Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ge

Cmiş olsun canım 😔
Bende bu gün vercem bidaha gidiyorum şimdi offf dün gece uyuyamadm var ya Allahıç hakkımızda hayırlısını etsin
Amin inşallah, bende dün çok üzüldüm. iki ay üst üste aynı şey eşimde bende aşırı yıprandık, ilk bebek olcak bi de.. salı tekrar test yap dedi doktor ama inan hiç onu bile yaptırmak istemiyorum

Amin inşallah, bende dün çok üzüldüm. iki ay üst üste aynı şey eşimde bende aşırı yıprandık, ilk bebek olcak bi de.. salı tekrar test yap dedi doktor ama inan hiç onu bile yaptırmak istemiyorum
😔benimde kimyasal başıma geldi insan mutlu oluyo frlan sonra hayal kırıklığı çok gecmiş olsun 1 ay ara ver diğer ay başla vucut dinlensin bence tabii doktor em iyisini der

😔benimde kimyasal başıma geldi insan mutlu oluyo frlan sonra hayal kırıklığı çok gecmiş olsun 1 ay ara ver diğer ay başla vucut dinlensin bence tabii doktor em iyisini der
doktor eşime bi ilaç vermişti, onu alsın, işte bazı takviye besinleride alın, dedi. bekleyin demedi ama zaten artık çocuk istiyor muyum inan ondan bile emin değilim. 2 yıl oldu olmuyordu bizim 2 aydır da böyle oluyor

doktor eşime bi ilaç vermişti, onu alsın, işte bazı takviye besinleride alın, dedi. bekleyin demedi ama zaten artık çocuk istiyor muyum inan ondan bile emin değilim. 2 yıl oldu olmuyordu bizim 2 aydır da böyle oluyor
Vardır her şeyde hayır iyi kprun demediyse takmadan kafana devam et oluyo bebek ama vucut mukemmiliyetci olduğundan kabul etmiyo demek
3.9 26 72 261
Sonuclarım böyle İyi dedi doktor çarşamba kadın doğuma gidicem gereken kan tahlilleri yapılcak kese bebk icin daha var 1500 2000 oımalı

Vardır her şeyde hayır iyi kprun demediyse takmadan kafana devam et oluyo bebek ama vucut mukemmiliyetci olduğundan kabul etmiyo demek
3.9 26 72 261
Sonuclarım böyle İyi dedi doktor çarşamba kadın doğuma gidicem gereken kan tahlilleri yapılcak kese bebk icin daha var 1500 2000 oımalı
İyi çok güzel, güzel artıyor. sağlıkla büyüsün inşallah.. bizimde hayırlısı olsun artık napalım..

Beta hcg 37
Teste silik çıktıadetime 4gun var sizce hamilemiyim?
Kimyasal nasıl oluyor

Eklentiler

• IMG_20211209_083230.jpg
    IMG_20211209_083230.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 153
Tabiki hamilesin, kimyasal gebelik zamanı değer düşüyor adet oluyorsun, 2 gunde bir kan verip artışa da baka bilirsin, evde testle de koyulaşmayı takip ede bilirsin , hayirli olsun canim😘
Ay inşallah normaldir. Hamileyim dir kesin bu normla yolla son denememizdi tüp bebek deneyecektik doktor önerisi inşallah busefer olmuştur
Koyulasma takibi için hergun mu evde test yapmali

Ay inşallah normaldir. Hamileyim dir kesin bu normla yolla son denememizdi tüp bebek deneyecektik doktor önerisi inşallah busefer olmuştur
Koyulasma takibi için hergun mu evde test yapmali
İnşallah sağlıklı gebeliktir, testi her gunde yapa bilirsin günaşırıda yapa bilirsin bi kaç gün yap , koyulaşıcaktır inşallah

Merhabalar.
Polikistik over sendromum var o sebeple adetlerim çok düzenli değil.
en son 11 kasım da adet olmuştum.
bu testi de 5 Aralık tarihinde akşam yaptım.
sizce gebelik var mı yorumlayabilir misini?
20211205_232230.jpg

X