Portmanto modelleri

ebryy

ben de hamileyim :)
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
207
3
641
Bursa
Arkadaşlar 2 ay sonra taşınacağım evim için modern portmanto modelleri arıyorum.Fotolara baktım kimse portmantosunu çekmemiş..Örnek olarak ekleyebilir misiniz?kafamçokkarıştı

aynen cnm bende arıyorum. Bende burda bi arkadaşımızın evinin portmantosunu çok beğendim onunki gibi yaptırmayı düşünüyorum.Arkadaşın nickini hatırlasam yazardım sana bi bak diye ama maalesef hatırlamıyorum. Resmini kaydettim ama buraya koymam doğru olurmu ?

Benim sahsi fikrim portmantonun artik modasi gecmeye basladi bence. Kapakli tam dolap yaptirmak cok daha mantikli. Gelen misafirlerin paltolarini askiya asip dolabin icine koymak cok daha zarif bir goruntu olusturuyor. Ben askiya asilmis ust uste cantalar montlarin gorunusunu sevmiyorum. Bir eve girdiginizde cok kalabalik ve daginik gorundugunu dusunuyorum. Bende yeni tasinacagim dolap yaptirmayi dusunuyorum rahat rahat ayakkabilarimizi kutulara koyup dolaba yerlestirebilirim.zemuszemus

Benim sahsi fikrim portmantonun artik modasi gecmeye basladi bence. Kapakli tam dolap yaptirmak cok daha mantikli. Gelen misafirlerin paltolarini askiya asip dolabin icine koymak cok daha zarif bir goruntu olusturuyor. Ben askiya asilmis ust uste cantalar montlarin gorunusunu sevmiyorum. Bir eve girdiginizde cok kalabalik ve daginik gorundugunu dusunuyorum. Bende yeni tasinacagim dolap yaptirmayi dusunuyorum rahat rahat ayakkabilarimizi kutulara koyup dolaba yerlestirebilirim.zemuszemus

evt benimde sürgülü bir kanadı aynalı bir dolap....Çok kullaşlı gerçekten.Görüntü kirliliği yapmıyor..Tekzen adlı yapı markette hem çok uygun fiyata benim dolabıma benzer modeller var...:lepi:

bende bu konuda yardım ıstedım ama kımse ılgılenmedı canım hafta ıçı yaptırmak ıçın bır yerle konusucaz yaptırınca resım koyarım hemde fıkır olur tabı o zamana kadar sen yaptırırsan sen koy olurmu

canım ben bu fortmantoyu beğendim burdan bi arkadasın evinde vardı bu bende bunu yaptırmayı düşünüyorum. kendisinede çok teşekkürler ismini hatrlamıyorum ama banada çok güzel bi fikir oldu umarım sizede olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrıca benim tv ünitemde resimdeki gibi lake ve aynı iki renkten hem evin içinde bi uyum olur diye düşündüm. Aynı bu şekilde lake yaptırmayı düşünüyorum renkleride böyle ama siz isterseniz bu modelin evinize daha uygun olanınıda yaptırabilirsiniz.

Nasıl bir şey istediğini bilmiyorum canım; ama benim için içinin çok geniş olması önemlidir. Yani yazlık kışlık tüm ayakkabılar, manto ve paltolar sığacak bir de misafirlere yer kalacak. O nedenle ben böyle tasarladım, bir bak istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
bergolyacım ben de aslında pertmanto derken senin dediğin gibi bişi demek istemiştim. Ben de hiç sevmiyorum eski tip portmantoları, daha modern bişiler arıyorum o yüzden..Dekorasyon sitelerini alt üst ettim ama hiç istediğim gibi bişi bulamıyorum kafamçokkarıştı
Lilithy çok teşekkür ederim cnm..Bu portmanto da çok güzel.. a.s
Anuşka senin evin de çok güzelmiş yaf, güle güle otur... sengözlerimebaksanab

Olur fish yaptırırsan koyarım..
Aslında anneminki ve amcamlarınki çok güzel ama işte gelen giden aynı olacagını için yaptıramıyorum onlarınkinden :S

Aynennn.Bende ariyorum.Aslinda cok güzel bisey buldum ama kullanisli degil.Sadece güzel diye de almak istemiyorum.Pahali da ayrica.Bu evim gecici oldugu icin ben gidip uzun bir komidin alicam.Tasinnica da En iyisi Sürgülü cok $ik dolap almak.Icine doldur dordurabildigini..Büyük dolap daha iyi olacaktir.

Siz daha sanslisiniz,,uygun fiyata gömme dolaplar falan yaptirabilirsiniz.Ne güzel.Almanya'nin bu seyini hic sevmiyorum.El isciligi a$iri derecede pahali burada.

Son düzenleme:
Sağol minikbeyazbulut önerini dikkate alacağım..
Ben netteki araştırmalarımı biraz derinleştirdim ve bi kaç model daha buldum ama portmanto olarak kullanılabilir mi bilmiyorum.Nasıl ekleyeceğimi de bilmiyorum, yardım olur musunuz?

internetten google resim ekle de canım oorda resim ekleyebileceğin bazı siteler car o sitelere resim ekledikten sonra bu sayfadaki cvp yazma bölümündeki link ekle kısmına adresi yazıyosun..Biittii

saol yardımcı olduğun için ama daha 100 ileti gondermem gerekiomuş link veremiyorum o yüzden :S:S

evet benim bulduklarım var ama maalesef link falan atamıyorum sorun çıkıyor.

portmanto-modelleri-3.jpg

portmanto-modelleri-1-350x233.jpg

vestiyer-modelleri.jpg

B_portmanto_8.jpg

PORTMANTO___3.jpg

prestij_raydolap.jpg

anuşka en son ekledigin çok güzelllll:) annem bu model için yatak odası dolabı gibi desede bence çok modern :)

anuşka en son ekledigin çok güzelllll:) annem bu model için yatak odası dolabı gibi desede bence çok modern :)

Benim evimdeki portmanto da buna benziyor canım. Boydan kapaklı. Açık hiç bir yeri yok. O kadar kullanışlı ki anlatamam.

Back
X