Yarışma Portakal yatağında fırında Sebzeli ,Soslu Somon ve Buğday salatası(duru buğday sponsorluğunda)

bende ya balık süper bişey her türlüsünü severim denizden her çıkanı yemiyim bilmiyorum ahtapot karides ve midye yemedim mesela içlerinden belki midye yiyebilirm diğerlerini bilmiyorum ya yermiyim

Ay mutlaka yemelisiniz. Ahtapot ben de yemedim ama midye harikadır, hele ki taze taze olursa. İzmir'de Bandırma'da kordonda bir oturuşta en az 30 tane yerim ben :) Karidesi de tereyağlı güveçte yapıyorlar inanılmaz lezzetli

Midye çok güzel
Hep öyle diyorlar ya egede yemek lazım iç Anadoluda olduğumdan güvenemem buralarda
Hiç denk gelmedim ya bilmiyorum çok guvenemiyorum heryerde bu tarz şeyler yemeye o nedenle hiç denk gelmedim belki birgün denerim belli olmaz

İnanın deneseniz vazgeçemezsiniz

midyeye hiç cesaret edemedim geçen lerde iş için gittik izmire ve kordondodada yürüdük yanımdaki arkadaş hüpletti midyeleri ama ben yiyemedim.. karides, ahtapot, o böcek dediklerini herhalde hiç yiyemiyeceğim ..kii tavşan etide yiyemem benn..

eline sağlık, ben somonları alayım, çok severim kendilerini,
yarışmada başarılar dilerim

harika görünüyorlar muhakkak deneyeceğim cnm ben hiç somon yemedim ilk senin tarifle deneyeceğim

Kakom sana diyecek bir şey bulamıyorum artık ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…