Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zeytinyağlılar Portakallı Pırasa ve Şehriyeli Tavuk Salatası (Komili Zeytinyağı sponsorluğunda)
- Konu Sahibi ikramaya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ekim 2010
- 46.741
- 84.406
- 798
evet sekerim enişteye doping niyetine yapıyommm
Allah daim etsin arttırsın mutluluğunu canım...
yaa biz kadınlar ne tuhafız ufacık seylerden mutlu oluyozz yaaaa güle güle kullan canım
bişey daha aklıma geldi omu acaba diye düşündüm şimdi:44:
amin canım sağol evet tuhafız pasoasla mutlu oluyoz dimi
- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 33
evet canım ama olsun böyle küçük seylerlede mutlu olmak iydir diyedüşünüyorum benamin canım sağol evet tuhafız pasoasla mutlu oluyoz dimi
- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 33
- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
ayy ben de yerdim herhalde ama ağzımın tadı ve iştahım hiç yok o sebebple sadece ilaçlarımı içmek için yemek yiyorumm...yemek topiklerine gelince görüntülerden dolayı tok olsamda gidip bişiler atıştırasım geliyoo
vay vay vay demek doping için besliyosun adamıııbende kuruyemiş salatası yaparım ama ordaki gibi yemeklerin yanında koymam aksam çerez niyetine koyarım kocama dopingg olsun diye
ben de 2 kilo civarı erimişim şu 3 gün içinde ....paso su içip zorla iki lokma ölmeyecek kadar yediğim içinn..olsa gerek ama çok su içiyorumm o bir gerçek ve midem bulanıyor artık su görüncee....iyiym canım sen nasılsın....
hoşbulduk canım...
kızzz mavi boncuk dağıtmakta ne oluyo öyleeee siz ilk göz ağrımsınız...
orayada gittim kızlara selam verdim herkesin kilocuklar ne durumda diye baktım bide ne göreyim +800 le sondan 1. olmuşum onu kutladııımmm
Son düzenleme:
- 16 Ekim 2010
- 46.741
- 84.406
- 798
canlar diğer topikte yazdım dün akşam arkadaşlarla günümüz var 10-12 kişilik grup..
az cok neler yapacağımı buldum ama salatada kararsız kaldım ikramaya canım bu salatayı denemek istiyorum ama ilk olacak ya o yüzden kararsızım..
önerebileceğiniz bişeyler varmı
kısır,mercimekli köfte,etsiz çiğköfte,soslu köfte ama köfte dendiğine bakma etli değil ve günlerde sevilen bi yiyecektir kendisi istersen tarifini verebilirim ,rus salatası,makarna salatası,patates salatası,yada hepsini boş ver bol yeşil salata yap
- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
aaa deli mi neee benim ağrım sancımm bana yetiyor tatlım hiiç başıma iş açamam adama romantik sofra kurup da...önce sağlığım zaten hiç tadım yok dediğim giib yediğmin tadını alamıyorumm...soğutmayım kendimii kocişden de...
güzel olur hadi koş koş mutfağa sen burada çene bitmez enişteme güzel yemek hazırla akşam romantik müzik eşliğinde karşıla mumlarla falan bi sofra kur gerisi size kalmış şekerim
onu hepimiz yapıyoz ama çerez niyetine yiyoruz salata gibim değil yaneeee demek enişteye doping haaaa ikramayacım bak bak nafiye hatun neler yapıyomuş sende yap bu akşam enişteme
iyiyim canım hatta mutluyum neden dersen bugün yolluklarıma uygun paspas aldım
ayy güle güle kullan ttalım paspasınıı
Son düzenleme:
- 16 Ekim 2010
- 46.741
- 84.406
- 798
ayy ben de yerdim herhalde ama ağzımın tadı ve iştahım hiç yok o sebebple sadece ilaçlarımı içmek için yemek yiyorumm...
vay vay vay demek doping için besliyosun adamııı
ben de 2 kilo civarı erimişim şu 3 gün içinde ....paso su içip zorla iki lokma ölmeyecek kadar yediğim içinn..olsa gerek ama çok su içiyorumm o bir gerçek ve midem bulanıyor artık su görüncee....
ayyyyyy kıyamam geçmedimi senin rahatsızlığın o zaman boş ver az önce yazdıklarımı aaaaa ben hiç öyle şeyler dermiyim ne ayııp hiç mutfağada girme ara enişteyi akşama hazır getirsin dışardan sen devir totonu yat dinlen ne romantikliği ne sofrası aaaaaaaa
- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
canlar diğer topikte yazdım dün akşam arkadaşlarla günümüz var 10-12 kişilik grup..
az cok neler yapacağımı buldum ama salatada kararsız kaldım ikramaya canım bu salatayı denemek istiyorum ama ilk olacak ya o yüzden kararsızım..
bence süper olur canımm lezzetini garanti ederim bu salatanın..zaten çok beğenilen bşr salata olduğu için yarışmaya da katıldımm..tek başına doyurucu zaten yaptığım akşam 3 kişi o gördüğünüz kocaman kaseyi hüplettik...ki ben bir tabak bile yiyemedimm kocam hepsini nerdeyse tek başına yedii o derece yanii abartmıyorumm...
- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 33
vay vay vay demek doping için besliyosun adamııı
QUOTE]
evet canım doping için..biz bi dr la görüşmüştük bebek çalışmalarına yararı olsun diye her gün en az 200 gr kuru yemişlerle fındık fıstıkla beslenmesi gerekiyor demişlerdi o zamanları cok yapıyomda bayadır yapamadım..
dimi yaaa en iyisi bol yeşilliki salata yapmak sonrada ben diyetteyim ondan böyle yaptım derimmmkısır,mercimekli köfte,etsiz çiğköfte,soslu köfte ama köfte dendiğine bakma etli değil ve günlerde sevilen bi yiyecektir kendisi istersen tarifini verebilirim ,rus salatası,makarna salatası,patates salatası,yada hepsini boş ver bol yeşil salata yap
kısır mercimekli köfte rus salatası makarna salatası cok sık yapılıyo canım..
bi öncekindede ben kek kalıbında 3 renkli patates salatası yapmıştım onuda eledim...
çiğ köfteyi yogurabilirmiyim bilmiyorum.. soslu köfte nasıl oluyo acaba:44:
- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 33
bende seviyorum o salatayı canım ama farklı şehriyelerle kuskusla yapılmıştı kendim yapmadım ondan öncede deneme fırsatım yok o yüzden kararsız kaldım açıkçası ilk kez olacağı için...bence süper olur canımm lezzetini garanti ederim bu salatanın..zaten çok beğenilen bşr salata olduğu için yarışmaya da katıldımm..tek başına doyurucu zaten yaptığım akşam 3 kişi o gördüğünüz kocaman kaseyi hüplettik...ki ben bir tabak bile yiyemedimm kocam hepsini nerdeyse tek başına yedii o derece yanii abartmıyorumm...
- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
ayyyyyy kıyamam geçmedimi senin rahatsızlığın o zaman boş ver az önce yazdıklarımı aaaaa ben hiç öyle şeyler dermiyim ne ayııp hiç mutfağada girme ara enişteyi akşama hazır getirsin dışardan sen devir totonu yat dinlen ne romantikliği ne sofrası aaaaaaaa
geçecek inşallah canımm biraz daha zorlayacak herhalde..bugün öğledne sonra ancak kalkabildim yataktan iğne ve ilaçlarla günümü geçiriyorumm...çok şükür bu günüme diyorum ama Rabbim beterinden korusun...o taşı düşürecem başka yolu yookk....
acillerde serum du iğneydi ilaçlardı bayaaa masraf yaptırdım adama..Allah tan kardeşim hemşire şimdiiğnelerimi o yapıyor...şimdi daha iy hissediyorumm kalkar birşeyler hazırlarım ve ben mutfağa girdi mii dışardan getireceklerini gölgede bırakacak şeyler yaparımm..
çok da mütevaziyim değil mi amaaa
evet sekerim enişteye doping niyetine yapıyommm
Allah daim etsin arttırsın mutluluğunu canım...
yaa biz kadınlar ne tuhafız ufacık seylerden mutlu oluyozz yaaaa güle güle kullan canım
bişey daha aklıma geldi omu acaba diye düşündüm şimdi:44:
muhtemelen o bişeydir
başka bişi görmedim ben çünkü
- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 33
muhtemelen o bişeydir
başka bişi görmedim ben çünkü
mesaj kutuna baksana bi canım:44:
güldeeeeeeeen niye yazmıyon tızım bugün okuma günün mü
nette başka işlerim var canım ara ara sizi takip ediyorum okuma günüm evet
hıımmm bi düşünmek lazım evet ama bence ikramaya nın salatasını yap bereketli salata bi de
- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
ikramaya, eline sağlık canım müthiş görünüyorlar.
Muhakkak deneyeceğim.
teşekkür ederimm canım ..denediğinde beğeneceksin eminimm
- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 33