senin işin çok zormuşş..beraber yemek içmek budurumda zor olsa gerek...Allah yardımcın olsun şekerimm.....siz karı koca başbaşa yemek de yiyemiyorsunuz anlaşılann..
Olsun canım yiyemesekte bu güzel birlikteliğimiz bu gibi yarışmalarla daha bir şenlikli oluyor :) gönüller bir olsun tekrar başarılar
ikramayacım portakallı pırasanı yaptım çok lezzetli oldu tarif için bi daha teşekkürler
saracım burdada paylaşsana pırasanı yapıldı denendi onaylandı diye belki gelenler senin yemeğinide görürler ona göre + olarak döner
Rica ederim sevgili rakibemm
Olsun canım yiyemesekte bu güzel birlikteliğimiz bu gibi yarışmalarla daha bir şenlikli oluyor :) gönüller bir olsun tekrar başarılar
:26::26::26::26::84::84::84::84: isyaaaaaaan diyorum Halil sezaiden bu olaya sadeceeeyok canım yiyemiyoruz basbasa yemeyi geçtim pazar kahvaltımı bile hora geçirmemişti...ama napalım kısmet...
ikramayacım portakallı pırasanı yaptım çok lezzetli oldu tarif için bi daha teşekkürler
evet hemde ne farklııı
bıkmıyolar valla sadece ondanmı fasulyedende hiç bıkmazlar tazesi biter kurusu kurusu biter tazesini yaparlar..
artık cok sevdiğim fasulyeyi bile bıktığım için yiyemiyorum malesef
ellerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim
pırasaya bayılırım ama portakallısını hiç denememiştim, mutlaka not edicem tarifini
evet yaaa süpper görünüyodu yaptıkların gördün dün akşam...
malzemem eksik olmasa bende salatayı deneyecem...
aaaa ne eksik hemen göndereyim egunalcimm..benim kiler arttı ne de olsaa
hhahahay bak bu olur işteeesalatanın ana malzemesi tavuk yok şekerim
bi tavuk yollayıversen iyi olur tabii
güzel tarıfmıs en kısa zamanda deniyeceğim
hhahahay bak bu olur işteeeanacığım eskiden bahçede tavuk beslerdi...bir de biizm parkın dibinde evimiz tavuklar horzun peşine takılıp parka giidnce de kovalayarak geri getirirdi...ne gülerdik ...şimdi hemen bir tane yakalayıp gönderesim geldiii....
teşekkürler tatlımm..deneyince beğenirsin umarımm..
ama tavuk artmamıştı tabiii..napsak kii aynı şehirde ve yakın olsak herhalde yaptığım akşamı toplaşır yerdikk..
dimii organik tavuklar yetiştirirdi eskiden anneler marketten tavuk alınmazdı...ben de o zaman bahçede gezen tavuğu beğenip yemzdimm..ne bileyim şimdi o tavukları arayacağımızı...horozdan ben de korkarımm...konumuz tavuklu salatanın ana malzemesi tavukkdimi ama eskiden tavukların gezindiği mekanlara daha yakındık bu arada horozdan çok korkarım ben beni köpek kovalasın ama horoz kovalamasın
neyse konumuz yemekdi dimi
sen bana birinin bahçesinden tavuk kap kargola gönder canım
aynı şehirde olsak yarışma için yaptığını yerdimki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?