Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar 3.dkde çıktı. Bata 7 gün var.
Daha önceden yanıltmıştı predictor yalancı pozitif çıkıp ondan korkuyorum.
Böyle olup hamile kalan var mı acaba ?

Eklentiler

• DE838395-54A9-4508-A119-E524AE5F07B2.jpeg
    254,8 KB · Görüntüleme: 177
Merhaba :) salı günü kan testine gittim 273 çıktı
pazartesi tekrar kan vericem
dün yine gebelik yaptım çift çizgi çıktı , bekliyorum bakalım :)
Çok çok sevindim hayırlısıyla en güzel şekilde ilerlesin inşAllah süreciniz benimde adetim bir gün gecikti test yapmaya çekiniyorum daha dualarınızı bekliyorum

Çok çok sevindim hayırlısıyla en güzel şekilde ilerlesin inşAllah süreciniz benimde adetim bir gün gecikti test yapmaya çekiniyorum daha dualarınızı bekliyorum
teşekkürler :)
aaa hadi inşallah , test yapın ya benim tam adet günümde çıktı
bekleseydim belki anlamıcaktım
allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin

Bence beta değeriniz de yüksek hamilesiniz inşAllah diye düşünüyorum. Benimde reglim bir gün gecikti test yapmaya çekiniyorum belirtileriniz var mıydı varsa nelerdi acaba

Bence beta değeriniz de yüksek hamilesiniz inşAllah diye düşünüyorum. Benimde reglim bir gün gecikti test yapmaya çekiniyorum belirtileriniz var mıydı varsa nelerdi acaba
Ben aslında pkoluyum ve reglim düzensiz ama bu ay çok düzenli birliktelik yaşadık. Belirti olarak da regl belirtisiyle aynı, ekstra bacaklarımda sızı var. Şuan bile kasıklarım sanki ağrıyor. Cumartesi tekrar gidip değerlerinin yükselip yükselmediğine bakacağım. İnşallah hepimize hayırlısı olur

En hayırlı şekilde güzel bir süreç diliyorum sizin için gönlünüzce olsun inşAllah her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…