Zeytinyağlılar Portakallı Pırasa ve Şehriyeli Tavuk Salatası (Komili Zeytinyağı sponsorluğunda)

marifetli hanımlar nerde bugün tarifleri deneyenleriniz oldumu

diğer hanımları bilmem ama benim durumum malum iyi oldukça geliyorumm..fazla kalamıyorumm kadınlar kulübündesağlık sebebplerimden dolayıı...salatamı yapan oldu mu acaba yorumları duymak için sabırsızlanıyorumm biliyo musun canımm

salatanı ben yapacam ama şimdi değil bi kaç güne kadar yaparım tadını bende çok merak ediyorum ben salatayı hep çiğ olarak düşünmüşümdür ama sen şehrşyeyi pişirmişsin diğer bi yarışmacıda kuru üzüm incir kayısıyı haşlayıp salata yapmış kuruyrmişten salatada ilk kez duydum yani

güldenim bugün ne pişirecen benim yemeğim var dünden bişey yapmayacam

ben de ilk kızkardeşim yaptığında yemiştimm.. o çok marifetlidir ...ben mutfakta çok mutlu oluyorumm son 2 yılda çok kilo aldığım için hafiif şeyler hazırlamak dışında fazla zaman geçirmiyorum mutfaktaa...ama misafirlerim olduğu zaman istisna tabii kii...evet damak tadı değişiyor ..haklısın ben de sırf kuruyemişten salatayı ilk defa gördümm ilk oldu yaneee...ama salataya arada kurukayısı katarım ceviz falan harika tat verir...

ceviz katılıyo evet mesela gavurdağı salatasına çok yakışıyo ama ben salatalarda kuruyemiş hiç kullanmadım damak zevki dediğin gibi bende salatalarda turşu kullanırım mesela patates salataında rus salatasında kornişon turşu çok kullanırım

ben aciktim valla ikramayam resimlerin ve anlatim bicimin cook guzel bende deniycem tarifini insallah seni seviyorum

salatanıda sara deneyecek bizden önce sanırım

aynen bende ceviz ya da başka bir kuruyemiş katmayı sevmiyorum abartmamak lazım

güldenim bugün ne pişirecen benim yemeğim var dünden bişey yapmayacam

ben de artık yemek yapmalıyımm kaç gündür aperatif şeyler hazırlıyoruz evde kocam isyanlarda dün akşam çorba salatayla doymadı isyan etti yumurta kırdılar....ben de bir lokma yedimm...bu akşam bir güzellik yapiim bari kendimi zorlayıp fırında sebzeli tavuk mu yapsam acabaa çok sever kocişim tavuk yemeklerini yanında pilav ve coban salataylaa

bende kuruyemiş salatası yaparım ama ordaki gibi yemeklerin yanında koymam aksam çerez niyetine koyarım kocama dopingg olsun diye

hoş geldin canım nasılsın
iyiym canım sen nasılsın....

hoşgeldin şekerim...
mavi boncukla geziyon bakıyom heryere dağıtıyon teessüf ederim yanii..

hoşbulduk canım...
kızzz mavi boncuk dağıtmakta ne oluyo öyleeee siz ilk göz ağrımsınız...
orayada gittim kızlara selam verdim herkesin kilocuklar ne durumda diye baktım bide ne göreyim +800 le sondan 1. olmuşum onu kutladııımmm

yemek topiklerine gelince görüntülerden dolayı tok olsamda gidip bişiler atıştırasım geliyoo

güzel olur hadi koş koş mutfağa sen burada çene bitmez enişteme güzel yemek hazırla akşam romantik müzik eşliğinde karşıla mumlarla falan bi sofra kur gerisi size kalmış şekerim
bende kuruyemiş salatası yaparım ama ordaki gibi yemeklerin yanında koymam aksam çerez niyetine koyarım kocama dopingg olsun diye

onu hepimiz yapıyoz ama çerez niyetine yiyoruz salata gibim değil yaneeee demek enişteye doping haaaa ikramayacım bak bak nafiye hatun neler yapıyomuş sende yap bu akşam enişteme

ben orayı demedimki
yanlış anladın yavrım boşver zaten önemli diilllll

iyiyim canım hatta mutluyum neden dersen bugün yolluklarıma uygun paspas aldım

evet sekerim enişteye doping niyetine yapıyommm
iyiyim canım hatta mutluyum neden dersen bugün yolluklarıma uygun paspas aldım

Allah daim etsin arttırsın mutluluğunu canım...
yaa biz kadınlar ne tuhafız ufacık seylerden mutlu oluyozz yaaaa güle güle kullan canım
ben orayı demedimki
yanlış anladın yavrım boşver zaten önemli diilllll
bişey daha aklıma geldi omu acaba diye düşündüm şimdi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…