- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Tesekkur ederim canım.. Balık ve tavuk diyetin vazgeçilmezidir...Kakao'cum ellerine sağlıkNefis olmuş Bu kategori deniz ürünleri olmadan olmazdı Yarışmada bol şans diliyorum
Aynen öyle canımTesekkur ederim canım.. Balık ve tavuk diyetin vazgeçilmezidir...
Cimcimem sağol seviyorum değişik tarifler yapmayı.. Begendigine çok sevindim..Abow ellerine sağlık kakocum harika gözüküyorlar
Tesekkur ederim.. Deneyin elbet diyete yardimcilardan bir tanesidir balık..Ellerinize sağlık...En kısa zamanda deneyeceğim.
Tesekkur ederim.. Deneyin elbet diyete yardimcilardan bir tanesidir balık..
Sağol deadline bende tariflerde baktım yok hemen yapayım dedim.. Yarismamiza balikta yakışır.. Bende severim balıği denizden babam çıksa yerim misali..eline sağlık kakao bende balıklı bir tarif neden yok diyordum ki eklemişsin valla çokta güzel olmuş hem yoğrtlu salata hem portakallı balık nefis görünüyor balığa da bayılırım
Ah kuzum yaa o biz kadınların ortak derdi. Biraz zayifladikmi hemen bozuyoruz..Ay orası öyle de ben diyeti uyguluyorum, zayıflayınca bozuyorum, kilo veriyorum, tekrar alıyorum verdiklerimi:) Başka tarifleriniz var mı? ya da diyet listeniz?
bende ya balık süper bişey her türlüsünü severim denizden her çıkanı yemiyim bilmiyorum ahtapot karides ve midye yemedim mesela içlerinden belki midye yiyebilirm diğerlerini bilmiyorum ya yermiyimSağol deadline bende tariflerde baktım yok hemen yapayım dedim.. Yarismamiza balikta yakışır.. Bende severim balıği denizden babam çıksa yerim misali..
Canimmmm tesekkur ederim..çok güzeell şahane görünüyor ellerine sağlık
Ayyyy onları bende yemedimbende ya balık süper bişey her türlüsünü severim denizden her çıkanı yemiyim bilmiyorum ahtapot karides ve midye yemedim mesela içlerinden belki midye yiyebilirm diğerlerini bilmiyorum ya yermiyim
Ayy ne güzel sevmiyormuydunuz valla degistirdiysem n mutlu bana. Tesekkur ederim.Ihmm ıhmm somona ön yargılı olan bakış açım , resme ağzım sulanarak baktıktan sonra geçti gitti. Yarışmada bol şanslar
bende yemem diye düşünüyorum ama somon zaten çok güzeldir biraz daha bakayım ilk sayfayaAyyyy onları bende yemedimyiyememde herhalde
Evet canım somon lezzetli ve oldukça hafif bir balıkbende yemem diye düşünüyorum ama somon zaten çok güzeldir biraz daha bakayım ilk sayfaya