• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Portakallı Pırasa ve Şehriyeli Tavuk Salatası (Komili Zeytinyağı sponsorluğunda)

Ellerinize , emeğinize sağlık...

Yarışmada başarılar dilerim :34:

Kerevizi artık portakalsız yiyemiyordum şimdi de pırasayı denerim .
teşekkür ederim sevgili Rakibem umarım dener ve çok seversiniz..:16::16:
Güzel gözüküyor pırasayı severim eşim sevmese de kendime yaparım portakallı da denicem.

Salata da çok değişikmiş ellerine sağlık başarılar dilerim..
teekkür ederimm denemenizi isterim eminim beğeneceksiniz..:34::34:
salatayı gözüme kestirdim fena halde kesin güzel bişi oluyodur:56::56::56:

Ben sanırım açım şu an bu yemek bölümü bana iştah yaptı yemeklere bakıp gidip bişiler atıştırıyorum kilo alırsam sebebi sizsiniz :9:
dene tabiis tatlımm ...sen de kendinden bişeyler katıp daha da lezzetli bir yemek ortaya çıkarırsın eminim...bu tarifi arpa şehriye,kuskus ve ve yıldız şehriyeyle yapan da varmışş ve çok lezetli olduğunu söylyrlar zevkinize kalmışş.bazılarımızn şekil takıntıısı oluyor..mesela ben fiyonk giibii makarnayı sevmem halbuki sadece şekli değişik..
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim:16:
teşekkür ederimm güzsel dileklerin için beğenmene sevindim canımm..
ikramayacım nasıl oldun doktor ne dedi
ahh ahh ne desin nurtopu giib 2 taşımın olduğunu ağrısıız doğum için de sürekli su içmemi söyledi...2 tane de ultrason fotosu var elimdee:1::1::1::1:..napacan dayanacan mecbuuurr:34::34::34:...ağrım geçti yaa rahat rahat konuşıyorum iştee:9::9::1::1:
off anam anammm sana geliyorummm o salata ne öyleeee...ben arpalısını biliyodum ama bunun görselide çok değişikmişş ikramayaacımmm:)) Portakallı pırasadann acilen servis bekliyorum zatennn bilginee..:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
beğenmiş hatta bayılmışsın Milstone tatlımm..sen iste yeter ki ilk fırsatta yaparım elcağızımla servis ederimm..arkadaşımaa inşaallah..

arpa şehriyelisini yapıyosun demek bu da olabilir bak..
birazdan biri de yıldız şehriye ile yapıyorum ben diye çıkacak:9::9::9:
dedim bileee:1::1::9::9::9:..hem de çok güzel olduğunu söylediler denerim inşallah ilk fırsatta ben de..
valla eşim için iyi fikir öncelikle acayip yemek seçer darlaniyrum çok:9:
pırasayı bu kez yememesi imkansız bence...
Tadı pırasa gibi olmadığı için farklı gelir ama tatlı bir yemek olduğu için umarım garipsemez...

canım coookkk sahane gözüküyolar ellerine sağlık:46::46::46:
bütün oylar sanaaaaaa:52::52:
resimlemen anlatımın gerçekten açıklayıcı olmuş pırasa yemeğim yeni bittim onu hemen deneyemem ama şehriyeli tavuk salatanı en kısa zamanda denicem ben genelde arpa sehriye ile yapardım ama buda güzel gözüküyor:34:
başarılaarr canımm:16:

demek bir ilk olacak ..inşaalah eşin de beğenir benimkinin favorisi bya bir süredir...tatlı yapmıyorum artık eskii gibi yoksa ne tariflerim vardı...kilo almamak için bıraktım napiimm..ama bunlar hem lezzetli hem de sağlıklı..

Jüliicm beğendiğine sevindim inşallah denediğinde damak tadınıza uyar ve beğenirisniz...:16::16::16:

sağol canımm..inşallah bu lezzeti de beğenirsinn..salata için eminim zaten beğeneceğinden:34::34:

evet canım salata denemem ilk olcak yani seninkini...

nohuttt kv dem her sebzeye liştirir kendisini..
karnıbahara pırasaya, kuru patlıcan yemeğine pilava, taze fasulyeye, ekşili köfteye vs,vs..
mutlaka haşlanış nohutu bulunur..bana da ilk başlarda çok garip gelmişti..
ama alıştım bende zamanla..lezzet veio grdiği her şeye..

o zaman senin beyinin hamurunda nohut var:9:
kayınvaliden nohutu abartmış adam bıkmıyomu sen nohut koyunca önüne:9:

dedim bileee:1::1::9::9::9:..hem de çok güzel olduğunu söylediler denerim inşallah ilk fırsatta ben de..

Tadı pırasa gibi olmadığı için farklı gelir ama tatlı bir yemek olduğu için umarım garipsemez...

yıldız şehriye daha estetik durur tabii..
salatagiller ilgi alanımdan çok yeme alanıma giriyoo biri yapsada yesek tembelliğindeyim çok üşenirim ama mantı açarken hiç üşenmem:9::9::9:

salatagiller ilgi alanımdan çok yeme alanıma giriyoo biri yapsada yesek tembelliğindeyim çok üşenirim ama mantı açarken hiç üşenmem:9::9::9:

benim kayınvalidede herşeye ama herşeye sarımsak 1 kasık yoğurt ve limon sıkar çok sasırmıstım ama alıştım artık bazı yemekleri yemiyorum sarımsaktan dolayı özellikle çorbaları bana kızıyo ama yapacak bişey yok:9:...
tatlılarada yogurt ve limon mutlaka koyar sarımsak yok tabii:9:

Ellerinize saglik salatanizi hiç duymamistim denemek isterim mutlaka. :16::16::16:
Yarisma için bol sanslar :7:
beğenmenize sevindim inşaallah tadını da beğenirsiniz tatlıkedicimm..:34::34::34:
Ellerinize sağlık .
Salatanız çok dikkatimi çekti , en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum . :56:
en kısa zamanda size de afiyet olsun diyorum o halde teşekkürler beğeninize...
canım ellerine sağlık çok güzel gözüküyo ikiside :16::16::16::16:sunum desen harika
bu arada çok geçmiş olsun tatlım daha iyisindir umarım
teşekkür ederim heme beğenin için hem de geçmiş olsun dileklerinee..sancım çok azaldı şükür bu halimee...inşallah taşı da düşürebilirsenm daha iyi hissedeceğim..

benim kayınvalidede herşeye ama herşeye sarımsak 1 kasık yoğurt ve limon sıkar çok sasırmıstım ama alıştım artık bazı yemekleri yemiyorum sarımsaktan dolayı özellikle çorbaları bana kızıyo ama yapacak bişey yok:9:...

tatlıyada sarımsak koyardı deseydin ben bizzat tanışmak isterdim kayınvalidenle nasıl bir kadın görmek isterdim yakınen ve sormak isterdim delimisin kadın seeeeeennnn derdim:9::9::9:
herkesin vazgeçilmezleri oluyor yemeklerinde ama o kadar da olmamalı herşeyin bi usulü var herşeye sarımsak yoğurt limon vs..konmazki kayınvalidene söle kınıyorum kendisini:9::9::9:

nohuttt kv dem her sebzeye liştirir kendisini..
karnıbahara pırasaya, kuru patlıcan yemeğine pilava, taze fasulyeye, ekşili köfteye vs,vs..
mutlaka haşlanış nohutu bulunur..bana da ilk başlarda çok garip gelmişti..
ama alıştım bende zamanla..lezzet veio grdiği her şeye..
hımm nohut benişm kvnin de favorisidr..siz tam nohutçuymuşsunuz ben bamyaya ve pilava atarım zaman zaman..bir de yöresel bir çorbama katarımm...
Oy oy oyyy , o nasıl güzel birşey ya, açım gözlerim pörtledi resimlere bakarken. Ellerine kollarına sağlık allahım nasıl oy kullansam

Yapmayın böyle yaa:19::27::56::56::56::56:
teşekkür ederim ne güzel sözler bunlarr...:16::16::16::16::15::15: ....daha lezzetlilerini yapıp yeemek nasip olur inşaallah size de....
canım harika görünüyorlar biraz düzelince hemen denicem ellerine sağlık canım arkadaşım başarılar bu arada çok geçmiş olsun kendine iyi bak
teşekkür ederim canımm çok şükür Rabbime iyiiym...beğenmene ve denemek istemene çok sevindimm umarım tadını da beğenirsin...

canım coookkk sahane gözüküyolar ellerine sağlık:46::46::46:
bütün oylar sanaaaaaa:52::52:
resimlemen anlatımın gerçekten açıklayıcı olmuş pırasa yemeğim yeni bittim onu hemen deneyemem ama şehriyeli tavuk salatanı en kısa zamanda denicem ben genelde arpa sehriye ile yapardım ama buda güzel gözüküyor:34:
başarılaarr canımm:16:
teşekkürler tatlımm..beğenmene çok sevindimmm :46::46: ..oylar sana kısmına ise bayıldımm:34::34::34::34::16::16::16:
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim:34:
teşekkürler güzel dileklerin için sevgili forum yöneticisi arkadaşımm:16::16::16::54::53:

:56::56::56::56::56:slatama güvenim tam ne de olsaa..o yüzden pişman olmayacağına eminimm:32::32::32::32::34::34::54:

ben yaparım sana ne demek ttalım yeterki fırsatımız olsunn...birlikte yemek yemeye:56::56::34::34::54::54:

kayınvaldeye bak....farklı bir damak tadı var demek ki bıkmıyorlar yoğurt ve sarmısaktan....tatlıya da koymasın artık bir zahmet:40::1::1::9::9::9:

tatlıyada sarımsak koyardı deseydin ben bizzat tanışmak isterdim kayınvalidenle nasıl bir kadın görmek isterdim yakınen ve sormak isterdim delimisin kadın seeeeeennnn derdim:9::9::9:
herkesin vazgeçilmezleri oluyor yemeklerinde ama o kadar da olmamalı herşeyin bi usulü var herşeye sarımsak yoğurt limon vs..konmazki kayınvalidene söle kınıyorum kendisini:9::9::9:
canım valla ben daha nelerini kınıyorum bi bilsen...:34:
yaa aslında sarımsağı çok severim bazı yemeklere ve çorbalara yakısıyo ne biliiim mesela patlıcan yemeği sehriye çorbası gibi ama bu herseye ama herseye katıyo bide bizim yemekler bir olduğu için calısıyorumda mecburen onun yaptıklarını yiyorum ben bişeyler yapıncada laf yapıyo bende karışmıyorum anlasın diye tabagıma bi kaç kasık alıp başka yemem...

teşekkürler tatlımm..beğenmene çok sevindimmm :46::46: ..oylar sana kısmına ise bayıldımm:34::34::34::34::16::16::16:
Ne demek tatlım ikiside sevdiğim seyler....

kayınvaldeye bak....farklı bir damak tadı var demek ki bıkmıyorlar yoğurt ve sarmısaktan....tatlıya da koymasın artık bir zahmet:40::1::1::9::9::9:
evet hemde ne farklııı:9:
bıkmıyolar valla sadece ondanmı fasulyedende hiç bıkmazlar tazesi biter kurusu kurusu biter tazesini yaparlar..
artık cok sevdiğim fasulyeyi bile bıktığım için yiyemiyorum malesef:50:

teşekkürler güzel dileklerin için sevgili forum yöneticisi arkadaşımm:16::16::16::54::53:

:56::56::56::56::56:slatama güvenim tam ne de olsaa..o yüzden pişman olmayacağına eminimm:32::32::32::32::34::34::54:

ben yaparım sana ne demek ttalım yeterki fırsatımız olsunn...birlikte yemek yemeye:56::56::34::34::54::54:

ben öncelikle senin ellerinden yemeyi tercih ediyorum zaten inşallah o da olacak...
el lezzeti denen şeye çok inanıyorum bi de içine sevgi katıyorlarya onun ayarı çok önemli azcık fazla kaçırırsan tüm tadı kaçar yemeğin:9:

yaa aslında sarımsağı çok severim bazı yemeklere ve çorbalara yakısıyo ne biliiim mesela patlıcan yemeği sehriye çorbası gibi ama bu herseye ama herseye katıyo bide bizim yemekler bir olduğu için calısıyorumda mecburen onun yaptıklarını yiyorum ben bişeyler yapıncada laf yapıyo bende karışmıyorum anlasın diye tabagıma bi kaç kasık alıp başka yemem...

sarımsak yenmezmi canım benim tabiki bazı yemeklere yakışıyooo herşey tadında güzel ama...
kv yemeğine mecbur olunca napcan beğensende beğenmesende yiyosun...
laf etmede seni desteklese olmazmı neden böle yapıyorlar anlamıyorum...

sarımsak yenmezmi canım benim tabiki bazı yemeklere yakışıyooo herşey tadında güzel ama...
kv yemeğine mecbur olunca napcan beğensende beğenmesende yiyosun...
laf etmede seni desteklese olmazmı neden böle yapıyorlar anlamıyorum...

canım onu geçtim çoğu zaman ac kalkıyorum sofradan sonrada evde atıştırıyorum hooopppp gelsin kilocuklar sonra vermeye
ugras...dediğin gibi mecburum diye yiyorum mesela genelde sebze yapar bende canım ister tavuk alırım bişeyler yapayım diye hemen ne gerek var bu yemeklerin yanına o hiç yapılırmı tavuk alıp masraf yapıyosun görende kırmızı et kıyma veya 3-5 kilo tavuk aldık zanneder..öyle olunca benmde yemek yapma sevkim kaçıyo maalesef bende yapmıyom bişey..eşim canım istiyo dediğinde git anana söyle yapsın ben yapınca kızıyo diyorum oda canının istediği bişey olduğunda bazen annesinin yanında sunu yapsana canım istiyo der de öyle yaparım k.v. de dilinden kurtulurum

Sevgili ikramaya; oldukça güzel görünen bu tariflerin tabikide beğeneni bir hayli fazladır:) ellerine sağlık diyor başarılar diliyorum :16:

senin işin çok zormuşş..beraber yemek içmek budurumda zor olsa gerek...Allah yardımcın olsun şekerimm.....siz karı koca başbaşa yemek de yiyemiyorsunuz anlaşılann..:30::30::30:
ben öncelikle senin ellerinden yemeyi tercih ediyorum zaten inşallah o da olacak...
el lezzeti denen şeye çok inanıyorum bi de içine sevgi katıyorlarya onun ayarı çok önemli azcık fazla kaçırırsan tüm tadı kaçar yemeğin:9:
bak işte o konuda kesinlikle haklısın el lezzeti başka birşey aynı yemeği aynı malzemelerle yapan iki insan farklı tatlar çıkarır kimisi napsa tadı olmaz..kimisinin yemeği tadınadan yenmez...Elimin lezzetli, olduğunu düşünüyorumm açıkçası en azından eşim öle söylüyor..bu akşam ilk tuzsuz yemeğimiyaptım afiyetle yedik baya da lezzetli oldu şaşırdımm:53::53::53::53:
Sevgili ikramaya; oldukça güzel görünen bu tariflerin tabikide beğeneni bir hayli fazladır:) ellerine sağlık diyor başarılar diliyorum :16:

Teşekkürler Sevgili AmyWinehause umarım beğenen çok olur..ve ben de çok mutlu olurum bu durumdan...ilk defaa bu kadar kalabalık bir gurba yemek yaptım yiyemeseniz de beğenmenizden dolayı çok sevinçliyimm...:54::54::54:

Teşekkürler Sevgili AmyWinehause umarım beğenen çok olur..ve ben de çok mutlu olurum bu durumdan...ilk defaa bu kadar kalabalık bir gurba yemek yaptım yiyemeseniz de beğenmenizden dolayı çok sevinçliyimm...:54::54::54:

Olsun canım yiyemesekte bu güzel birlikteliğimiz bu gibi yarışmalarla daha bir şenlikli oluyor :) gönüller bir olsun tekrar başarılar:16:

Back