- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
:13::13:ollleeeeeey birinci olmuş arkadaşım
Birinciliğini tebrik ederim arkadaşım
Hakettin ve aldın
Teşekkür ederimm....bence de Hakettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:13::13:ollleeeeeey birinci olmuş arkadaşım
Birinciliğini tebrik ederim arkadaşım
Hakettin ve aldın
ben de ben de çok sevinçliyim:119::119::119::118::118::118::118::124::124::124: çok özledim seniiii canım arkadaşıımm... koca göbüşüne sürtünürüz sırayla artıkınn...Kizlaaarr selam herkesee bbugun basim agrimasina ragmen cook mutluyum kismetse cuma gunu aylardir gormedigim ve cook ozledigim can dostlarimi gorucem yasasiiiinnn Herkes nasil?
Derya Sultaann ümitsizlik yok ..inşallah o bir yumin sana evlat olacak diğeri de çatlatmaylaa kendine gelecek diğerine kardeş olacak bi tanemmm... doktor sadece ihtimalleri saymışş...ama olmama ihtimali de var dualarımızla geliyor nazlı bebişlerimiz..Rabim hayırlısıyla vakti saati geldi demiştir inşallah..tersliklerden düzlüğe çıkarr herbişey yolunda giderr Eki Görüntüle 694360 Eki Görüntüle 694360 Eki Görüntüle 694360ben geldim canlar..
biraz moralmanım bozuk..
bildiğiniz üzere dün yumilere biri daha eklenmişti..
bu gün kontrolde yuminin sadece 1 tanesi 17mme ulaşmış..
diğeri 13.5 da kalmış..
8.7 rahim kalınlığı sanırım bu gün çatlatma vericekler..yani bi yumiye kaldık yine..
bi gündaha beklesek didim.. doktorda erken çatlama riski, yuminin alınaamam riski ve boş çıkma riski deyince
orda dağıldım daha da toparlanamadım
inşallah rabbim o bir yumiye can verir de evlat olur bana..
ne diyim başkaa ahanda durum bu
aa ne kadar ayıp...bir erkek olarak hem de senin giib çıtır bir sarışın bombanın kocası olarak ne kadar dayanabilirdi..sonucu biliyor ve bekliyorduk haliylee yelkenelri suya saldı ama rüüzgar yoktu..demek dün geceye rağmen mesafeni koruyorsun enişteyeee koparttın beni Gülden Sultaaaann. çok bir hürrem gördüm senii...enişte dün tel da bi dünya sövmeme rağmen hiç bişi olmamış gibi davranmaya devam ediyo akşam salonda taciz üzerine taciz yakaladığı yerde öpüyo fenalık geldi dedim ki içimden bu gece asla kaçamazsın kızım sen salonda bu böyleyse istediğini alana kadar sabaha kadar uyumaz ve öylede oldu o başka bu başka ben yinede mesafeliyim
toplananlar arasında olamayacan belkim ama seninde toplama günün olcak
aa o nasıl br diyet öle ben gene ne kaçırıdm acaabaa..mısır ekmeği miyiyorsun sadece..mısır ekmeği mideye ağır gelir ben de çok severim ama yoğurda doğaryıp ve iyice bekletip yumşasın diye öyle yerimm şahane olur onu da sık sık yapmam yada yılda bir yanii..inşaallah geçer mide ağrın...:26::26::26::26::26:midem ağrıyo batıyo ağrıyo sanki koltuk altımdan çıkıyo yaaaa mısır ekmeği mideye dokunurmu bana sadece mısır ekmeği ye dedi doktor bey kaç gündür sadece mısır ekmeği yiyorum midemin ağrısı arttı acaba ondanmı oldu:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
bilmiyorumki canım zaten çok severek yediğimde söylenemez bi ekmeği dört beş günde anca yiyorum ama midem çok fena süt içtim şimdi inşallah biraz rahatlar
aynı be yaaa Duru Sultaann...:126::126::126::122::122::132:selam kızlar, napıyonuz be ya
iyiyiz canım sen nasılsınn sondurumlar nedirkızlar nasılsınız özledim vallahi sizi elektrikler yoktu akşama misafirler var yemek yapıyorum bugün yine yokum
herkes iyidir inşallah
Hakketn öle anlatınca miss giib müsatkil evden bir de annen den uzağa hiç akıl karı değil ..ama madem illa istiyor taşın gitsin ne diyeyim...uğraşsın durusn mecbuuur çekecek ...:132::132::130::130::130:Selamlar akradaşlar! Nasılsınız? Düzenli takip edemiyorum ama yakınlarda sonuç alacak olan var mı?
İş yerinden giriyorum o nedenle fazla yazamayacağım ama sizinle bir şey paylaşacağım. Belki hatırlayanlar vardır eşim hep en kritik zamanlarda evden taşınma mevzusunu açardı. Yine aynı şeyi yaptı ve günlerdir kavga ediyoruz. Ama artık dayanamayacağım. O nedenle kabul ettim. Güzel anneme yakın müstakil evimizden 1000 konutluk karışık apartman katına çıkıyoruz. Bir de fazladan 1000 lira çıkacak hanemizden. Ama yapacak bir şey yok artık.
Bebek olursa işimiz daha da zor. Her gün gidip annemi alıp getirecek. Hiç akıl yok valla...
selam iyiylik güzellik sen nasılsınn..Selam sekerler nasilsini
kilo vermek için mısır ekmeği pek akıl karı değil ama başka neler yiyorsun ya da yemiyorsun Saracımminşallah canım ya bu vesileyle kiloda veririm
hımm demek yarına kaldı endokrin kontrolüünn.... bence de abartılacak bir durum yok...değerleri seninkinden yüksekti arkadaşı ve muhasebe şefimin aynen hem diyet yaptı hem de fit bir hamile olarak tosun giib sağsağlıklı doğurud evladını..şimdi ikinci oğlu 21 yaşını doldurdu..ve hiç insülin ilacı falan kullanmadı çünkü bu gebelik şekeri doğurunca normale döndü herşey...canım eşimin arkadaşı ayarlamıştı hocasıydı okmeydanında ama bugün müsait değilmiş yarın sabah 9 da gelsin demiş yarın gidicem tatlımda çok fazla insilün önermiyomuş o gelsin ordanda diyetisyene başlasın demiş işin ilginci canım çok tatlı istiyo
aa o nasıl br diyet öle ben gene ne kaçırıdm acaabaa..mısır ekmeği miyiyorsun sadece..mısır ekmeği mideye ağır gelir ben de çok severim ama yoğurda doğaryıp ve iyice bekletip yumşasın diye öyle yerimm şahane olur onu da sık sık yapmam yada yılda bir yanii..inşaallah geçer mide ağrın...:26::26::26::26::26:midem ağrıyo batıyo ağrıyo sanki koltuk altımdan çıkıyo yaaaa mısır ekmeği mideye dokunurmu bana sadece mısır ekmeği ye dedi doktor bey kaç gündür sadece mısır ekmeği yiyorum midemin ağrısı arttı acaba ondanmı oldu:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
bilmiyorumki canım zaten çok severek yediğimde söylenemez bi ekmeği dört beş günde anca yiyorum ama midem çok fena süt içtim şimdi inşallah biraz rahatlar
aynı be yaaa Duru Sultaann...:126::126::126::122::122::132:selam kızlar, napıyonuz be ya
iyiyiz canım sen nasılsınn sondurumlar nedirkızlar nasılsınız özledim vallahi sizi elektrikler yoktu akşama misafirler var yemek yapıyorum bugün yine yokum
herkes iyidir inşallah
Hakketn öle anlatınca miss giib müsatkil evden bir de annen den uzağa hiç akıl karı değil ..ama madem illa istiyor taşın gitsin ne diyeyim...uğraşsın durusn mecbuuur çekecek ...:132::132::130::130::130:Selamlar akradaşlar! Nasılsınız? Düzenli takip edemiyorum ama yakınlarda sonuç alacak olan var mı?
İş yerinden giriyorum o nedenle fazla yazamayacağım ama sizinle bir şey paylaşacağım. Belki hatırlayanlar vardır eşim hep en kritik zamanlarda evden taşınma mevzusunu açardı. Yine aynı şeyi yaptı ve günlerdir kavga ediyoruz. Ama artık dayanamayacağım. O nedenle kabul ettim. Güzel anneme yakın müstakil evimizden 1000 konutluk karışık apartman katına çıkıyoruz. Bir de fazladan 1000 lira çıkacak hanemizden. Ama yapacak bir şey yok artık.
Bebek olursa işimiz daha da zor. Her gün gidip annemi alıp getirecek. Hiç akıl yok valla...
selam iyiylik güzellik sen nasılsınn..Selam sekerler nasilsini
kilo vermek için mısır ekmeği pek akıl karı değil ama başka neler yiyorsun ya da yemiyorsun Saracımminşallah canım ya bu vesileyle kiloda veririm
hımm demek yarına kaldı endokrin kontrolüünn.... bence de abartılacak bir durum yok...değerleri seninkinden yüksekti arkadaşı ve muhasebe şefimin aynen hem diyet yaptı hem de fit bir hamile olarak tosun giib sağsağlıklı doğurud evladını..şimdi ikinci oğlu 21 yaşını doldurdu..ve hiç insülin ilacı falan kullanmadı çünkü bu gebelik şekeri doğurunca normale döndü herşey...vcanım eşimin arkadaşı ayarlamıştı hocasıydı okmeydanında ama bugün müsait değilmiş yarın sabah 9 da gelsin demiş yarın gidicem tatlımda çok fazla insilün önermiyomuş o gelsin ordanda diyetisyene başlasın demiş işin ilginci canım çok tatlı istiyo