- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ne yaptınız merak ettim güzel haberler duyarız inşAllahayyy inşallah yaa çok teşekkür ederim cevap için
Merhaba :) salı günü kan testine gittim 273 çıktıMerhaba ne yaptınız merak ettim güzel haberler duyarız inşAllah
Çok çok sevindim hayırlısıyla en güzel şekilde ilerlesin inşAllah süreciniz benimde adetim bir gün gecikti test yapmaya çekiniyorum daha dualarınızı bekliyorumMerhaba :) salı günü kan testine gittim 273 çıktı
pazartesi tekrar kan vericem
dün yine gebelik yaptım çift çizgi çıktı , bekliyorum bakalım :)
teşekkürler :)Çok çok sevindim hayırlısıyla en güzel şekilde ilerlesin inşAllah süreciniz benimde adetim bir gün gecikti test yapmaya çekiniyorum daha dualarınızı bekliyorum
Hamilesin canim tebrikler saglikli hayirli bebis olsun , bence qayet iyi degerinArkadaşlar sabah bende de resimdeki gibi silik bir çizgi çıktı hemen kan verdim değer de aşağıdaki gibi. Reglim 1 gün gecikti. Sizce değer nasıl? Bugün doktora da gideceğim ama heyecanlandım size de sormak istedim.
Eki Görüntüle 2992396 Eki Görüntüle 2992397
Bence beta değeriniz de yüksek hamilesiniz inşAllah diye düşünüyorum. Benimde reglim bir gün gecikti test yapmaya çekiniyorum belirtileriniz var mıydı varsa nelerdi acabaArkadaşlar sabah bende de resimdeki gibi silik bir çizgi çıktı hemen kan verdim değer de aşağıdaki gibi. Reglim 1 gün gecikti. Sizce değer nasıl? Bugün doktora da gideceğim ama heyecanlandım size de sormak istedim.
Eki Görüntüle 2992396 Eki Görüntüle 2992397
Ben aslında pkoluyum ve reglim düzensiz ama bu ay çok düzenli birliktelik yaşadık. Belirti olarak da regl belirtisiyle aynı, ekstra bacaklarımda sızı var. Şuan bile kasıklarım sanki ağrıyor. Cumartesi tekrar gidip değerlerinin yükselip yükselmediğine bakacağım. İnşallah hepimize hayırlısı olurBence beta değeriniz de yüksek hamilesiniz inşAllah diye düşünüyorum. Benimde reglim bir gün gecikti test yapmaya çekiniyorum belirtileriniz var mıydı varsa nelerdi acaba
Ben aslında pkoluyum ve reglim düzensiz ama bu ay çok düzenli birliktelik yaşadık. Belirti olarak da regl belirtisiyle aynı, ekstra bacaklarımda sızı var. Şuan bile kasıklarım sanki ağrıyor. Cumartesi tekrar gidip değerlerinin yükselip yükselmediğine bakacağım. İnşallah hepimize hayırlısı olur
Hamilesin canim tebrikler, kan testiyle kesinleştire bilirsinReglim iki gün gecikti test bu şekilde arkadaşlar
Teşekkür ederim Pazartesi gidicem inşAllahHamilesin canim tebrikler, kan testiyle kesinleştire bilirsin
Hayırlı olsun bence sizin benden yüksek değerler çıkacak çok belirgin süper çok sevindim. Hadi bakalım hayırlı olsun inşallahReglim iki gün gecikti test bu şekilde arkadaşlar
Hayırlı olsun bence sizin benden yüksek değerler çıkacak çok belirgin süper çok sevindim. Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah
Ya bu ay şüphelerim vardı. adete dört gün kala testi yaptım. Önce negatifti. İki gün sonra öylesine baktım bu halde.
Eki Görüntüle 2993785
Hmmm oyle mi yapsam tamamdır bakalımCanım birde erken gebelik testlerinden al dene derim ben
Bir gün var adete geçerse yapayım tekrar o zamanHmmm oyle mi yapsam tamamdır bakalım
Hmmm oyle mi yapsam tamamdır bakalım