- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.201
Kuzu önemli olan değer değil yükseliş srnon kaç kaç yeksrldi benim kimyasalken 88 106 117 15 2oldu oğlumda 180 420 oldu bidaha vermedm kan şimdide 3.9 26Ay hadi inşallah ya, isteyen herkesinki sağlıkla ilerlesin, geçen ay ki kimyasal gebelik hezimetinden sonra inan daha sevinemedim, bu akşam 100 ün üstünde bi değer görürsem eğer bi rahat nefes alıcam, 25 ti pazar günü en kötü 100 olması lazım
benim kimyasal da 74 ile öğrendim, 2 gün sonra 75 di 2 gün sonra 41 filan sıfırlandı sonra. Bunda 4 gün önce 25 ti, değer düşük olunca 2 günde bir hastaneye gitmeyeyim en azından 4 gün geçsin durum biraz daha netleşir diye düşündüm o yüzden bekledim, bu akşam tam 4 gün oluyor. bakacam ne kadar artmışKuzu önemli olan değer değil yükseliş srnon kaç kaç yeksrldi benim kimyasalken 88 106 117 15 2oldu oğlumda 180 420 oldu bidaha vermedm kan şimdide 3.9 26
Hepsi iki gün ara
Keşkee iki günde gideydinn yanıltmasn diyddd ama test güzel gözükeyoo beraber doğurcaz haaa hahahah bat ne zmnbenim kimyasal da 74 ile öğrendim, 2 gün sonra 75 di 2 gün sonra 41 filan sıfırlandı sonra. Bunda 4 gün önce 25 ti, değer düşük olunca 2 günde bir hastaneye gitmeyeyim en azından 4 gün geçsin durum biraz daha netleşir diye düşündüm o yüzden bekledim, bu akşam tam 4 gün oluyor. bakacam ne kadar artmış
29 kasım dı beklenen regl, 1 gün öncesinde 25 değerle öğrendim işte :) senin ne zamandıKeşkee iki günde gideydinn yanıltmasn diyddd ama test güzel gözükeyoo beraber doğurcaz haaa hahahah bat ne zmn
Benimde 2929 kasım dı beklenen regl, 1 gün öncesinde 25 değerle öğrendim işte :) senin ne zamandı
Bende 15 inde ovulasyon oldu 16 sında çatladı, normal döngümde uzundur, 30-34 gün arası sürer. Yine benzer zamanlara denk geliyordur benceBenimde 29ama gec döllenme
Bende 15 inde ovulasyon oldu 16 sında çatladı, normal döngümde uzundur, 30-34 gün arası sürer. Yine benzer zamanlara denk geliyordur bence
4 günde 25 ten 99 a çıkmış yeterince yukselmemis mi sankiEvet canm
yeterki bebiçler tutunsun iyice
100%60 yükselişte normal sayıyo doktor bence iyi yükselmişş 25 25 iki günde 50 50+50 100 seninde 99 yani iyi bence doktor bişe demedimk4 günde 25 ten 99 a çıkmış yeterince yukselmemis mi sanki
Doktora watsap tan yazdım şimdi, o da normal dedi ama daha fazla mi artmaliydi diye düşündüm100%60 yükselişte normal sayıyo doktor bence iyi yükselmişş 25 25 iki günde 50 50+50 100 seninde 99 yani iyi bence doktor bişe demedimk
Hayır canım 2 kat armalı tabii fazla artıyo bazen ama 2katı normal kafana takcak bişey yokDoktora watsap tan yazdım şimdi, o da normal dedi ama daha fazla mi artmaliydi diye düşündüm
Ay inşallah iyi gidiyodur,sanırım kalp atışını duyana kadar bu tereddütlerim geçmeyecek. Neyse buna şükür bakalım. Kese ve kalp atışı için en az 1 hafta beklemem gerekecek dimiHayır canım 2 kat armalı tabii fazla artıyo bazen ama 2katı normal kafana takcak bişey yok
bu testlerde ovulasyondan sonra
9. gün
11.gün
12.gün
13. gün
14. günde yapılmış
dikkat ettiyseniz ovulasyondan sonraki 9. gün yani adete 5 gün kala negatif
11. ve 12. gün çok ama çok silik bir pozitif var
13. ve 14. gün gözle seçilebilinen bir çizgi mevcut:CüvCüv:
Bu testlerde ovulasyonun 10. günü yapılmaya başlanmış
Ne yazıkki ilki negatif ama umutsuzluğa yer yok bakın nasılsa çift olmuş çizgiler :asigim:
Hangi testten aldınız acaba bende almayı düşünüyorum ama farklı testler var karar veremedim hangi markaya güvenicegimi
İlk kese sonra 10 güne gel bebek kalp atışı tabii dölennme zamanıda öndemlo belkode hemen görcemAy inşallah iyi gidiyodur,sanırım kalp atışını duyana kadar bu tereddütlerim geçmeyecek. Neyse buna şükür bakalım. Kese ve kalp atışı için en az 1 hafta beklemem gerekecek dimi
bakalım , pazartesi tekrar kan baktırırım, yine artış iyi olursa artık bi daha kan tahlili yaptırmam, doktora muayeneye gidene kadar. Sende kan baktırdın mı?İlk kese sonra 10 güne gel bebek kalp atışı tabii dölennme zamanıda öndemlo belkode hemen görcem
Baktırdım sence nasllbakalım , pazartesi tekrar kan baktırırım, yine artış iyi olursa artık bi daha kan tahlili yaptırmam, doktora muayeneye gidene kadar. Sende kan baktırdın mı?
artışlar güzel bence, inşallah böyle devam eder, sende pazartesi tekrarlican o zaman, inşallah o zamanda güzel sonuçlar alrız. Ya bu süreçte baya sürüncemeli ama bakalım iyi olsun inşallahhhBaktırdım sence nasll
3.9
26
72 iki gün arayla hep p tesi gidicem işte erken tespit etdik dedi 5üzeri hamilelik ama 5000de hamilelik sayılır bilmem need yani
Aynen valla oğlumda bi kez tekrarladık ama onda döllenmenin 14 güne verdiydim kan şimdi 9 gün 11 13 gen dahaartışlar güzel bence, inşallah böyle devam eder, sende pazartesi tekrarlican o zaman, inşallah o zamanda güzel sonuçlar alrız. Ya bu süreçte baya sürüncemeli ama bakalım iyi olsun inşallahhh
Perşembe akşamı 99 çıkmıştı değerim , bugün yine yaptırdım 129 galiba yine kimyasal. Sizinki nasilAynen valla oğlumda bi kez tekrarladık ama onda döllenmenin 14 güne verdiydim kan şimdi 9 gün 11 13 gen daha
Doktorunuz ne dediPerşembe akşamı 99 çıkmıştı değerim , bugün yine yaptırdım 129 galiba yine kimyasal. Sizinki nasil