- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Canimmmm.. Tesekkur ederim.. Yarismamiz için değer keyif aliyorum.. Uğraşmayı yeni tadlar keşfetmeyi..Kakom sana diyecek bir şey bulamıyorum artık ben
Bayıldım bayıldım ba-yıl-dımmmmm ellerine sağlıkCanimmmm.. Tesekkur ederim.. Yarismamiz için değer keyif aliyorum.. Uğraşmayı yeni tadlar keşfetmeyi..
Bayıldım bayıldım ba-yıl-dımmmmm ellerine sağlık
her incelediğim ilginç gelen tarife bende ilk önce öyle bakarım..ama muhakkak denemeliyim bunu der yaparım.. ve sonucuna baktığımda bu insanlar bunları boşuna yapmamış nasıl bir lezzet derim.. somon balığına siz hiç kavrulmuş susam ile sos yapıldığını biliyormuydunuz.. ben incelediğimde nasıl bir lezzeti var acaba diye az kafa patlatmadım ve deneyince o susamın ona verdiği aromanın lezzetine şapka çıkardımm.. ve o yapan şefleri alkışladım.. yemek ve içine katılan baharatlar ve aromalar o yemeği güzelleştiriyormuş onu öğrendim..Somonu çok severim ama portakalla bağdaştıramadım.
Yemek konusunda yeniliklere pek açık olmadığımdan olsa gerek
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar.
Bu arada masa örtünün morlusundan bende de var
her incelediğim ilginç gelen tarife bende ilk önce öyle bakarım..ama muhakkak denemeliyim bunu der yaparım.. ve sonucuna baktığımda bu insanlar bunları boşuna yapmamış nasıl bir lezzet derim.. somon balığına siz hiç kavrulmuş susam ile sos yapıldığını biliyormuydunuz.. ben incelediğimde nasıl bir lezzeti var acaba diye az kafa patlatmadım ve deneyince o susamın ona verdiği aromanın lezzetine şapka çıkardımm.. ve o yapan şefleri alkışladım.. yemek ve içine katılan baharatlar ve aromalar o yemeği güzelleştiriyormuş onu öğrendim..
Teşekkür ederim
ayy evett arkadaşınız doğru söylüyor denemelisin harika bir tadı varr..Mutlaka öyledir canım.
Sonuçta kötü olsa tutup öyle bir şey yapmazlar.
Mesela ben kendi adıma portakallı kerevize de anlam veremem ama arkadaşım harika olduğunu söylüyor :)
ayy evett arkadaşınız doğru söylüyor denemelisin harika bir tadı varr..ayyy çok lezzetlidir..
estağfirullah dicemm ..demiyorumm o kereviz o portakallı nasıl yenilmezz..Demek ki sorun bende
estağfirullah dicemm ..demiyorumm o kereviz o portakallı nasıl yenilmezz..
Neyyyy.. ALLAH seni netmeyeBen kereviz de yemediğim için portakallısını hayal edemiyorum
Neyyyy.. ALLAH seni netmeyeneyi konuşuyoruz o zaman bacımm..
sen şimdi portakallı ördekte neymiş dee çatlıyayım şuradaa..HahahahSebze yemeklerinde meyvenin ne işi olduğunu
sen şimdi portakallı ördekte neymiş dee çatlıyayım şuradaa..
Bak şekerim teee bu işteee.. ete öyle bir lezzet veriyorki şaşarsınn..Onu kerevizle birlikte yazmak aklıma geldi de sonraya saklayayım dedim
Portakallı ördek de ne cidden
Bak şekerim teee bu işteee.. ete öyle bir lezzet veriyorki şaşarsınn..
(ALINTIDIR)
Büyük marketlerde satılıyor ..kiii ben bunu tavuk etinde denemiştim o ete öyle bir yumuşaklık, öyle bir lezzet katmıştıki..Ördek etini nerden bulacaz peki :)
05/06/2008 bu tarih ne anlam ifade ediyor eğer özel olmasa senin için ..Ördek etini nerden bulacaz peki :)
Büyük marketlerde satılıyor ..kiii ben bunu tavuk etinde denemiştim o ete öyle bir yumuşaklık, öyle bir lezzet katmıştıki..
05/06/2008 bu tarih ne anlam ifade ediyor eğer özel olmasa senin için ..
dene hayatım beğeneceksin .. tahmin etmiştim ya çocuğunun tarihi dedim yada evlilik nedeni yok bende takıntı var sanırsam bu tarz tarihleri merak ediyorum..O kadar övdünüz ki ben de deneyeceğim sanırım
Evlilik tarihim canım neden ki?