Portmanto modelleri

Benim evimdeki portmanto da buna benziyor canım. Boydan kapaklı. Açık hiç bir yeri yok. O kadar kullanışlı ki anlatamam.

çok modern ya çok begeniyorum ciddennn güle güle kulan cnmm benim evde gömme dolaplar var ondan almıycam ama alcak olsaydım o ekledigin giib alırdım:)

bendeki resimler bunlar belki yardımcı olur

Eklentiler

• $3752_1222678552_364.webp
    $3752_1222678552_364.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 199
  • $antre.webp
    $antre.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 230
  • $aydinmob_diger03.webp
    $aydinmob_diger03.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 179
  • $DSC03689.webp
    $DSC03689.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 177
  • $ev 1911.webp
    $ev 1911.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 199
kızlar yokmu evindeki portmantonun resmini kocabilcek olan bizede örnek olsun yaa

arkadaşlar ortmanto yaptıraagım yeni evime dolap şeklinde olsun istiyorum fazla mekanda büyük olamayacagından önerilerinizi bekliyoru evinde portmaantos olanlar resimlerini aylaşırsa fikir verirse çok memnun olurum

bende yaptıracağım canım,

bende arayış içindeyim. ama buraya nasıl resim ekleniyor bilmiyorum

Evet ya bende evimin girişine 200*45*220 gibi ölçülerde dolap almak veya yaptırmak istiyorum modern ve kapalı olsun her tarafı istiyorum ama hiç bulamıyorum.Lütfen olanlar resim eklesin bize de fikir olur.Teşekkürler.

Bende portmanto yaptırıcam düz dolap şeklinde düşünüyorum ama rengine karar veremedim. Bir kaç model var elimde kaydetmişim belki işinize yarar.

$dekorasyon_full_17.webp
$poetmanto4.webp
$KY0UJREm_P1020966.webp
$dolap14.webp

arkadşlar ben siparişi verdim bakalım nasıl lacak haziran başıda teslim edilecek geldiğinde resmini ekler koyarım yaptırak isteyen arkadaşlara fikir olur hem.

$090620111434.webp

benim portmantom bu beğenerek aldım içini çekmemiştim kızlar daha yeni evlenicem kısmetse o zaman içinide çeker eklerim.bölmeli raf raf içi çok kullanışlı.bütün ayakkabılarımı ve şemsiye gibi ıvır zıvırlarımızı topladı.

Back
X