merhaba canım hoş geldin kızlar diğer topiğe geçtiler herhalde...Aksama ne psiriyorsunuz hatunlar...
Merhaba bu arada
Aksama ne psiriyorsunuz hatunlar...
Merhaba bu arada
merhaba canım hoş geldin kızlar diğer topiğe geçtiler herhalde...
ben işteyim aksama koca kendi basının çaresine bakcak anasıylaaa
ben yazdım bi daha sölemem
sen söle ne pişircen
sefan olsun. Hosbulduk canim.. adam acindan olmez ya. Peynir ekmek yesin bu sefwrde..
Valla bebeğim bende patates köfte kizartcam. Kofteyi Yaptim dinleniyo. Yanina da corbam var tmm
He biliyom sen kandirmaca uapcan
sefan olsun. Hosbulduk canim.. adam acindan olmez ya. Peynir ekmek yesin bu sefwrde..
Valla bebeğim bende patates köfte kizartcam. Kofteyi Yaptim dinleniyo. Yanina da corbam var tmm
He biliyom sen kandirmaca uapcan
evet canım doping için..biz bi dr la görüşmüştük bebek çalışmalarına yararı olsun diye her gün en az 200 gr kuru yemişlerle fındık fıstıkla beslenmesi gerekiyor demişlerdi o zamanları cok yapıyomda bayadır yapamadım..
dimi yaaa en iyisi bol yeşilliki salata yapmak sonrada ben diyetteyim ondan böyle yaptım derimmm
kısır mercimekli köfte rus salatası makarna salatası cok sık yapılıyo canım..
bi öncekindede ben kek kalıbında 3 renkli patates salatası yapmıştım onuda eledim...
çiğ köfteyi yogurabilirmiyim bilmiyorum.. soslu köfte nasıl oluyo acaba:44:
geçecek inşallah canımm biraz daha zorlayacak herhalde..bugün öğledne sonra ancak kalkabildim yataktan iğne ve ilaçlarla günümü geçiriyorumm...çok şükür bu günüme diyorum ama Rabbim beterinden korusun...o taşı düşürecem başka yolu yookk....
acillerde serum du iğneydi ilaçlardı bayaaa masraf yaptırdım adama..Allah tan kardeşim hemşire şimdiiğnelerimi o yapıyor...şimdi daha iy hissediyorumm kalkar birşeyler hazırlarım ve ben mutfağa girdi mii dışardan getireceklerini gölgede bırakacak şeyler yaparımm..
çok da mütevaziyim değil mi amaaa
hımm ben bunu biliyorum biz salçalı misket veya yoğurtlu misket diyoruz buna canım aynı sekilde yapıyoruz ama salçalı sos veya sarımsaklı yoğurt yapıp üzerine döküyoruz sonrada tereyag kızdırıyoruz miss oluyo vallaasoslu köfte şöyle oluyo
ince köftelik bulguru sıcak suyla ıslatıyosun içine tuzunu atıp karıştırıyosun şişmeye bırakıyosun şişince içine un ialave ederek elinide hafif hafif ıslayarak yoğuruyosun sonra bu hamurdan fındık büyüklüğünde küçük küçük parçalar koparıp yuvarlıyosun elinin içiyle yassılaştırıyosun suda haşlıyosun udan çıkarıp bi tabağa alıyosun tavada yağı salçayı kavuruyosun azıcık sulandırıyosun pul biberini nanesini ekliyosun köftelerin üzerine gezdiriyosun hem bereketli hem değişik hem lezzetli bi yemek oluyo
Enteresan valla.. benimkisi de etsiz ymek yemez. Izgara falan filan zaten hat safhada..etin her turlusu makbuldur bizde..ohhh süpper menü valla ben yapmayalı epey oldu et ürünlerinden uzak duran beyim yüzünden köfte yemeyeli epey olmuş şimdi farkettim...kebap mangal pide lahmacun yiyo beyimiz ama diğer etli yemekleri yemiyooo...
soslu köfte şöyle oluyo
ince köftelik bulguru sıcak suyla ıslatıyosun içine tuzunu atıp karıştırıyosun şişmeye bırakıyosun şişince içine un ialave ederek elinide hafif hafif ıslayarak yoğuruyosun sonra bu hamurdan fındık büyüklüğünde küçük küçük parçalar koparıp yuvarlıyosun elinin içiyle yassılaştırıyosun suda haşlıyosun udan çıkarıp bi tabağa alıyosun tavada yağı salçayı kavuruyosun azıcık sulandırıyosun pul biberini nanesini ekliyosun köftelerin üzerine gezdiriyosun hem bereketli hem değişik hem lezzetli bi yemek oluyo
çok mütevazi gördüm seni sen iyileştin anacım enişteme acıdım yine kalk mutfağa gir sen
canım gerçekten dene cok güzel oluyo istersen benim dediğim gibi salçalı sos veya sarımsaklı yoğurt tereyagıylada yapabilirsin harika bi lezzet oluyo bence...Enteresan valla.. benimkisi de etsiz ymek yemez. Izgara falan filan zaten hat safhada..etin her turlusu makbuldur bizde..
Himn sara hatun ilk firsatta deniycem tarifi..bulgur isini cok severim ben heleki adi kofteyse her turlu gideri vardir
hımm ben bunu biliyorum biz salçalı misket veya yoğurtlu misket diyoruz buna canım aynı sekilde yapıyoruz ama salçalı sos veya sarımsaklı yoğurt yapıp üzerine döküyoruz sonrada tereyag kızdırıyoruz miss oluyo vallaa
ama karar verdim salatamı ikramayanınkini yapıcam
Enteresan valla.. benimkisi de etsiz ymek yemez. Izgara falan filan zaten hat safhada..etin her turlusu makbuldur bizde..
Himn sara hatun ilk firsatta deniycem tarifi..bulgur isini cok severim ben heleki adi kofteyse her turlu gideri vardir
O zaman yavastan kacayim ben. Kofteleri sekillwndirip patatesleri soyayim. Öpüyorum sizi..
ben hala kalkacam da şu salçalı köfteyi canım çektii ve yapiim acaba pişirme süresi ne kadar olur kii...çok yormasam mı ki kendimi bir makarna falan mı yapiim ayakta fazla dolanıp eğilip doğrulunca fenalaşırım diye korkuyorum kızkardeşim de nöbete gitti..iğne yapacak kimse yok.... neyse ben riske girmeden yapiim bişeyler...Aksama ne psiriyorsunuz hatunlar...
Merhaba bu arada
bak tatlımm şehriye nin ölçüsünü 2 ye çıkar tavuğu da daha fazla haşla zor bişey yok yanii malzemeyi 2 ye çıkar yağı çıkarma ama yetiyor o yağ ..zaten gerisi yeşillik ve sos o da damak zevkinize göre ayarlanır...çok bereketli bir salata oluyor Güldenin dediği gibi canımm...afiyet olsunn şekerimm...canım karar verdim salatam seninki olacak sizler bu kadar öneriyosanız eminimki güzeldir...
yalnız su var 10-12 kişilik gruba hadi çocuklarıda ekleyelim tas çatlasın 15 kişilik bi guruba ölçün ne canım... yardımcı olabilirmisin ii olduğun zaman..
evet ben bu köfteyi yaparımm ama bu akşam cesaret edemiyorumm açıkçası...haftasonu yapiim kocam da bayram etsinn...soslu köfte şöyle oluyo
çok mütevazi gördüm seni sen iyileştin anacım enişteme acıdım yine kalk mutfağa gir sen
ben hala kalkacam da şu salçalı köfteyi canım çektii ve yapiim acaba pişirme süresi ne kadar olur kii...çok yormasam mı ki kendimi bir makarna falan mı yapiim ayakta fazla dolanıp eğilip doğrulunca fenalaşırım diye korkuyorum kızkardeşim de nöbete gitti..iğne yapacak kimse yok.... neyse ben riske girmeden yapiim bişeyler...
bak tatlımm şehriye nin ölçüsünü 2 ye çıkar tavuğu da daha fazla haşla zor bişey yok yanii malzemeyi 2 ye çıkar yağı çıkarma ama yetiyor o yağ ..zaten gerisi yeşillik ve sos o da damak zevkinize göre ayarlanır...çok bereketli bir salata oluyor Gdenin dediği gibi canımm...afiyet olsunn şekerimm...
evet ben bu köfteyi yaparımm ama bu akşam cesaret edemiyorumm açıkçası...haftasonu yapiim kocam da bayram etsinn...sağol tarifin için hayatımm
Enteresan valla.. benimkisi de etsiz ymek yemez. Izgara falan filan zaten hat safhada..etin her turlusu makbuldur bizde..
O zaman yavastan kacayim ben. Kofteleri sekillwndirip patatesleri soyayim. Öpüyorum sizi..
benimkisi ne etçil ne otçul ikisinin arası tuhaf bi tür
benimkide zorunlu otçul canım anasının fasulyeleri yüzündennn
aynen seker yesin o otları valla fena sardım ben su fasulyeye yaaa cok severim ama kadın soğuttu resmen yeminleana kuzusu olanlara ohh olsun yesin otları kuzuya kendisi
et ve et ürünlerine hasret kalır öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?