• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Portakallı Pırasa ve Şehriyeli Tavuk Salatası (Komili Zeytinyağı sponsorluğunda)

pırasa mevsimi bitmeden bu tarifi denemem lazım, ellerine yüreğine sağlık ikramaya, hep destek tam destek sana..:16::16::16:

sağolun hanımlarr inşallah herkes beğenir...bu saate kadar ilgilenemedimm konum açılmış sağolsun yönetim..sabah saat 5 te böbrek ağrısıyla acile gittim ve serum verdiler iğne yaptılar nafilee..hala ağrıdan kıvranıyorumm...şimdi de ultrason teşhiisi ve tahlil için tekrar gidyrorumm...hemşire damarımı bulamadı ellerimin üstünü delik deşik etti...inşaallah döndüğümde daha iyi olurumm...görüşmek üzere inşaallah sevgiyle ve selamlaa:3::3::3::3::10::10::10:

hayırlı olsun tarfilerin canım benim ellerine saglık bende denicem bizmki sever pırasayı :1: inş daha nice güzel tarflerini okur yaprız maşlahh :nazar::16:

canimmmmm nasil guzel yapmisin ellerine saglik siradan degil cok orjinal tarifler tebrik ederimmmm

pırasa ile aramız pek yok ama salata on numara görünüyor..ilk fırsatta deneyeceğim kendilerini..
Ellerine sağlık.

canım çok güzel görünüyorlar ellerine ve emeğine sağlık. :56::56::56::56::56::56:

kendine dikkat et tatlım yaaa geçmiş olsun.

Canim ellerine saglik,iki tarifte super,evde pirasa vardi bu aksama deniyecegim tarifini,insallah seninki gibi yapabilirim...ayrica sunumunda cok basarilar canim.....basarilar diliyorum

cok lezzetli tarifler ellerine saglik ilk firsatta deneyecem hatta akma misafirim var. Ne yapsam ki diye dusunuyordum harika fikirler oldu bana :))) ellerin dert ggormesin canim...

şehriyeli tavuk salatası hiç yapmadım onu denemek istiyorum...
pırasayı bi şekilde hep yapıyorum portakalı soycam başucuna koycam pırasanın sadece:9:
ama şehriyeli tavuk sıfırdan yapacağim bir tarif olcak:16:

ellerine sağlık arkadasım en yakın zamanda deneyeceğim..
harika görünüyorlar..:56:

eline sağlık arkadaşım :)

beden portakalı ve kerevızı portakalla yapıyorum.. 2 gun once yapmıstım daha :)

salatan da değişik gercekten. deneyeceğim ;)

Ellerine saglik canimm.cok guzel gorunuyoolarr.zeytinyagli herseyi bayilarak yerim canim cekti hee :)

İkramayam başarılar canım her iki tarifinde birbirinden güzel ellerine kollarına sağlık:16: Salatanı bende tarif defterime yazdım eminim çok lezzetlidir de.

canımm ellerine,emegine saglık ikiside harika görünüyor,cook begendim..eminim lezzetleride güzeldir:)

ben pırasaya pirinc,domates,havuç ve haşlanmış nohut koyarım hiç portakal suyu koymadım ama tarifini deniycem merak ettim:)))

Ellerinize , emeğinize sağlık...

Yarışmada başarılar dilerim :34:

Kerevizi artık portakalsız yiyemiyordum şimdi de pırasayı denerim .

Güzel gözüküyor pırasayı severim eşim sevmese de kendime yaparım portakallı da denicem.

Salata da çok değişikmiş ellerine sağlık başarılar dilerim..

Back