Zeytinyağlılar Portakallı Pırasa ve Şehriyeli Tavuk Salatası (Komili Zeytinyağı sponsorluğunda)

pek anlamadım sözü ama sen dediysen dogrudurrr

yani kocacın fazla kazanıyosa sen bol bol harca ye tutumlu olma tutup napcan sen sıkıntı çekcen adam rahata ercek sonunda erincede gözü dışarı düşcek diye demişler 2 kaşığı varsa birini kırcan çaktırmadan 2.yi yerine koymak için uğraşırken senden başkasını göremicek valla bunu daha anlaşılır bi sözle anlataymış eskiler de bizde yeni nesil ne demek istemişler diye kendimizi anlamak için yormasak

hehh şimdi anladım kuzummm saollll...
ama su var benim koca 1. kasıgı yapamadı daha 2. ye sıra geleneee kadaaarrrrrr

demek kocana iyi bakmışın bizde cenaze arası kocana iyi bakmamışsın lafı yedim zayıfmış ama o bana iyi bakmış
bende ohhhh dedim yediğim önümde yemediğim arkamda kocam saolsun didim

iyi demişsin canım

benim eşimde evlendikten sonra kilo aldı görenler eşin iyi bakmış sana diyolar kaganam ve görümceklerimde niyeeeeeee biz bakamıyomuyduk diye yırtınıyolar

biz de 2 tabağından birini kıracan derler sonuç aynı ne de olsaaa..laf aynı laaff...
evet eveeeettttt yapıcaaammmmmm kim kurtulur elimdennnnn

demek kocana iyi bakmışın bizde cenaze arası kocana iyi bakmamışsın lafı yedim zayıfmış ama o bana iyi bakmış
bende ohhhh dedim yediğim önümde yemediğim arkamda kocam saolsun didim
süpersinn..ne iyi demişsinn....ana da çok kilo almışsınız karıkoca diyorlar..e keyfim bey de yok yeyip içip yatıyorum yan gelip diyorummm
iyi demişsin canım

benim eşimde evlendikten sonra kilo aldı görenler eşin iyi bakmış sana diyolar kaganam ve görümceklerimde niyeeeeeee biz bakamıyomuyduk diye yırtınıyolar
bakamıyorlarmış tabiisii baksalardı adam azcık ete buda gelirdi değil miii

aynen

Eki Görüntüle 684738

bugün menüm de salçalı bulgur köftesi var....ama yetmemesinden korkuyorum ..kocam fenaa aç....:26::26::26::26::26:
napsam ki yanınaaa:26::26::26::26:

Son düzenleme:
patlıcan kebabı

patılıcanları alaca soy yıka iki parmak genişliğinde doğra tuzlu suya bırak bi yarım saat kadar kalsınlarki acılığı gitsin bu arada kıymaya soğanı ince ince doğra maydanoz tuz pulbiber azıcık karabiber çok azda bayat ekmek katıp yoğur baharat çeşidi isteğine göre artabilirde azalabilirde bunları güzelce yoğur yuvarlak köfteler yapıp elinle yassılaştır sonra borcam fırın tepsisine bir patlıcan bir köfte olacak şekilde diz üzerine salça sıvıyağ ve su karışımdan oluşan sosu yap dök fırına ver herkesin fırın ayarı ayrı olduğundan sat ve ısı ayarı vermiyorum pişmesini ara ara kontrol et pişmesine yakın üzerine bi kaçtane sivribiberi yıkayıp ortadan ikiye bölüp koyarsan biberler közlenmiş gibi olur çok lezzetli olur yanına pilav salata ooooooh mis

Son düzenleme:
akşam yemeği menüsü çalmaya geldim..
soslu köfte evet olabilir..benimde patlıcanım var ama ben islim ymayı üşünüyorum.
kuşbaşı etle..
köfteyle sevmiyorum ben..hemde daha dün yedik köfteyi bakınız bi kaç sayfa öncesi

gayet sadee ve lezzetli bir yemek oluyor değil mii...benim kocaya patlıcan dedin mi akan sular durur..hertürlü yer patlıcanı...köfte zaten favorisi....bundan ana yemek olur akşama mı yapsam ki...bir de fırını indirmem lazım yukardann..eşim gelince halleder o işi..
ben de patlıcan kebabını diğer adı islim kebabı olan kürdan kebabı şeklinde yapıyorum ama içine kuşbaşı et koyuyorum bol salçalı soğanlı soteleyip...köfteyle yapınca sara nın tariif daha cazip göründü gözüme...

yarına lazanya yapiim o zaman kıymam var biraz...kocam bayılır lazanyayaa...almıştım yapamadım ne zamandırr duruyor dolaptaa..

Son düzenleme:

islim kebabını bende çok seviyorum ama köfteyle kuşbaşıyla da güzel olur ellerine sağlık deryacım

evet hem sade hem basit ve çok lezzetli bi yemek bu zaten ana yemek akıllım yanına başka yemek istemez bi pilav salata cacık çorba o kadar

yemek yapmayı sevenler,
yapmam yemeyi daha çok severim diyenler selammmmm

hehh şimdi anladım kuzummm saollll...
ama su var benim koca 1. kasıgı yapamadı daha 2. ye sıra geleneee kadaaarrrrrr

ooooooo sen o zaman rahat bırak adamı
elleme daha bi kaşık bile yapamamış

iyi demişsin canım

iyi demişim dimi ama ben bunu içimden dedim

Eki Görüntüle 684738

bugün menüm de salçalı bulgur köftesi var....ama yetmemesinden korkuyorum ..kocam fenaa aç....:26::26::26::26::26:
napsam ki yanınaaa:26::26::26::26:

geçenlerde ben yapmıştım sanırım ona benzeyecek bulgur köften...
kocan fena açsa yanına makarna falan haşla şekerim bişi daha yapıver...

olmaz cıııkkkkkk
köfteyi dün yediniz bugün olmaz etli yap sen

hangisine iki tarif var yapmayı mı yemeyimi sevenlerdensin valla ben yemeyi daha çok seviyorum hazır önüme gelse hayor demem yani

valla dediğin gibi bende yemeyi sevenlerdenim..
totomu bi kaldırsam mutfakta islim kebabına dönüşecek patlıcanlar beni beklii..
ama işte. kakmıyikii..
bu arada benim anne özlemim gün geçtik büyüyoo..
sanırım gidemicem anneme..hayla kırmızılar gelmedi..kardeşim yarın gidiyiiiii

hadi yaaa kırmızılar yüzünden gidemiyosun ölemi
dayın gelcek dimi o zaman islim kebabında ona kısmet olcak...

yemek yapmayı sevenler,
yapmam yemeyi daha çok severim diyenler selammmmm
yapmayı da çok severimm...yemeyi ikinci planda severim..hazır gelse hayır demem de sürekli de başaksının yaptığı yemeği yiyemem...
bu aradaaa selaaammm

hangisine iki tarif var yapmayı mı yemeyimi sevenlerdensin valla ben yemeyi daha çok seviyorum hazır önüme gelse hayor demem yani
çıtır hatunsunn incecik olmanın sırrı midene fazla düşkün olmaman sanırım...
gidemiyosun mu şimdi cidden neyse vardır inşaalah bunda da bir hayır tedavin başlar bebişimm inşaallah..
hadi yaaa kırmızılar yüzünden gidemiyosun ölemi
dayın gelcek dimi o zaman islim kebabında ona kısmet olcak...
dayı yicek kebabın kralını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…