- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
teşekkür ederim sevgili Rakibem umarım dener ve çok seversiniz..Ellerinize , emeğinize sağlık...
Yarışmada başarılar dilerim
Kerevizi artık portakalsız yiyemiyordum şimdi de pırasayı denerim .
teekkür ederimm denemenizi isterim eminim beğeneceksiniz..Güzel gözüküyor pırasayı severim eşim sevmese de kendime yaparım portakallı da denicem.
Salata da çok değişikmiş ellerine sağlık başarılar dilerim..
salatayı gözüme kestirdim fena halde kesin güzel bişi oluyodur
dene tabiis tatlımm ...sen de kendinden bişeyler katıp daha da lezzetli bir yemek ortaya çıkarırsın eminim...bu tarifi arpa şehriye,kuskus ve ve yıldız şehriyeyle yapan da varmışş ve çok lezetli olduğunu söylyrlar zevkinize kalmışş.bazılarımızn şekil takıntıısı oluyor..mesela ben fiyonk giibii makarnayı sevmem halbuki sadece şekli değişik..Ben sanırım açım şu an bu yemek bölümü bana iştah yaptı yemeklere bakıp gidip bişiler atıştırıyorum kilo alırsam sebebi sizsiniz
teşekkür ederimm güzsel dileklerin için beğenmene sevindim canımm..Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
ahh ahh ne desin nurtopu giib 2 taşımın olduğunu ağrısıız doğum için de sürekli su içmemi söyledi...2 tane de ultrason fotosu var elimdee..napacan dayanacan mecbuuurr...ağrım geçti yaa rahat rahat konuşıyorum işteeikramayacım nasıl oldun doktor ne dedi
beğenmiş hatta bayılmışsın Milstone tatlımm..sen iste yeter ki ilk fırsatta yaparım elcağızımla servis ederimm..arkadaşımaa inşaallah..off anam anammm sana geliyorummm o salata ne öyleeee...ben arpalısını biliyodum ama bunun görselide çok değişikmişş ikramayaacımmm:)) Portakallı pırasadann acilen servis bekliyorum zatennn bilginee..