- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.244
- 798
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
dene hayatım beğeneceksin .. tahmin etmiştim ya çocuğunun tarihi dedim yada evlilik nedeni yok bende takıntı var sanırsam bu tarz tarihleri merak ediyorum..
oooAnladım canım :)
Henüz çocuğum yok kuzum :)
Teşekkür ederim ..ederun çok naziksin..Ellerinize sağlık çok güzel olmuş yarışmada başarılar dilerim.
ooohayırlısı olsun benimde daha ikincisi olmuyor.. ilk oğlumdan sonra bir düşüğüm oldu.. korunmadığım halde artık kalamıyorumm.. hayırlısı olsun hepimiz için herlesler için..
hadi bakalım hayırlısı olsun MEVLAM gönlüne ,, gönlünüze göre versin..Amin kuzum.
Ben okuldan dolayı istemedim uzun süre.
Çalışmalara yeni başladık :)
Amin. Allah herkese nasip etsin.
prensesim hoş geldin canımKakao yine yaptın yapacağını,harika görünüyor ve yine harika bir sunum,beğendim.
Teşekkür ederim rabiambaliklar nasil öyle nefis gözüküyor ya
kakao beni evlatlik alsana baya marifetlisin
süper görünüm harika ellerine saglik
yarismada basarilar dilerim
Teşekkür ederim..çok naziksin efserim.Ellerine saglik kakao yine güzel tarifler
Rica ederim ama bu katogori çok zengin oldu diye düşünüyorum sizin sayanizdeTeşekkür ederim..çok naziksin efserim.
teşekkür ederim değişik ve yemeğe lezzet katan aromalı yemek bulunca yapmak istiyorum efserim. yapıncada paylaşmak ben yaptım bakın hanımlar güzel bir lezzet sizde yapın diye tarif eklemek istiyorum.. bu yarışmaya katılanRica ederim ama bu katogori çok zengin oldu diye düşünüyorum sizin sayanizde
benim kizim senin oglani maf eder amaTeşekkür ederim rabiamevlatlıkta alırım,, bekarsan gelinde alırım(oğlum varya),eğer evliysen kızın varsa kızınıda alırım bende her yol var rabiam..
yapma yaaa kötü bir gelinimmi olur .. yok kız aşık olacağı için oğluşuma kıymaz kıyamazzz..benim kizim senin oglani maf eder amaogluna kiymaya razimisin
öyle bi kiyarki böyle anasi varkenyapma yaaa kötü bir gelinimmi olur .. yok kız aşık olacağı için oğluşuma kıymaz kıyamazzz..
öyle bi kiyarki böyle anasi varkenask mesk islemiyor kendimden biliyorum
Mevlam kabul etsin.. Canım.kış ayı balık ayı ...sağol canım..Of offf . Oflu bacıma
Ağzım sulandı oruç oruç iftara somonmu yapsam kakaom?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?