• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Portakallı Pırasa ve Şehriyeli Tavuk Salatası (Komili Zeytinyağı sponsorluğunda)

ben pırasaya pirinc,domates,havuç ve haşlanmış nohut koyarım hiç portakal suyu koymadım ama tarifini deniycem merak ettim:)))

ervacım sen haşlanmış nohut koyuyorsun demek bende bunu ilk kez duydum bak...diğer yazdıklarını koyuyordum ama nohut değişik bir fikir:26::26::26:

Ben sanırım açım şu an bu yemek bölümü bana iştah yaptı yemeklere bakıp gidip bişiler atıştırıyorum kilo alırsam sebebi sizsiniz :9:

off anam anammm sana geliyorummm o salata ne öyleeee...ben arpalısını biliyodum ama bunun görselide çok değişikmişş ikramayaacımmm:)) Portakallı pırasadann acilen servis bekliyorum zatennn bilginee..:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

elleirne sağlık canım. bayılrım zeytinyağlı pırasaya ama portakallı denemedim hiç.
salatada çok güzel. bayıldım.:16:
mutlaka denemeliisn Cadu cımm..pırasa sevmeyenlere harika bir lezzet oluyor...hem de bol vitaminli beğenmene sevindim teşeşkkür ederşm canımm...
geçmiş olsun canım neden olduki acaba gelince yaz merak ederim biliyosun
saol Saracımm benim genlerimde var böbrek taşı babam da ve yanımdaki kardeşimde 2-3 senede bir yoklar bu sefer fena yokladı..2 tane nurtopu giib taşım varmışş biir böbrekte diğeri de kanala inmiş..ağrıyı yapan kanaldakiiymiş...bol su tüketeceğim bir deyetle döndümm...iiym çok şükür br iğne daha yedim geçti şimdilik İyiyim..:34::34::16::16:
çooook geçmiş olsun :5::5::5::5:

bende hep sade yaparım pırasayı bi dahakine portakallı denicem tarif te hazır zaten:16::16::16:

saol Egunalcim geçti inşaallah şimdilik.....ben de pırasa yemeyen kocam için çözüm arakren buldum bu tarifi ve tabi kendimce uyarladımm araştırıp..pırasa tadı almadan lezzetli bir yemek yiyorsun bu sayede ekmek falan da istemiyor yanındaa...inşaallah eşin de beğenir canımm..

off anam anammm sana geliyorummm o salata ne öyleeee...ben arpalısını biliyodum ama bunun görselide çok değişikmişş ikramayaacımmm:)) Portakallı pırasadann acilen servis bekliyorum zatennn bilginee..:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arpa şehriyelisini yapıyosun demek bu da olabilir bak..
birazdan biri de yıldız şehriye ile yapıyorum ben diye çıkacak:9::9::9:

mutlaka denemeliisn Cadu cımm..pırasa sevmeyenlere harika bir lezzet oluyor...hem de bol vitaminli beğenmene sevindim teşeşkkür ederşm canımm...

saol Saracımm benim genlerimde var böbrek taşı babam da ve yanımdaki kardeşimde 2-3 senede bir yoklar bu sefer fena yokladı..2 tane nurtopu giib taşım varmışş biir böbrekte diğeri de kanala inmiş..ağrıyı yapan kanaldakiiymiş...bol su tüketeceğim bir deyetle döndümm...iiym çok şükür br iğne daha yedim geçti şimdilik İyiyim..:34::34::16::16:

saol Egunalcim geçti inşaallah şimdilik.....ben de pırasa yemeyen kocam için çözüm arakren buldum bu tarifi ve tabi kendimce uyarladımm araştırıp..pırasa tadı almadan lezzetli bir yemek yiyorsun bu sayede ekmek falan da istemiyor yanındaa...inşaallah eşin de beğenir canımm..

valla eşim için iyi fikir öncelikle acayip yemek seçer darlaniyrum çok:9:
pırasayı bu kez yememesi imkansız bence...

geçmiş olsun canım yaaaa bol bol su içve yürü hareket etki kolay düşürebilesin canım kanala inmişse düşmesi yakındır :34::34::34::34:

tarfileri çok güzel gayet açık anlatmışsın resimlerle hoş olmuş..
ellerine sağlık eminin tadlarıda çok lezzetlidir...:16::16::16:
teşekkürler canımm benim severek yaptığım yiyenlerin de vazgeçemediği tarfilerdir:54::54:....umarım sen de yapar ve beğenirsin..:16::16::16:
ikramayacım bu arada yemek takımlarımız aynıymış :34::34::34::34::34::34::34::34:
ciddi mii bu takım bana kızkardeşimin hediyesi... modası geçmiyor pekçok kişide ben de gördümm...bak işte ortak bir yönümüz oldu bu sayede:34::34::54::54:
Tariflerin mükemmel görünüyor eminim tatları da öyledir. Portakallı pırasa yememiştim hiç en kısa zamanda deneyeceğim. Tekrar eline ve emeğine sağlık başarılar diliyorum..

teşekkürler arkadaşımm ..inşallah sen de yediğinde sık sık yapacağın bir yemek olur..:16::38::38:

Ellerinize saglik salatanizi hiç duymamistim denemek isterim mutlaka. :16::16::16:
Yarisma için bol sanslar :7:

Ellerinize sağlık .
Salatanız çok dikkatimi çekti , en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum . :56:

Çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsin canımm..
saol canım daha iyim geçti inşaallah..
Ama bunlar sahane olmusssss!! Ellerine kollarina saglik bomba gibi gozukuyor canim benim hadi hadi ikramaya seni destekliyorummm :16:
teşekkürler tripbel Sltaan beğenmene çok çok sevindimmm..desteklerine de ayrıca teşekkürler.:54::54::16::16:
pırasa mevsimi bitmeden bu tarifi denemem lazım, ellerine yüreğine sağlık ikramaya, hep destek tam destek sana..:16::16::16:
tam mevsimi evet fiyatları da düşmüş hemen denemek lazımm...desteğine teşekkürler arkadaşımm:54::54::54::16:
hayırlı olsun tarfilerin canım benim ellerine saglık bende denicem bizmki sever pırasayı :1: inş daha nice güzel tarflerini okur yaprız maşlahh :nazar::16:
saol bebekim.. yazarım ben de bu ilk oldu son olmaz inşaallah..:16::16::16: ne güzel dir pırasa seven koca da ender bulunur kıymetini bil canımm..ben ne yapacağımı şaşırıyorum benşm koca bebeğe:9::9::9::9::1::1:
canimmmmm nasil guzel yapmisin ellerine saglik siradan degil cok orjinal tarifler tebrik ederimmmm

sağol turkuazcımm... hem sıradan değil hem de test edilmiş ve lezzeti beğenilmiş tarifler..gönül rahatlığıylaa yaparsin inşallah sende..

Son düzenleme:
canım çok güzel görünüyorlar ellerine ve emeğine sağlık. :56::56::56::56::56::56:

kendine dikkat et tatlım yaaa geçmiş olsun.
teşekkürler ikiz annesi arkadaşımm..inşaallah canın çok çekmemiştir...yakın olsak gönderiridim sana da bir tabak..ama yaptığım akşam sildi süpürdüler ben bile yiyemedim birkaç çatal aldımm...kociş tabağıma göz koydu hemen..:16::16::16: daha iyim çok şükür...sağolasınn..
Canim ellerine saglik,iki tarifte super,evde pirasa vardi bu aksama deniyecegim tarifini,insallah seninki gibi yapabilirim...ayrica sunumunda cok basarilar canim.....basarilar diliyorum
en hızlı yorumu senden alacağız o halde demekki minecimm...akşama sonucu bekliyor olacağım merakla inşaallah beğenirsiniz..
mikemmel görünüyolar... ellerine sağlık güzel arkadaşım... evdekilerin midesi bayram etmiştir:46::46::46::46::46::46:
he yaaa doydulaar salataya ve pırasayaa...uzun süre istemezler herhalde....
cok lezzetli tarifler ellerine saglik ilk firsatta deneyecem hatta akma misafirim var. Ne yapsam ki diye dusunuyordum harika fikirler oldu bana :))) ellerin dert ggormesin canim...
salata süper olur ..davetin yemekliyse pırasa da farklı olur şaşırtırsın herkesii bence..inşallah beğenirsin canımm:16::16::16:

canım ellerine sağlık çok güzel gözüküyo ikiside :16::16::16::16:sunum desen harika
bu arada çok geçmiş olsun tatlım daha iyisindir umarım

şehriyeli tavuk salatası hiç yapmadım onu denemek istiyorum...
pırasayı bi şekilde hep yapıyorum portakalı soycam başucuna koycam pırasanın sadece:9:
ama şehriyeli tavuk sıfırdan yapacağim bir tarif olcak:16:
demek bir ilk olacak ..inşaalah eşin de beğenir benimkinin favorisi bya bir süredir...tatlı yapmıyorum artık eskii gibi yoksa ne tariflerim vardı...kilo almamak için bıraktım napiimm..ama bunlar hem lezzetli hem de sağlıklı..
ellerine sağlık arkadasım en yakın zamanda deneyeceğim..
harika görünüyorlar..:56:
Jüliicm beğendiğine sevindim inşallah denediğinde damak tadınıza uyar ve beğenirisniz...:16::16::16:
eline sağlık arkadaşım :)

beden portakalı ve kerevızı portakalla yapıyorum.. 2 gun once yapmıstım daha :)

salatan da değişik gercekten. deneyeceğim ;)

sağol canımm..inşallah bu lezzeti de beğenirsinn..salata için eminim zaten beğeneceğinden:34::34:

ervacım sen haşlanmış nohut koyuyorsun demek bende bunu ilk kez duydum bak...diğer yazdıklarını koyuyordum ama nohut değişik bir fikir:26::26::26:

nohuttt kv dem her sebzeye liştirir kendisini..
karnıbahara pırasaya, kuru patlıcan yemeğine pilava, taze fasulyeye, ekşili köfteye vs,vs..
mutlaka haşlanış nohutu bulunur..bana da ilk başlarda çok garip gelmişti..
ama alıştım bende zamanla..lezzet veio grdiği her şeye..

Oy oy oyyy , o nasıl güzel birşey ya, açım gözlerim pörtledi resimlere bakarken. Ellerine kollarına sağlık allahım nasıl oy kullansam

Yapmayın böyle yaa:19::27::56::56::56::56:

Ellerine saglik canim,pirasayada bayilirim:16:galiba ben butun zeytinyaglilari ,sebzeleri cok seviyorum:1::1:salatan isen herkesin soyledigi gibi farkli geldi.Bol sanslarin olsun ....
teşekkür ederim sevgili arkadaşımm...teşekkürler inşaallah oy verenlerim çok olur:16::16::16::34::34:
Ellerine saglik canimm.cok guzel gorunuyoolarr.zeytinyagli herseyi bayilarak yerim canim cekti hee :)
teşekkür ederimm tatlımm zeytinyağlı sevilmez miii.:34::34::56::56::56:...formunu korumak için de birebir zaten..
İkramayam başarılar canım her iki tarifinde birbirinden güzel ellerine kollarına sağlık:16: Salatanı bende tarif defterime yazdım eminim çok lezzetlidir de.
evet çok lezzetli misalcimm...eşim şuan içerde son kırıntılarını silip süpürüyor...tşekkür ederim güzel dileklerin içinn canımm:54::54:
ben pırasaya pirinc,domates,havuç ve haşlanmış nohut koyarım hiç portakal suyu koymadım ama tarifini deniycem merak ettim:)))

nohutu ben de hiç denemedim pırasa da .kv m bamyaya katar gayet de lezzetli olur :56:eminim pırasaya da çok yakışır..:34::56::56:

canım harika görünüyorlar biraz düzelince hemen denicem ellerine sağlık canım arkadaşım başarılar bu arada çok geçmiş olsun kendine iyi bak

Back