- 20 Mart 2019
- 457
- 207
- 29
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.281
Bir gün var adete geyapayım tekrar o zamanHmmm oyle mi yapsam tamamdır bakalım
Amin inşallah ya. Ben ilk bebeğimde belirgin baş dönmesi yaşamıştım ve hafif kasık ağrıları vardı bu ay da kasık karın ağrıları ve bir kaç günlük baş donmeleri oldu. Gebeliğe hazir değilim henüz ama hayırlısı demekten başka çarem yokAynen canım regliden 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor Allahın izniyle sonucunu paylaş inşAllah merak ettim. Rabbim gönlündekini nasip etsin en hayırlı şekilde
Aynen öyle sen hayırlısı de gönlünü ferah tut her şey olacağına varıcak neticedeBir gün var adete geyapayım tekrar o zaman
Amin inşallah ya. Ben ilk bebeğimde belirgin baş dönmesi yaşamıştım ve hafif kasık ağrıları vardı bu ay da kasık karın ağrıları ve bir kaç günlük baş donmeleri oldu. Gebeliğe hazir değilim henüz ama hayırlısı demekten başka çarem yok
Haklısınız teşekkür ederim..Aynen öyle sen hayırlısı de gönlünü ferah tut her şey olacağına varıcak neticede
Testin resmini ekleye bilirmisin canim? Bence korkma koyulaşma olması için aradan 2 gün geçmesi lazim 2 gün arayla tekrar etArkadaşlar adet dongum son aylarda çok değişti..o yüzden net olmasada adetim 2 gün gecikti diyeyim.2 gündür test yaptım aynı derecede silik çıkıyor bugün yaptığım düne göre daha koyu deil malesef sizce neden olabilir
Silik olarak gözüküyor kan testi vermenizde fayda var.Eki Görüntüle 3008054 Az önce yaptım kızlar bu gün regl günüm çok silik gibi sanki
Çok teşekkür ederim inşallah Pazartesi vereceğim kanSilik olarak gözüküyor kan testi vermenizde fayda var.
Umarım müjdeli haberler alırsınız :)
Baya baya
Amin çok teşekkür ederimBaya bayamaşallah sağlıkla gelsin inşallah
hayırlı olsun sağlıkla büyütün. belirtileriniz neydi acaba,? aşılamamı yoksa normal yollamı kaldınız?Baya bayamaşallah sağlıkla gelsin inşallah
Canım ben değilhayırlı olsun sağlıkla büyütün. belirtileriniz neydi acaba,? aşılamamı yoksa normal yollamı kaldınız?
ajahhah sorry
hayırlı olsun sağlıkla büyütün. belirtileriniz neydi acaba,? aşılamamı yoksa normal yollamı kaldınız?Amin çok teşekkür ederim
Bende gördüm eğer 10 dk icinde cıktıysa bebis olabilirMerhaba kizlar reglimden 3 gun gecti ben cok silik bir cizgi gordum sizce var mi? Koronayim kan veremiyorum.