Zeytinyağlılar Portakallı Pırasa ve Şehriyeli Tavuk Salatası (Komili Zeytinyağı sponsorluğunda)

aynen seker yesin o otları valla fena sardım ben su fasulyeye yaaa cok severim ama kadın soğuttu resmen yeminle

ben bu 8 yıllık eviliğimde sayesinde nelerden soğudum bi bilsen bizimde kendisinden gelme yumurtalı salçalı fasülye kavurması adetimiz vardır neyseki eşim bi gaflete düşüp annem daha güzel yapıyo demedi dese aynı anda fasülye kafasında yerini alırdı ben daha güzel yapıyomuşum ki bencede öleee hiç mütevazı olamiciimm demekki bu kv ler hep fasülyeci

aynen canım benimkide fazla beğenmez annesinin yemekleriini ama bişey diyemez evegelince bi sofra daha kurulur...

gösterirdim biliyosun ama artık resim paylaşmama kararı aldığımı sölemiştim sana

aaaaa niyeki canım özel değilse bizlede paylaşırmısın ben seviyodum senin resimlerini

evet bacım tavuğun suyu....yok bacım yapışmazlar ne kadar su koyacağın şehriyeyi ne kadar kavurmana bağlı püf noktası da orda zaten sen kavur bir güzel dediğim kadar tavuksuyunu ve suyu ekle pişerken suyunu çekerse az az sıcak su kelyerek devam et bişey olmaz...bir de süreklikarışıtracaksın.. soğurkene zaten yağla kavruldupu için tane tane ayrılıyor malzemeler buluşuncaa
ne demek canım bende pratik tarifler çoktur buda çok zaman alan bi tarif değil çok yorucuda değil ama sen şimdi hastasın iyileşince yap
evet biraz mutfakta dolandımm ve sadece dolaptan tavuk çıkardım haşlamaya koydum pirinç yıkadımm pilav için 2 de kap kacağı duruladım makineye attım ...kendimi koltuğa zor attım yanım zonkluyor eğişip doğrulmak için erkenmiş test ettim onayladımm:18::18::26::26::26::26:
benimkisi ne etçil ne otçul ikisinin arası tuhaf bi tür
bi tane de bende var..mis gibi yemekleri yemez.....et sever ama her türlüsünü de beğenmez...
ben eve geldim kabak tatlısı yaptım
benim koca da bayulır nasıl yapıyosun bem de yapıiim diyorum bir ara biizmki sütlü ttalılara ve kabak tatlısına dayanamaz....
olma tabiiii....bizm kv de de var o dediğin tari ama ben sevemedim..lezzet konusunda bir eksiklik var sanki ne biliim..benim koca anasına açık açık dedi senin yaptığın ve benim yemediğim pek çok yemeği eşimin elinden yiyorum çünkü o ne katıyorsa içine yenilir hale getiriyor diye...kadınceğiz çok bozulsa da bişey diyemedi tabii...
hani nerde
kocam çok sever söle nerde dedim sanaaa görmem lazım hemen

ama ama ben de görmek istiyorumm....:26::26::26::26:

teşekkürler canım..ben bunu hafta içi azıcık bişi evde kendim deneyeyim bari yaa içim rahat etmicek yoksa.güzel olduğuna inanıyorum ama kendime güvenemedim hemen ilk seferde misafir önüne sunmak için. sonrada sizinle paylaşırım..
acik da ben geleyim dedim:))
hoş gelmişsin canımmmm

gösterirdim biliyosun ama artık resim paylaşmama kararı aldığımı sölemiştim sana

biliyorum ama içlendim şu an görmeyi çok isterdim bari tarifini yaz bi yerlere gelip okuyayım

aynen canım benimkide fazla beğenmez annesinin yemekleriini ama bişey diyemez evegelince bi sofra daha kurulur...

aaaaa niyeki canım özel değilse bizlede paylaşırmısın ben seviyodum senin resimlerini

tamam o zaman beğenmiyorsa doğru yoldadır anne yemeği beğenen erkekten bize koca olmaz

hisbuldum cnm nnasil oldun?

tatlım bal kabağını alıyosun burada kış kabağı diyolar sende bilirsin kabağı soy dilimle tencereye koy üzerine bi çimdik tuz ve üzerine çıkacak kadar şeker koy kabağın çokluğuna göre en fazla bir su bardağı su koy kaynayıca altını kıs ve kontrol et kabaklar yumuşayınca tamamdır altını kapat soğuyunca tabağa al üzerine fndık veya ceviz içi dök çok güzel oluyo hemde basit ben kabakları soyup dilimleyip buzluğa atıyorum eve gelince çözdürmeden direk tencereye koyup pişiriyorum 10 dakkada kabak tatlısı hazır

afferin enişteme eşi sevgi katıyoda ondan lezzetli oluyooo bi kere...

iyi demişin kime dedin peki

tatlım hamilelerde görüyo canları ister falan diye vazcaydım

biliyorum ama içlendim şu an görmeyi çok isterdim bari tarifini yaz bi yerlere gelip okuyayım

tamam o zaman beğenmiyorsa doğru yoldadır anne yemeği beğenen erkekten bize koca olmaz

yazdım yukarda bak :130::130: :130:

hoş geldinn bebişleri nide almış gelmişsinn...
ben ilk yaptığımda da çok güzel oldu son yaptığımda da kaç farklı kişinin elinden yediysem de aynı lezzetteydi...lezzeti garanti bir salata bencee....yaptım olmadı diyene rastlamadım henüz....ama sen bilirsin ben de ilk yaparkene çok zahmetli sanıp ertelemiştim habire...

doğru söze ne denirrr

hisbuldum cnm nnasil oldun?
ben iyiyim canım cok sükür bişeyim yok sen nasılsın asıl???
öbür tpiğe bişeyler yazmıştım gördünmüü

hımm doğru canım haklısın ısrar yok

evet eveeeettttt yapıcaaammmmmm kim kurtulur elimdennnnn

ok..tatlım annem de bir gece önceden şekerleyip bekletir dilimlediği kabakları şerbet olur...gündüz de kendi saldığı suyuyla pişirir..vee üzerine fındık ceviz katıp yerler..ben nedense sevemedim bir tğrlü tadını ceviiz bol olursa onun tadıyla yiyebiliyorumm ....senin yöntemin daha pratikmiş mutlaka deneyecemm...
afferin enişteme eşi sevgi katıyoda ondan lezzetli oluyooo bi kere...

iyi demişin kime dedin peki
ehhh kendi sevdiği gibi yapacağına çocuklarının sevdiği gibi yapsa öle olmaz tabii... onlara da patates kızartmasını koyuyormuş önünee...yemek beğenmediklerinde...adamcağız evleneli 20 kilo aldı şaka gibi...

yazdım yukarda bak :130::130: :130:

gördüm okudum anladım ve uygulayacağım
çok teşkür

doğru söze ne denirrr

ben iyiyim canım cok sükür bişeyim yok sen nasılsın asıl???
öbür tpiğe bişeyler yazmıştım gördünmüü

hımm doğru canım haklısın ısrar yok

doğru söze bi söz daha eklenir kocanın iki kaşığı varsa birini kırcanki gözü dışarı düşmesin rahatlıktan
eskiler buna benzer bişi derlerdi

demek kocana iyi bakmışın bizde cenaze arası kocana iyi bakmamışsın lafı yedim zayıfmış ama o bana iyi bakmış
bende ohhhh dedim yediğim önümde yemediğim arkamda kocam saolsun didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…