• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Portakallı Pırasa ve Şehriyeli Tavuk Salatası (Komili Zeytinyağı sponsorluğunda)

kızlar kdr bugün gelmedi ayran detoksu işe yaradımı acaba yoksa iki günün hırsını mı çıkarıyo mutfakta merak ettim şimdi :9::9::9::9::9::9::9::9:

evet sekerim enişteye doping niyetine yapıyommm:9:

Allah daim etsin arttırsın mutluluğunu canım...
yaa biz kadınlar ne tuhafız ufacık seylerden mutlu oluyozz yaaaa:16: güle güle kullan canım

bişey daha aklıma geldi omu acaba diye düşündüm şimdi:44:

amin canım sağol evet tuhafız pasoasla mutlu oluyoz dimi:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

canlar diğer topikte yazdım dün akşam arkadaşlarla günümüz var 10-12 kişilik grup..
az cok neler yapacağımı buldum ama salatada kararsız kaldım ikramaya canım bu salatayı denemek istiyorum ama ilk olacak ya o yüzden kararsızım..
önerebileceğiniz bişeyler varmı

yemek topiklerine gelince görüntülerden dolayı tok olsamda gidip bişiler atıştırasım geliyoo:56::56::9::9::9:
ayy ben de yerdim herhalde ama ağzımın tadı ve iştahım hiç yok o sebebple sadece ilaçlarımı içmek için yemek yiyorumm...
bende kuruyemiş salatası yaparım ama ordaki gibi yemeklerin yanında koymam aksam çerez niyetine koyarım kocama dopingg olsun diye:23::23:
:23::23::23::23::23::23::23::23: vay vay vay demek doping için besliyosun adamııı:34::34::34::34::9::9::9::9:
iyiym canım sen nasılsın....

hoşbulduk canım...
kızzz mavi boncuk dağıtmakta ne oluyo öyleeee siz ilk göz ağrımsınız...
orayada gittim kızlara selam verdim herkesin kilocuklar ne durumda diye baktım bide ne göreyim +800 le sondan 1. olmuşum onu kutladııımmm:9:
ben de 2 kilo civarı erimişim şu 3 gün içinde ....paso su içip zorla iki lokma ölmeyecek kadar yediğim içinn..olsa gerek ama çok su içiyorumm o bir gerçek ve midem bulanıyor artık su görüncee....

Son düzenleme:
canlar diğer topikte yazdım dün akşam arkadaşlarla günümüz var 10-12 kişilik grup..
az cok neler yapacağımı buldum ama salatada kararsız kaldım ikramaya canım bu salatayı denemek istiyorum ama ilk olacak ya o yüzden kararsızım..

kısır,mercimekli köfte,etsiz çiğköfte,soslu köfte ama köfte dendiğine bakma etli değil ve günlerde sevilen bi yiyecektir kendisi istersen tarifini verebilirim ,rus salatası,makarna salatası,patates salatası,yada hepsini boş ver bol yeşil salata yap:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

güzel olur hadi koş koş mutfağa sen burada çene bitmez enişteme güzel yemek hazırla akşam romantik müzik eşliğinde karşıla mumlarla falan bi sofra kur gerisi size kalmış şekerim :23::23::23::23::23::23::23::23::23:

onu hepimiz yapıyoz ama çerez niyetine yiyoruz salata gibim değil yaneeee :33::33::33::33::33::33: demek enişteye doping haaaa ikramayacım bak bak nafiye hatun neler yapıyomuş sende yap bu akşam enişteme :34::34::34::34::34::34::34:
aaa deli mi neee :1::1::1::1::9::9::9::9:benim ağrım sancımm bana yetiyor tatlım hiiç başıma iş açamam adama romantik sofra kurup da...önce sağlığım zaten hiç tadım yok dediğim giib yediğmin tadını alamıyorumm...soğutmayım kendimii kocişden de...
iyiyim canım hatta mutluyum neden dersen bugün yolluklarıma uygun paspas aldım:32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21:

ayy güle güle kullan ttalım paspasınıı:16::16::16::16:

Son düzenleme:
ayy ben de yerdim herhalde ama ağzımın tadı ve iştahım hiç yok o sebebple sadece ilaçlarımı içmek için yemek yiyorumm...

:23::23::23::23::23::23::23::23: vay vay vay demek doping için besliyosun adamııı:34::34::34::34::9::9::9::9:

ben de 2 kilo civarı erimişim şu 3 gün içinde ....paso su içip zorla iki lokma ölmeyecek kadar yediğim içinn..olsa gerek ama çok su içiyorumm o bir gerçek ve midem bulanıyor artık su görüncee....

ayyyyyy kıyamam geçmedimi senin rahatsızlığın o zaman boş ver az önce yazdıklarımı aaaaa ben hiç öyle şeyler dermiyim ne ayııp:30::30::30::30::30::30::30::30::30: hiç mutfağada girme ara enişteyi akşama hazır getirsin dışardan sen devir totonu yat dinlen ne romantikliği ne sofrası aaaaaaaa:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bence süper olur canımm lezzetini garanti ederim bu salatanın..zaten çok beğenilen bşr salata olduğu için yarışmaya da katıldımm..tek başına doyurucu zaten yaptığım akşam 3 kişi o gördüğünüz kocaman kaseyi hüplettik...ki ben bir tabak bile yiyemedimm kocam hepsini nerdeyse tek başına yedii o derece yanii abartmıyorumm...:34::34::34::34:

QUOTE]

evet canım doping için..biz bi dr la görüşmüştük bebek çalışmalarına yararı olsun diye her gün en az 200 gr kuru yemişlerle fındık fıstıkla beslenmesi gerekiyor demişlerdi o zamanları cok yapıyomda bayadır yapamadım..:34:

kısır,mercimekli köfte,etsiz çiğköfte,soslu köfte ama köfte dendiğine bakma etli değil ve günlerde sevilen bi yiyecektir kendisi istersen tarifini verebilirim ,rus salatası,makarna salatası,patates salatası,yada hepsini boş ver bol yeşil salata yap:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
dimi yaaa en iyisi bol yeşilliki salata yapmak sonrada ben diyetteyim ondan böyle yaptım derimmm:9::9:
kısır mercimekli köfte rus salatası makarna salatası cok sık yapılıyo canım..
bi öncekindede ben kek kalıbında 3 renkli patates salatası yapmıştım onuda eledim...
çiğ köfteyi yogurabilirmiyim bilmiyorum.. soslu köfte nasıl oluyo acaba:44:

bence süper olur canımm lezzetini garanti ederim bu salatanın..zaten çok beğenilen bşr salata olduğu için yarışmaya da katıldımm..tek başına doyurucu zaten yaptığım akşam 3 kişi o gördüğünüz kocaman kaseyi hüplettik...ki ben bir tabak bile yiyemedimm kocam hepsini nerdeyse tek başına yedii o derece yanii abartmıyorumm...:34::34::34::34:
bende seviyorum o salatayı canım ama farklı şehriyelerle kuskusla yapılmıştı kendim yapmadım ondan öncede deneme fırsatım yok o yüzden kararsız kaldım açıkçası ilk kez olacağı için...

ayyyyyy kıyamam geçmedimi senin rahatsızlığın o zaman boş ver az önce yazdıklarımı aaaaa ben hiç öyle şeyler dermiyim ne ayııp:30::30::30::30::30::30::30::30::30: hiç mutfağada girme ara enişteyi akşama hazır getirsin dışardan sen devir totonu yat dinlen ne romantikliği ne sofrası aaaaaaaa:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
:29::38::38::48::48:
geçecek inşallah canımm biraz daha zorlayacak herhalde..bugün öğledne sonra ancak kalkabildim yataktan iğne ve ilaçlarla günümü geçiriyorumm...çok şükür bu günüme diyorum ama Rabbim beterinden korusun...o taşı düşürecem başka yolu yookk....

acillerde serum du iğneydi ilaçlardı bayaaa masraf yaptırdım adama..Allah tan kardeşim hemşire şimdiiğnelerimi o yapıyor...şimdi daha iy hissediyorumm kalkar birşeyler hazırlarım ve ben mutfağa girdi mii dışardan getireceklerini gölgede bırakacak şeyler yaparımm..:42::42::42:
çok da mütevaziyim değil mi amaaa:1::1::1::1::1::9::9::9::9:

evet sekerim enişteye doping niyetine yapıyommm:9:

Allah daim etsin arttırsın mutluluğunu canım...
yaa biz kadınlar ne tuhafız ufacık seylerden mutlu oluyozz yaaaa:16: güle güle kullan canım

bişey daha aklıma geldi omu acaba diye düşündüm şimdi:44:

muhtemelen o bişeydir :9:
başka bişi görmedim ben çünkü:9::9::9:

güldeeeeeeeen niye yazmıyon tızım bugün okuma günün mü :9::9::9::9::9::9::9:

nette başka işlerim var canım ara ara sizi takip ediyorum okuma günüm evet :9:

hıımmm bi düşünmek lazım evet ama bence ikramaya nın salatasını yap bereketli salata bi de :56::56::56:

canım karar verdim salatam seninki olacak sizler bu kadar öneriyosanız eminimki güzeldir...
yalnız su var 10-12 kişilik gruba hadi çocuklarıda ekleyelim tas çatlasın 15 kişilik bi guruba ölçün ne canım... yardımcı olabilirmisin ii olduğun zaman..

Back