-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.221
Salı tekrarla, ona göre yorum yapalım ,henuz bişey diyemem dedi. Ama ben farkındayım olayın yani, yine KimyasalDoktorunuz ne dediben yarın kan vericem off benimde 2kan iyi yükselmti acaba bu seferki nasl korktum aıkcası
Cmiş olsun canımSalı tekrarla, ona göre yorum yapalım ,henuz bişey diyemem dedi. Ama ben farkındayım olayın yani, yine Kimyasal
Amin inşallah, bende dün çok üzüldüm. iki ay üst üste aynı şey eşimde bende aşırı yıprandık, ilk bebek olcak bi de.. salı tekrar test yap dedi doktor ama inan hiç onu bile yaptırmak istemiyorumGe
Cmiş olsun canım
Bende bu gün vercem bidaha gidiyorum şimdi offf dün gece uyuyamadm var ya Allahıç hakkımızda hayırlısını etsin
Amin inşallah, bende dün çok üzüldüm. iki ay üst üste aynı şey eşimde bende aşırı yıprandık, ilk bebek olcak bi de.. salı tekrar test yap dedi doktor ama inan hiç onu bile yaptırmak istemiyorum
doktor eşime bi ilaç vermişti, onu alsın, işte bazı takviye besinleride alın, dedi. bekleyin demedi ama zaten artık çocuk istiyor muyum inan ondan bile emin değilim. 2 yıl oldu olmuyordu bizim 2 aydır da böyle oluyorbenimde kimyasal başıma geldi insan mutlu oluyo frlan sonra hayal kırıklığı çok gecmiş olsun 1 ay ara ver diğer ay başla vucut dinlensin bence tabii doktor em iyisini der
sizin değer nasıl çıktı?benimde kimyasal başıma geldi insan mutlu oluyo frlan sonra hayal kırıklığı çok gecmiş olsun 1 ay ara ver diğer ay başla vucut dinlensin bence tabii doktor em iyisini der
Vardır her şeyde hayır iyi kprun demediyse takmadan kafana devam et oluyo bebek ama vucut mukemmiliyetci olduğundan kabul etmiyo demekdoktor eşime bi ilaç vermişti, onu alsın, işte bazı takviye besinleride alın, dedi. bekleyin demedi ama zaten artık çocuk istiyor muyum inan ondan bile emin değilim. 2 yıl oldu olmuyordu bizim 2 aydır da böyle oluyor
İyi çok güzel, güzel artıyor. sağlıkla büyüsün inşallah.. bizimde hayırlısı olsun artık napalım..Vardır her şeyde hayır iyi kprun demediyse takmadan kafana devam et oluyo bebek ama vucut mukemmiliyetci olduğundan kabul etmiyo demek
3.9 26 72 261
Sonuclarım böyle İyi dedi doktor çarşamba kadın doğuma gidicem gereken kan tahlilleri yapılcak kese bebk icin daha var 1500 2000 oımalı
Rısı tez zamanda size İnşallahİyi çok güzel, güzel artıyor. sağlıkla büyüsün inşallah.. bizimde hayırlısı olsun artık napalım..
Evet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Eki Görüntüle 1729018
Tabiki hamilesin, kimyasal gebelik zamanı değer düşüyor adet oluyorsun, 2 gunde bir kan verip artışa da baka bilirsin, evde testle de koyulaşmayı takip ede bilirsin , hayirli olsun canimBeta hcg 37
Teste silik çıktıadetime 4gun var sizce hamilemiyim?
Kimyasal nasıl oluyor
Ay inşallah normaldir. Hamileyim dir kesin bu normla yolla son denememizdi tüp bebek deneyecektik doktor önerisi inşallah busefer olmuşturTabiki hamilesin, kimyasal gebelik zamanı değer düşüyor adet oluyorsun, 2 gunde bir kan verip artışa da baka bilirsin, evde testle de koyulaşmayı takip ede bilirsin , hayirli olsun canim
İnşallah sağlıklı gebeliktir, testi her gunde yapa bilirsin günaşırıda yapa bilirsin bi kaç gün yap , koyulaşıcaktır inşallahAy inşallah normaldir. Hamileyim dir kesin bu normla yolla son denememizdi tüp bebek deneyecektik doktor önerisi inşallah busefer olmuştur
Koyulasma takibi için hergun mu evde test yapmali
Ben cizgi görüyorum, testi bi daha tekrarla koyu çıkıcaktır büyük ehtimakMerhabalar.
Polikistik over sendromum var o sebeple adetlerim çok düzenli değil.
en son 11 kasım da adet olmuştum.
bu testi de 5 Aralık tarihinde akşam yaptım.
sizce gebelik var mı yorumlayabilir misini?Eki Görüntüle 2967034
Merhabalar.
Polikistik over sendromum var o sebeple adetlerim çok düzenli değil.
en son 11 kasım da adet olmuştum.
bu testi de 5 Aralık tarihinde akşam yaptım.
sizce gebelik var mı yorumlayabilir misini?Eki Görüntüle 2967034
Evet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Eki Görüntüle 1729018