Potansiyel sorun: kayınvalidem

Bir de oğluna annesinin söylediklerini anlatıp, adamı uyandırmam lazım mı yoksa susayım hiç annesini kötüler duruma düşmeyeyim mi?

Annesinin söylediklerini söyleyin bence ama onu eleştirir ya da kötüler tarzda değil, onu anlıyormuş gibi. Onun için de çok zor gibi laflar ekleyerek.

ayrıldığı eşini kötülüyor ama kendisini dört dötlük müymüş, adam çenesinden bıkıp kaçmıştır, onu görmemek içinde uzak durmuştur..birde babadan dinlemek lazım...

Tek başına evlat yetiştirmiş, sonunda psikolojisi harap olmuş bir anne görüyorum
Öte yandan nisanlinda annesinin hatalı olduğunu bilse de annesine laf edemez, çünkü hayatta bir tek ona tutunmuş bu zamana kadar..
Zor bir durum.
Sizin durumunuz da çok bıçak sırtı..
Allah yardımcınız olsun..

ayrıldığı eşini kötülüyor ama kendisini dört dötlük müymüş, adam çenesinden bıkıp kaçmıştır, onu görmemek içinde uzak durmuştur..birde babadan dinlemek lazım...
Aynen öyle adamı çıldırtmış ama adam da gitmiş aldatmış. Çok kritik bir hata. O aldatma olayı olmasa zaten susturucam kvyi

Aynen öyle adamı çıldırtmış ama adam da gitmiş aldatmış. Çok kritik bir hata. O aldatma olayı olmasa zaten susturucam kvyi
aldattığını kayınvaliden söylüyor, belkide değil...ayrıca kadın haketmiş, ne bu çene böyle...ayrıca ne yaparsa yapsın, oğluna kötüleme hakkı yok...

Sırf bu yüzden özellikle çok dikkatli davranıyorum annesine. Ama ben anlayış gösterdikçe tepeme çıktı.

Bazı anne babalar evlatları da onlar gibi geçmişte onların hayatını yaşasın istiyor. Kv niz de bunlardan biri bence. Onların hayatı sizinkinden önemli, onların sorunu dünyanın en büyük sorunu. evlat acısına diyecek sözüm yok. Yaşamayan bilmez. Ama yaşayan evladına da hayatı zindan ettiğinin farkında değil. Malesef bu farkındalığı siz oluşturamazsınız. Onun için biçok kişinin dediği gibi mesafe mesafe mesafe. Kendisiyle zorunlu olmadıkça bu konulardan konuşmayın. Hatta bence hiç ssohbet etmeyin çünkü her sohbetin sonu oraya çıkacak gibi. ben bu şekilde mesafe koydum benimkiyle araya. Kendinle ilgili hiçbir şey anlatmıyorum. Fikir sormuyorum. Sadece onun analttıklarına yorum yapıyorum. Sohbet koyulaşmaya başlayınca kendime bir çimdik atıyorum. Akıl sağlığımı korumak için başka yol bulamadım malesef.

aldattığını kayınvaliden söylüyor, belkide değil...ayrıca kadın haketmiş, ne bu çene böyle...ayrıca ne yaparsa yapsın, oğluna kötüleme hakkı yok...
Hiç bir kadın aldatılmayı haketmez. Hiç kimse haketmez. Boşanıp öyle ne halt yediyse yeseydi.
Oğlu yakalamış adamın mesajlarını malesef sadece kayınvalide söylemiyor

Ya nişanlım hem farkında hem toz kondurmuyor gibi. Onun bu durumu idare edebileceğinden şüpheliyim o sebeple endişeliyim. Yoksa kadın beni seviyor şimdilik bir zararı yok.

Benim kv de beni çoook severdi. Haalaa da sever. Ama ne kadar sevse de siz mesafeyi koruyun. Çünkü seviyorum diyerek sizi önce zararsız olduklarına inandırıp en yakınınıza kadar sokuluyorlar. Siz de orda durmasında bir sakınca görmüyorsunuz. Çünkü "sizi seviyor ve şimdilik zararsız". Daha sonra artık sizden çekinmeyecek duruma gelince hoşlanmayacağınız şeyler yapmaya ve beklemeye başlıyor. Ve artık onu olduğu yerden uzaklaştırmak çok zordur. İyisi mi en başından yaklaştırmayacaksınız. Ha ilerde yıllar geçtikçe baktınız ki gerçekten şua an düşündüğünüz gibi. O zaman yaklaştırırsınız. Zararı yok.

Psikologa goturerek ona hayatinin iyiligini yapmis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…