ilk defa yazmak nasip oldu bi kaç gündür ağzıma acı su geliyor rüyamda da hamile olduğumu gördüm ve test yaptım çok çok silik o yüzden siyah beyaz yaptım sizce var mı bişey
Bi cizgi var canim görüyorum bende, emin olmak için yarın bidaha yapEki Görüntüle 2983864
Bakar mısınız sizce silik bir çizgi mi var ben kafayı mı yiyorum reglime 1 gün var ve bütün belirtileri gösteriyorum
Ayy sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum şu an geçen hafta başı yapmıştım negatifti şimdi böyle çıktı karmakarışık oldum regl tarihim geçsin bidaha yapacağımBi cizgi var canim görüyorum bende, emin olmak için yarın bidaha yap
Hemen kan verin gayet net çıkmış benceKızlar selam, soracak kimsem yok sabah yaptım bu testi, bugün regl günüm , olabilir mi ya inanamıyorum dakimyasal olabilir mi?
yaaa ağlarım ama :) yarın sabah gideyim diyorumHemen kan verin gayet net çıkmış bence
Kimyasalda değer düzenli artmazsa yada değer düşerse belli oluyor. Kan verin sonuçtan 2 gün sonra yine kan verin eğer 2 kat arttıysa net olarak gebesiniz demektir. İnşallah bebiş sizinlediryaaa ağlarım ama :) yarın sabah gideyim diyorum
kimsayal olup olmadığı nasıl belli oluyor
ayyy inşallah yaa çok teşekkür ederim cevap içinKimyasalda değer düzenli artmazsa yada değer düşerse belli oluyor. Kan verin sonuçtan 2 gün sonra yine kan verin eğer 2 kat arttıysa net olarak gebesiniz demektir. İnşallah bebiş sizinledir